• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kk daki arkadaşlarım hariç herkese kızdım bugün
Bi ara niye doğdum diye ağladım.
Kıyamam ya niyeki . Amannn cancagzim az bosverebilmeyi öğrenmek lazım bu hayatta galiba. Ha sor ben yapabiliyor muyum hayır.
Ama şöyle düşün senin agladigindan kimsenin haberi varmi umurlarinda bile değildir .

Kıyamam ya niyeki . Amannn cancagzim az bosverebilmeyi öğrenmek lazım bu hayatta galiba. Ha sor ben yapabiliyor muyum hayır.
Ama şöyle düşün senin agladigindan kimsenin haberi varmi umurlarinda bile değildir .
Haklsın konyalım..Regl oldum bugün onunda etkisi var sanırım

Bir anda normallesemeyiz zorluyorlar bizi
Bir taraf var zaten hiç kapanmadı normal yaşıyordu. Bir taraf var kendini tamamen korumaya aldı.
Ben akrabalarla görüşüyorum market ve pazar harici kimseyle görüsmuyorum.
Komşular birbirleriyle oturuyorlar beni çağırıyorlar başta ben gorumuyum nolur nolmaz belki bende var belki sizde var dediğim için. Bahçede gorusursek görüşüyoruz çokta önemli değil.

İns asılarla bir azalma olur kontrol altına alınır.

Kadın olmak zor Rabbim hepimize yardım etsin.

Dün avm ye girmek zorunda kaldım ilk kez herkes üzerime geliyor gibi hissettim.işimi halledip çıkana kadar oyle panik yaptım 15 dk durmadım düşün.nefes alamadım aynen.psikolojimiz bozulmuş bizim.
Lw Waikiki hariç bir kere gittim onada alışveriş merkezine bende hiç gitmedim. Daraliyorum bende maskeyle kapalı alanda. Toplu taşıma çok sıkıntı oluyor bide bana ama mecburen biniyorum arabamız olmadığı için.

Bir taraf var zaten hiç kapanmadı normal yaşıyordu. Bir taraf var kendini tamamen korumaya aldı.
Ben akrabalarla görüşüyorum market ve pazar harici kimseyle görüsmuyorum.
Komşular birbirleriyle oturuyorlar beni çağırıyorlar başta ben gorumuyum nolur nolmaz belki bende var belki sizde var dediğim için. Bahçede gorusursek görüşüyoruz çokta önemli değil.

İns asılarla bir azalma olur kontrol altına alınır.
İnşallah bitsin artık yorulduk tükendik

Lw Waikiki hariç bir kere gittim onada alışveriş merkezine bende hiç gitmedim. Daraliyorum bende maskeyle kapalı alanda. Toplu taşıma çok sıkıntı oluyor bide bana ama mecburen biniyorum arabamız olmadığı için.
Ben de lcw ya gittim.Sipariş vermiştim gömlek almıştım.44beden almıştım çok bol geldi.hic bir seye bakamadım.büyük oğlum şort seçmiş bir de corap ekledim 5li lerden küçük oğluma .degistirme islemi bitmiyor.bayılacağım sandım.
Kalabalık kimsenin korona umru degil.

Ben de lcw ya gittim.Sipariş vermiştim gömlek almıştım.44beden almıştım çok bol geldi.hic bir seye bakamadım.büyük oğlum şort seçmiş bir de corap ekledim 5li lerden küçük oğluma .degistirme islemi bitmiyor.bayılacağım sandım.
Kalabalık kimsenin korona umru degil.
Gerçekten öyle ama dışarı çıkmaya başladıkça rahatlıyorsun inan. Herkesteki rahatlığı gördükçe bende salmaya başladım biraz . Bide ben korona geçirdikten sonra rahatladım sanirim

Eşimin ailesinin yanına gideceğiz bayramda elti bir görümce kaynana kayınbaba.hemsire olan eltim ve kaynım aşı olmadı aşı karşıtı.hiç birisi dikkat etmiyor.Düşündükçe geriliyorum.Ne yaparım o kadar gün diye.
Ay Allah kolaylık versın , delırıcen sen de benım gıbi muhtemelen

Takmayın kızlar 💃 hayat geçiyor üzüldüğünüz kişiler şeyler size bir saat fazla veremez ömrünüzden bu dünyada en uzun yaşayan en mutlu insanlar gamsız indanlarmış yani umursamayan relaaaaaaxxxx sallayın gitsin 😂
Çok haklısın valla leylağım
Canım benımle tum gun ara ara dalga gectıler, abarttıgımı soyledıler, elıne bacagına dokundular ,dokunmalarını ıstemedıgımı bole bıle.. ben onların cocuklarına asla dokunmadım niye dokunayım uzaktan seveeım neyse tum gun benle dalga gectıler bı cocuk sende mi var vs , aksama dogru bunların 3 kız kayboldu ,1 saat herkes aradı da ole buldular , anneler deli gibi agladı , ben de cok uzuldum valla fakat Allahın adaleti de demedim degıl...
Ama yani seninle bu kadar uğraşacak bi samimiyetleri yoksa bana çok itici geldiler birinin hoşlanmadığı durumun üstüne gitmek de gerçekten sinir bozucu
Eşimin ailesinin yanına gideceğiz bayramda elti bir görümce kaynana kayınbaba.hemsire olan eltim ve kaynım aşı olmadı aşı karşıtı.hiç birisi dikkat etmiyor.Düşündükçe geriliyorum.Ne yaparım o kadar gün diye.
Üfff sen o kadar korun dikkat et ekmeğini bile evde yap seni kalkıp öyle bi ortamda bıraksınlar canını sıkmakta haklısın canım ama baştan sözünü söyle mesafeni koru

Hem sağlıkçı hem aşı karşıtı mı 😨 bu aşı karşıtı sağlıkçılar yüzünden kafayı yiyecektim neredeyse aşı olmadan önce bin vesvese olduktan sonra bin vesvese ama oldum bağışıklığıma güvenmiyorum çünkü korona ne eder bana belli olmaz şimdi çok rahatladım artık tevekkeltü alallah

Hem sağlıkçı hem aşı karşıtı mı 😨 bu aşı karşıtı sağlıkçılar yüzünden kafayı yiyecektim neredeyse aşı olmadan önce bin vesvese olduktan sonra bin vesvese ama oldum bağışıklığıma güvenmiyorum çünkü korona ne eder bana belli olmaz şimdi çok rahatladım artık tevekkeltü alallah
Benım kp de saglıkcı oda olmuyor. Onların hastanede cogu doktor olmuyormuş oda olmuyor 😀 Onlar olmazsa millet hic olmaz hoca osurursa cemaat..... 😂😂 Benim kendi annem babam ablam eniştem falan oldu bende olcam da emzirdigim icin çekiniyorum bikaç aya emzirmeyi bıraktırcam o zaman olurum galiba

Back
X