- Konu Sahibi Handandandan
- #445.641
Ay kendim için duş alabıldım sadece :)))Bu gün kendiniz için ne yaptınız kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kendim için duş alabıldım sadece :)))Bu gün kendiniz için ne yaptınız kizlar
Şimdi 15dk lık o video kac puan canom?
Yok artık ona ne yaww, cok cahil, telefon markasıyla ne alakası varCanım detox iyi güzel ama sonrasında salmadan düzenli beslenmen lazım yoksa yazık olur emeklerime
Güzel söylüyorsun da bu saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum....İnan dün o kadar sinirim bozuldu ki aşılama da sistem gitti işlemleri telefondan yapıyoruz haliyle yavaşladı hasta bekliyor, salak adam neymiş telefonum iphone değilmiş ondan işlem olmuyormus ya geri zekalı , ben telefonumdaki bütün interneti senin aşın için harcıyorum sen gelmiş Bana telefonun iphone olsaydı açılırdi diye sitem ediyorsun...parcalayacaktim adamı zaten kalabalık olmuşum yorgunluktan beyefendiye telefon begendiremedik
Az birşey mi.Kendin için duş almakAy kendim için duş alabıldım sadece :)))
60puan canımŞimdi 15dk lık o video kac puan canom?
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Mesela neleri yapmıyor ya da yapıyor ?kızlar bugün bakıcımızla konuşacağız ve sanırım işten çıkaracağız
eşimin de benim de bardağımız taştı artık, kızıma hiçbir katkısı olmadığının farkındayız ama içim cız ediyor bir insanın işsiz kalmasına sebep olacağım kendimi çok kötü hissediyorumama çok düşündük çok uyardık ama hiç bi ışık göremedik, yapma dediğimiz herşeyi inatla yapıp yap dediklerimizi takmıyor bile
dua edin nolur bundan sonraki süreç bakıcımız için de bizim için de daha hayırlı olsun
Amin canım inşallahGözün aydın canım sağlıklıca alın kucağınıza inşallah.
Maşallah
Bi insan işini düzgün yapmıyorsa o işi hak etmiyor veya gerçekten ihtiyacı yoktur boşuna üzme kendini benim kızıma komşum bakacaktı 45 km uzaklıktaki annesine gezmeye götürmek istedi hayır dedim hiç başlamadan bitti kreşe verdik iyi ki de vermişim bazıları hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor
Süpersin canım Harika bir motivasyon senin içinbir de sporlarını puanlarını hesapla beni etiketle canım yarışa dahil ol
Üzme kendini canım, sen haklısın kendince bayadır burda sıkıntılarını anlatıyordu uyarmana rağmen değişiklik yoksa mecbur sonuçta senin de çocuğun var işin içinde keyfi bir durum değil ki , kreş düşünüyorsun sanirim
Spor şahane ama ekmek oranı fazla gibi
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok şükür bugün daha iyi canım belim , baya azaldı agrisi
Iş nsallah içinize sınen gonlunue gore bırı bukunur canım![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canimm.
İns sizde iyi gönlünüze göre bir bakıcı bulursunux
E ela_2019 tebrik ederim canımEki Görüntüle 2875929
E ela_2019 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (661. Etap) : 93,00
Bitiş Kilosu (731. Etap) : 64,90
Verilen Toplam Kilo : 28,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 30,22%
Toplam Süre : 45 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,67%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 624
Sevgili ela_2019 14 Şubat 2020 (661. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 663. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 18 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde toplamda 28,1 kilo vermiş olarak ve 58 kilo olan hedefini 80% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 678-681, 686-697, ve 707-724. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
İşini hakkıyla yapıyor olsaydı bu pandemi döneminde çocuğunu kreşe gönderme fikri aklına bile gelmezdi emin ol kendini suçlu hissetme canımsağolun kızlar şimdilik yıllık iznimi kullanıp evde olacağım
konuştuk akşam hiçbi suçlamada bulunmadan kızımızı kreşe vereceğiz o yüzden aybaşı itibariyle yollarımızı ayırıyoruz
Ama pazartesiden itibaren gelmenize gerek yok Temmuzun 1inde maaşınızı yatırırız dedik
Tamam dedi akşam da mesaj atmış bana büyük haksızlık yaptınız şöyle böyle ben yarın da gelmeyeceğim ona göre planınızı yapın yazmış
Ben de istediğimiz hiçbirşeyi tam anlamıyla yerine getirmediğini anlattım tek tek
Herşeye bi cevap verdi kendini aklamaya çalıştı sürekli
Çok sinirliyim şu an
Zaten kendimi gerçekten kötü hissediyorum işsiz bıraktım bi insanı çok ağır bişe bu ama artık verdiğim paraya çok üzülüyordum ben bunun İçin mi bu kadar kendimi hırpalıyorum diye
Babamla konuştum kızım biliyorsun zerre hazmetmiyordum ve iyi yaptığını düşünüyorum ama şu an o da kendince haklı bi anda işsiz kaldı öfkeli ve üzgün tabii senden çıkaracak sinirini dedi
Evet doğru yarın beni işten çıkartsalar aynı tepkileri veririm muhtemelen ama ne biliyim yanlış mı yaptım diye sorguluyorum
Hakkına mı girdim acaba diyorum
Bilmiyorum çok canım sıkıldı çok
Amin canımHakkınızda hayırlısı olsun canım.Mesela neleri yapmıyor ya da yapıyor ?
