• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir de ben bu hafta yamuna korsemi taktım , sanki karnım farketti ya , L beden bu son çıtçıttayım acaba m sini dr mi alsam dıyorum, sezeryan gobegım yok olsa, ya kılo verdım diye ya korseden gobegımim kuculmesı bılemedım ama harıka bi duygu zira ben ince belli bardak olmayınca kendımı kötü hissedıyorum😅

Günaydın Canlarım
🌸
23 / 24 Haziran Spor Bildirimi

40 dk hızlı tempolu yürüyüş : 120 puan
40 dk açık hava bisiklet : 120 puan
TOPLAM : 240 puan
❤️ G Goklerce ❤️
D96200E1-1729-4823-A852-DE805D856574.webp
D4B587E9-1884-4E8F-B704-B407E493FDE7.webp

300 gram da fena değil elbette fakat canım metabolizmanı yavaşlatan bir şeyler var yeniden randıman kazanmak için spora başlaman lazım havalar ısındı aslında yürüyüş çok güzel olur
Canım tartıda 72.300 yazmıyor mu? Ben mi yanlış görüyorum. 🌸

Himm iyi o zaman,benim erken menopoz riskim var o sebeple bu panik,aman Allah korusun ,😒

Zaten sütte azliyor belli bir zamandan sonra, doyuruculuk falan da kalmaz haliyle.

Eline sağlık canım,irade çok önemli,sen de maşallah bunu çok güzel gostermissin☺️
Evet canım gecen kızı annemlere bırakıp carsıya cıktım , süt sagayım dedım okdr az cıktu ki dedım bu kız bosbos mu emıyo nedir gercı onlar sagmw makımasından daha cok cıkarıyo. Amh mı dusuk , sen de biraz yumurta mı toplatsan emzırme vs bıtınce , beni de yaş gerıyo işte, benım ılk transfer için vasat embrıyo var ama o olmassa sürec bastan baslayacak,gerekli olan sadece bir yumurta ve sperm , nasip olsun ımsallah hayorlı zamanda saglıkla , 🙏😘 ben kıza kıyamamaya basladım ,en erken kışı bulur benım de başlangıc , zaten yumurta baskılama vs ilacları derkem ıkı ay da ordan ,yanı daha var...

Maşallah sana da ne ettin öyle.daha hızlı olmalıyım
💕
Bende daha hızlı olmalıyım insAllah bayrama 77 sonrasında 75 görsem süper olacak
😍😍😍😍Sagol canom
Fit mutlu anne Fit mutlu anne tebrıkler canım 6 lara beklerim 😍😅
Saol cnm insAllah
Kızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesin 😂okulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim 😊
Süper iraden MaşAllah kız
Bir de ben bu hafta yamuna korsemi taktım , sanki karnım farketti ya , L beden bu son çıtçıttayım acaba m sini dr mi alsam dıyorum, sezeryan gobegım yok olsa, ya kılo verdım diye ya korseden gobegımim kuculmesı bılemedım ama harıka bi duygu zira ben ince belli bardak olmayınca kendımı kötü hissedıyorum😅
Kum saati olacan bence ha gayret

Kizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Geçen hafta: 61.3
Bugun: 61.00

Eklentiler

• 20210625_074834.webp
    20210625_074834.webp
    9 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 2877396
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.3
Fark -300
Yüzde 0.407
72 değil mi tartı 🤔
Günaydın 69.3 rüya gibi😍😍😍🧿🧿 hadi inşallah
Süpersin canım, durmak yok kim tutar seni 😍😍😍
Geçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
@UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
@Ayla-
Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsun 😘😍
Günaydın kızlar 🤗
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248 🎉💃
Yaa çok güzel canım tebrik ederim 😍😍😍😘😘😘 sonunda 7 ler geldi 😍😍
Günaydın kızlar bugun tekrardn basladim insallah:

Ilk baslangicim pazar 13.6 : 76.2
Gecen cuma 18.6. : 73.8
Bugun: 75.5 :KK43:
Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle oldu :(
Ben de bazen hem yemek konusunda hem de wc yw bıle gıdemedıkce ( çok ilgi istiyor) sinirlerım cok zoplıyor, bazen okdr sınırlenıyorumkş cocugu eşime bırakıp baska odaya kacıyorum resmen sonra sakımlesıp gelıyorum mutlu ve oslemıs bişekılde ama eşim yoksa bagırdıgım oldu bıkackez ve sonra nasıl vicdan yaptım, benımki de tüp bebek cpk bekledık dıyorum oyle olmasa demekki ben baya kötü bi anne olcakmısım, ya hepımız yasıyoruz bunları galıba ,cogumuz itiraf edemeıyoruz sadece , insallah alışırız,
Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlat
Geçen hafta:77.35
Bu hafta:76.00
Fark:1,35
Yüzde:1,745Eki Görüntüle 2877515
Çok güzel canım tebrik ederim 😍😍😍😘😘😘
Ctesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Çok güzel canım tebrik ederim 😘😘😍
Kızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesin 😂okulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim 😊
Yaa helal olsun sana 😎😎😎😎
asliogretmen asliogretmen ve G Goklerce sizlerin kilolarını merak ediyorum .mezuniyetten sonra koruma nasıl gidiyor?
Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorum 😘😘

Kizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Regle rağmen eksin güzel cnm Tebrikler 😉🤩
Saol cnm çok şükür artık ibre hiç 80leri göstermez umarim

Maşallah tebrikler canım koruma döneminde eksi gelmek de büyük hava yani😂😂😂

72 değil mi tartı 🤔

Süpersin canım, durmak yok kim tutar seni 😍😍😍

Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsun 😘😍

Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle oldu :KK43:

Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlat

Çok güzel canım tebrik ederim 😍😍😍😘😘😘

Çok güzel canım tebrik ederim 😘😘😍

Yaa helal olsun sana 😎😎😎😎

Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorum 😘😘
Ya şimdi de kuzdıgım şeyler kabloya vs zararlı seylere gitmesı aslında onu dusundgumden ama cocuk parmagıyla artık bizi taklit edıyo hayr olmaz işaretı yapıo cok komık :))

Back
X