Evet canım, canımı emanet ediyorum ama gözüm arkada kaldıktan sonra kreşe veririm çok çok daha iyi

Aynı cümleyi dün eve gelirken eşime kurdum, nasıl gerginim yolda, dizlerim titriyor ellerim buz gibi kalbim çarpıyor, dedim ki gerginlikten birazdan ağlayacağım yok benden yönetici mönetici olmaz
Zaten kızım olmasa arada yine idare ederdim hakkı olmamasına rağmen ama yok olmadı işte
Ya bi de kuzum dün ne yapmış biliyor musun, bizim salonum orta sehpası beyaz lake tutmuş oraya kızların ve kendi işim soyismini yazmış kalemle, günah değil mi y
canım çalışma ortamımı görsen her gün birinden bi azar işitiyorum, daha doğrusu her gün en az biri başka şeye sinirini üzerimden boşaltıyor
Onun dışında 1000 tane işi aynı anda yapmam isteniyor mecbur geç kalınınca laf ediyorlar
Çekmek zorundayım diyorum kızlarımın geleceği için
Eve geliyorum kafam kazan gibi
bu kadar zorluğa elime geçen para hiç
Ama şükürler olsun diyorum ama bu ne aldığı parayı beğeniyor ne yaptığı işi hakkıyla yapıyor bi de üstüne surat aşıyor bişe istediğimizde
canım çok bile göz yumduk, yummadık aslında söyledik kaç kere yapın lütfen dikkat edin lütfen ama yok işte almadı bi türlü
Annem de sabah diyor ki tek hatamız baştan uyaracaktık böyle devam edersen bu iş yürümez diye ama yani
canımsın sağol bitanem

Ama şu an iyi insanlığımı sorguluyorum hala

Ama kızlarım benim kırmızı noktam dünyanın en kötüsü olabilirim onlar için ne yapayım
İnşallah hayırlı olur dediğiniz gibi
İnşallah bitanem