• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar moralim çok bozuk bugün,kızıma bir türlü yemegini yediremedim,ağzını kitliyor resmen😔 sinirle kaseyi lavabonun içine attım,çok ses çıkınca yavrum korktu bağıra bağıra ağladı.Tum gün sabah babasının yedirdigi muhallebiyle durdu.Arada emiyor ama sürümde çok yok,aç olduğuna eminim ama bir türlü yemedi.

Regl olmadığım için sanırım çok asabiyim,bir akıl verin bana nasıl daha sakin,iyi bir anne olabilirim,sabaha kadar uykum gelmez şimdi😔
Kuzum kendini kötü hissetme, robot değiliz biz de insanız gergin dönemlerimiz olabiliyor ve eee bi de yemek yemedi diye takıldı kafanı iyice gerildin normal
Ben ilk kızımda yemek yemediği zaman bi paniklerdim ve bi gerilirdim 🙄🙄🙄
2. Kızımda rahatım artık yemezse yemesin açlıktan ölecek değil deyip bırakıyorum 😁
Üzme kendini daha mini minnacık o sımsıkı sarıl ona sev okşa bak o zaman da nasıl mutlu olacak dünü hatırlayamaz ki 😍
Daha sakin bi anne nasıl olurum demişsin balım ben dünyanın belki en sakin insanıyımdır anne olduktan sonra zaman zaman içimden bi canavar çıktığına şahit oluyorum yalan değil önemli olan onu yönetmek o da zamanla oluyor inan

hep şunu düşün, yemezse ölmeyecek, acıkınca illa yiyecek
Ya da uyumadı mı illa uyuyacak nereye kadar uykusuz kalabilir en kötü bi yerde sızıp kalacak
ya Da WC eğitimi bi gün illa ki klozete oturacak çişini kendi yapacak sen ben bezli mi geziyoruz yoooo bi şekilde öğrenmişiz işte
Yani yaşadığın gerginliklerin anlık olduğunu düşünürsen çabuk sakinleşirsin canımın içi ❤️

Kızlar moralim çok bozuk bugün,kızıma bir türlü yemegini yediremedim,ağzını kitliyor resmen😔 sinirle kaseyi lavabonun içine attım,çok ses çıkınca yavrum korktu bağıra bağıra ağladı.Tum gün sabah babasının yedirdigi muhallebiyle durdu.Arada emiyor ama sürümde çok yok,aç olduğuna eminim ama bir türlü yemedi.

Regl olmadığım için sanırım çok asabiyim,bir akıl verin bana nasıl daha sakin,iyi bir anne olabilirim,sabaha kadar uykum gelmez şimdi😔
Canım benımkı de cogu zaman yemıyor hiç ısrar etmıyorum kafasını cevırdıgınde. 1 saat sonra tekrar teklıf et yone yemezse sevdiği baska seyler dene. Ben yeme konusuna pek takılmıyorum yada takılmamaya calosıyorum , kozım dacok iştahlı degıl ama zorlayınca daha kötü olcagını bılıprum

Kuzum kendini kötü hissetme, robot değiliz biz de insanız gergin dönemlerimiz olabiliyor ve eee bi de yemek yemedi diye takıldı kafanı iyice gerildin normal
Ben ilk kızımda yemek yemediği zaman bi paniklerdim ve bi gerilirdim 🙄🙄🙄
2. Kızımda rahatım artık yemezse yemesin açlıktan ölecek değil deyip bırakıyorum 😁
Üzme kendini daha mini minnacık o sımsıkı sarıl ona sev okşa bak o zaman da nasıl mutlu olacak dünü hatırlayamaz ki 😍
Daha sakin bi anne nasıl olurum demişsin balım ben dünyanın belki en sakin insanıyımdır anne olduktan sonra zaman zaman içimden bi canavar çıktığına şahit oluyorum yalan değil önemli olan onu yönetmek o da zamanla oluyor inan