Gerçekten öyleİşini hakkıyla yapıyor olsaydı bu pandemi döneminde çocuğunu kreşe gönderme fikri aklına bile gelmezdi emin ol kendini suçlu hissetme canım
E ela_2019 Tebrik ederim canım.Allahım banada nasip etEki Görüntüle 2875929
E ela_2019 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (661. Etap) : 93,00
Bitiş Kilosu (731. Etap) : 64,90
Verilen Toplam Kilo : 28,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 30,22%
Toplam Süre : 45 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,67%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 624
Sevgili ela_2019 14 Şubat 2020 (661. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 663. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 18 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde toplamda 28,1 kilo vermiş olarak ve 58 kilo olan hedefini 80% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 678-681, 686-697, ve 707-724. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.

Valla haklısın .Çocuk bakmaya niyetlendin mi kendi çocuğundan bile özenli olman gerekiyor bence .Zor iş zaten herkes yapamaz kimi duysam bakıcısından dertliAmin canım
Sık bahsederim duymuşsundur muhakkak kızlarım işitme engelli ve onların dil gelişimi için tv tablet tel çok sakıncalı ve sürekli konuşmak anlatmak gerekiyor dilleri dönene kadar beyinlerinde yer etmesi gerekiyor
Defalarca söyledik tv açmayın geliyoruz eve ki her 2 tv de açık
Söyleyince ee kızlar durmuyor ama açık olan kanal tv7 kızlar mı izliyor yani
En geç 8de gel diyoruz 10 aydır bizimle toplasan 10 kere 8de gelmiştir sürekli geç kalıyor ki geç kalması şöyle problem o geç kaldıkça biz de işlerimize geç kalıyoruz
Ne biliyim o gün yorgun oluyorum mesela yemek yapamıyorum ki yemekle uğraşmasın diye sabah 4,5-5te uyanıp yemek yapıyorum çoğu zaman, yemek yoksa evde 1 tas çorba kaynatıp da içirmiyor kıza sürekli makarna makarna
Tatlı çok yemesin diyorum çünkü rahmetli abim şeker hastası olduğu için kızlarımın riski büyük bi geliyorum yaptığım pastanın yarısı bitmiş eee çok seviyormuş da durmamış da ona yedirmiş durmadı ne demek o çocuk daha dikkatini başka yöne Çek o zaman
Ya da dedim ki WC alıştıralım 2 hafta önce, kadın 1 adım atmadı neymiş erkenmiş yahu erken merken değil çocuk artık bariz bi şekilde rahatsız olmaya başladı bezden, yapalım diyorsam var bi bildiğim
Bunun gibi bi sürü büyük küçük bi sürü şey
Saysam ooooo
Bi de bunları ona söylediğimde ne cevaplar verdi bi duysan deli oldum ya
Sen ve benden ne yonetıcı olur ne iş adamı, bu vicdanla :))) hep iyi olmaktan kaybedıyoruz biz. Burda konu kızın , şakaya gelmes, içine sınmıyosa degıstırmen en dogal hakkınsağolun kızlar şimdilik yıllık iznimi kullanıp evde olacağım
konuştuk akşam hiçbi suçlamada bulunmadan kızımızı kreşe vereceğiz o yüzden aybaşı itibariyle yollarımızı ayırıyoruz
Ama pazartesiden itibaren gelmenize gerek yok Temmuzun 1inde maaşınızı yatırırız dedik
Tamam dedi akşam da mesaj atmış bana büyük haksızlık yaptınız şöyle böyle ben yarın da gelmeyeceğim ona göre planınızı yapın yazmış
Ben de istediğimiz hiçbirşeyi tam anlamıyla yerine getirmediğini anlattım tek tek
Herşeye bi cevap verdi kendini aklamaya çalıştı sürekli
Çok sinirliyim şu an
Zaten kendimi gerçekten kötü hissediyorum işsiz bıraktım bi insanı çok ağır bişe bu ama artık verdiğim paraya çok üzülüyordum ben bunun İçin mi bu kadar kendimi hırpalıyorum diye
Babamla konuştum kızım biliyorsun zerre hazmetmiyordum ve iyi yaptığını düşünüyorum ama şu an o da kendince haklı bi anda işsiz kaldı öfkeli ve üzgün tabii senden çıkaracak sinirini dedi
Evet doğru yarın beni işten çıkartsalar aynı tepkileri veririm muhtemelen ama ne biliyim yanlış mı yaptım diye sorguluyorum
Hakkına mı girdim acaba diyorum
Bilmiyorum çok canım sıkıldı çok
Bence en az 100 ü hakedıyo da neyseAz birşey mi.Kendin için duş almak
60puan canım![]()
Kendim için bi de dondurma yiyesim var da... Kendim için yemiyim dıyorumAz birşey mi.Kendin için duş almak
60puan canım![]()
Bence en az 100 ü hakedıyo da neyseterletti namıssızzzzz
![]()