- Konu Sahibi Handandandan
- #445.861
Canım bi de anne rahatsa bebek rahat oluyo, örnegın ben bi ara bebegım emmıyor cok az emıyot diye okdr takıyordum ki , ben taktıkca o emmuyodu sanki buny ne zmn farkettım, 1 haftadır ona bıraktım emme cok teklıf etmedım , cocuk resmen memeye düştü, gunduz mama mama diye mememi açıyoAh canım,nasıl iyi geldi mesajın teşekkür ederimçiçeğim o benim,tam dört sene bekledim kuzumu,Allah'ın en güzel hediyesi bana.Aslinda bilinç altımda anneme benzemekten korkuyorum,aşırı sinirli biriydi biz çocukken.Simdilerde çok daha iyi ama çocukken yaşanılan şeyler unutulmuyor.Ya ben de onun gibi sinirli aksi olur muyum diye korkmuyir değilim.Tabagi öyle şiddetli attimki,parçaları her yere dagildi,kuzum çok korktu
bakalım eğer devam ederse uzman bir destek alırım.Esimle de biraz sorunlar var içinden çıkamadığimiz,kafama göre bir bakıcı da bulamadım hepsi üst üste geldi ama mazeret değil tabiki.Tekrarlanmamadi için elimden geleni yapacağım inşallah.Ama mesajın kendimi iyi hissettirdi
Benim kızım çok minik doğdu,ondan bu endişem,yoksa bende kendim gibi anneleri hiç anlamaz kinardim hatta.Ya ne olacak yemezse yemesin diye ama o ağzını kitledikce sinirlerim tepeme çıktısanirim bir çok şeyin birikmişligi de vardı.
Ya harikasın tebrikler
![]()
Bi de cok emzırıyosan da ek gıda az alıyo olabılır yada emme ile ek gıda arasındaki süre azsa