hep şunu düşün, yemezse ölmeyecek, acıkınca illa yiyecek
Ya da uyumadı mı illa uyuyacak nereye kadar uykusuz kalabilir en kötü bi yerde sızıp kalacak
ya Da WC eğitimi bi gün illa ki klozete oturacak çişini kendi yapacak sen ben bezli mi geziyoruz yoooo bi şekilde öğrenmişiz işte
Yani yaşadığın gerginliklerin anlık olduğunu düşünürsen çabuk sakinleşirsin canımın içi ❤️
Ah canım,nasıl iyi geldi mesajın teşekkür ederim♥️ çiçeğim o benim,tam dört sene bekledim kuzumu,Allah'ın en güzel hediyesi bana.Aslinda bilinç altımda anneme benzemekten korkuyorum,aşırı sinirli biriydi biz çocukken.Simdilerde çok daha iyi ama çocukken yaşanılan şeyler unutulmuyor.Ya ben de onun gibi sinirli aksi olur muyum diye korkmuyir değilim.Tabagi öyle şiddetli attimki,parçaları her yere dagildi,kuzum çok korktu😔 bakalım eğer devam ederse uzman bir destek alırım.Esimle de biraz sorunlar var içinden çıkamadığimiz,kafama göre bir bakıcı da bulamadım hepsi üst üste geldi ama mazeret değil tabiki.Tekrarlanmamadi için elimden geleni yapacağım inşallah.Ama mesajın kendimi iyi hissettirdi☺️
Canım benımkı de cogu zaman yemıyor hiç ısrar etmıyorum kafasını cevırdıgınde. 1 saat sonra tekrar teklıf et yone yemezse sevdiği baska seyler dene. Ben yeme konusuna pek takılmıyorum yada takılmamaya calosıyorum , kozım dacok iştahlı degıl ama zorlayınca daha kötü olcagını bılıprum
Benim kızım çok minik doğdu,ondan bu endişem,yoksa bende kendim gibi anneleri hiç anlamaz kinardim hatta.Ya ne olacak yemezse yemesin diye ama o ağzını kitledikce sinirlerim tepeme çıktı😔 sanirim bir çok şeyin birikmişligi de vardı.
Günaydın 69.3 rüya gibi😍😍😍🧿🧿 hadi inşallah
👏👏👏 Ya harikasın tebrikler♥️

Canım kendini üzme anne sütü alan bebekler için ek gıda aslında 2 yaşına kadar tadımlık olarak tabir edilir doyumluk değil ha anneyiz elimizde mi bu durum elbette değil kızım bir yaş dolaylarında hasta yemek yemiyor anne sütü de arada içiyor iştah sıfır eşim içerde yatıyor ben de sözde yediriyorum çocuğu ben ağzına kaşığı koyuyorum ya ağzını açmıyor açtığını da tükürüyor o tükürüyor ben koyuyorum bi yandan da ağlıyorum ye sen öleceksin sen açsın diye sesimize eşim geldi bildiğin sinir boşalması yaşamışım çocuklar günlerdir hasta yemiyor içmiyor diye şimdi hiç zorlamıyorum büyüdü zaten istiyor acıkınca
24.06.2021
11.00 sütlü kahve
12 30
2 dilim tv ekmek ile kaşarlı tost, domates salatalik

17.00 1 nektari, 1 bardak kefir
20 00
3 sk taze fasulye, 3 üçgen dilim karpuz, yogurt, 2 hurma

Su: 2lt
Spor 8 bin adım @asliogretmen
Afiyet olsun canım 🥰
24 Haziran
10.00
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Biraz peynir

2.00 bir bardak süt
2 bisküit

4.00
Ton balık
Çok az yemişsin yahu
Canım breeze96 diye etiketle olur mu.
Kilo vermem cok hızlı değil +geldiğimde oldu malesef.Kurban bayramı yaklaşması ve beni U UcanSupurge U UcanSupurge nin mezun etmesini istuyorum.Bunlar gaza getirdi bu hafta.
Kız mezuniyet mi yaklaştı ay dur bakayım hedef kaç yazmıştık sana

Screenshot_2021-06-25-09-24-41-339_com.miui.gallery.webp

300 gram da fena değil elbette fakat canım metabolizmanı yavaşlatan bir şeyler var yeniden randıman kazanmak için spora başlaman lazım havalar ısındı aslında yürüyüş çok güzel olur
Ya inan bahane değil ama doğumdan sonra regl olamadim daha ben ona bağlıyorum.Kizim on buçuk aylık oldu,tamam aktif emiyor ama regl olmam da lazım gibi geliyor.Bakalim aslanpençesi alıp içeceğim eğer yine de gelmezse doktora gidicem.

Spor konusunda da çok haklısın,o konuda gerçekten eksiğim var.

Back
X