• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
Oyy kıyamam rabbim korumuş canim kızını da senide minnosunuda.
Şimdi nasilsin daha iyisin degilmi .

Hepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
Ohhh hosgeldın Çok geçmiş olsun

Cherry Mom Cherry Mom ve Zipzip- Zipzip- kaptanım çok teşekkür ederim ilginiz için Allah razı olsun kötü bir gündü hem kızıma hem karnımdaki çocuğuma bir şey olacak diye yaşadığım en berbat günlerden biriydi desteğiniz çok mutlu etti beni
Allah esirgesin canım tabiki destek olacağız şurada kaç kişiyiz ben fark etmedim zaten Zipzip- Zipzip- kaptan uyandırdı benide neyseki girildi bir şekilde 🤗 tekrardan çok geçmiş olsun

Ay canım çok gelmiş geçmiş olsun çok şükür önemli bişey olmamış çok zor bı gün olmuş Rabb'im beterinden korusun bı daha göstermesin yat dinlen insAllah grsrz seviliyosun

Iyi aksamlar kîzlar bugun nispeten guzeldi menum yarindan itibaren yazicam insallah. Yemin lafı gecmis bende cikolataya yeminmi etsem diye dusundm onu yemesem gerisinde skntı olmaz bende

Çok geçmiş olsun canım

Geçen hafta:77.35
Bu hafta:76.00
Fark:1,35
Yüzde:1,745Eki Görüntüle 2877515
Mukemmel gidiyorsun ya tbrkler cnm yerime sayarsam benide geciceksin
Ctesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Tbrkler cok guzel eksi cnm
Süpersin canım 🤩👏 aradaki farkı koruyorsun he yakalayamiyorum seni 🤪

Tebrikler canım güzel eksi 🤩

Bu hafta daha güzel olur ozmn insAllah canım
Insallah cnm sagolasin
Kızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesin 😂okulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim 😊
Masallah iradene hayran kaldım
Kizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Geçen hafta: 61.3
Bugun: 61.00
Masallah cnm korumada eksi cok iyi
72 değil mi tartı 🤔

Süpersin canım, durmak yok kim tutar seni 😍😍😍

Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsun 😘😍

Yaa çok güzel canım tebrik ederim 😍😍😍😘😘😘 sonunda 7 ler geldi 😍😍

Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle oldu :KK43:

Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlat

Çok güzel canım tebrik ederim 😍😍😍😘😘😘

Çok güzel canım tebrik ederim 😘😘😍

Yaa helal olsun sana 😎😎😎😎

Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorum 😘😘
Bu hafta olmadi cnm haftaya telafi edicem insallah
Bugün pandemi de hiç görmediğim bir arkadaşla karşılaştım.Tanıyamadım çok kilo vermişsin dedi( tanımamasında maskenin de payı vardır bence)çok mutlu oldum.
Yaa ne guzel motivasyon :)
Detoksa başlıyor oglenine bozuyorum.
Acıkınca gözüm dönüyor. Aslında kaçamak yok abartida yemiyorum sadece meyveyi azcik abartiyorum sanırım. Ama artı görünce amannn diyip daha çok yemeğe davranıyorum. O yüzden artık buraya bişey yazmaya da yüzüm yok motivasyon için tüm kizlar başta sen canla başla uğraşıyorsun yukarda Allah var. Ama ben kendi motivasyonunu sabit tutamiyorum.
Bende öyleyim motivasyon Korumak zor olabilliyor hele Liste olmayinca dahada zorlaniyorm ama burya gelip bildirim yapmak bile iyi geliyor bence bosverme

Back
X