• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ellerine sağlık canım, tebrik ederim kizlar 😍😍😍

Güzel canım afiyet olsun😘

Canım aslında kötü bir menü olmuş, öğlen durum akşam lavaş ve dondurma fazla bence

Takıma hoş geldiniz ,😍. İnşallah kısa sürede hedefe ulasirsin

Kız ben hiç izlemedim bu adamı merak ettim şimdi , 🧐
Hoşbulduk canım.
İnşallah hep birlikte

Şifa olsun canım bol antikor olsun .

Şifa olsun bol antikor olsun.Öncelikle hoşgeldiniz ben Leylak 38 yaşındayım öğretmenim .mezun oldum fakat mezuniyetten 45 gün sonra 6kilo almış bir şekilde geri döndüm .tekrar diyete başladım hedef kilodan ne kadar saparsam tekrar başlamak o kadar zor oluyor.ben de aralıklı oruçla besleniyorum güzel verdim .bence en iyisi o
Hoşbulduk canım 🌸
Aralıklı oruç ile devam edeceğim.
Bu şekilde akşamı da erken kapatıyorum.
3 öğün yaptığım zaman akşam geç saate kalıyor.
Vermem gereken kilo çok ama inşallah yapacağım.

Çalışıyor, şimdılık geceye odaklandık, gunduz ayakta salkıorum genelde,yarımsaat oncesınden emzırıp, memede uyucak gibi olursa uyanık tutmaya calısıyorum
Sagolasin cnm

24 ayın icindeyz cnm 2yasimuza 2 hafta kaldi

Yaa insallah cnm sagol

Yan komsum da biraktirdi aglamis hep dedign gbi anneyi etkiliyor sanrm bende bi denedim ozaman 22 aylikti yapamadm hadi dedm pisman olmiyim 2 yasina kadr emsin bakalm insallah kolay olur dedigin gibi canim

Aynen o cok kotu oluyor ama biz cozememistik daha dogrusu cok da ugrasmadim, zaten 2 yasina geldi artik mecbur memesiz uyuycak baklm :) babasina vermek mantikli ama oglen uykulari vs napicaksin calismiyormu esin

Sagol canim

Aynenn bencede 6lara kadr boyle hizla gitse keske

Sagolasin canim

Tebrikler cok iyi vermiss in kısa zamanda hemde @Melek963

Başladı canım bugün
Geçen hafta perşembe cuma cumartesi geldi kızlar alışsın diye
Ama sabah ufaklık kıyameti kopardı biz çıkarken :(
Alışacak inşallah
Alışana kadar hem anneye hem de çocuğa zor oluyor. Çok mu erken çıkıyorsunuz. Acaba parka falan çıkarsa sizinle . Oyunda ayrılmak çocuklar için daha kolay oluyor.

Alışana kadar hem anneye hem de çocuğa zor oluyor. Çok mu erken çıkıyorsunuz. Acaba parka falan çıkarsa sizinle . Oyunda ayrılmak çocuklar için daha kolay oluyor.
sabah 8de evden çıkıyorum, 7.45te de bakıcımız geldi, ama bugüne özel buçukta çıktım ki azıcık oynasınlar diye ama yok çıkarken yine kopardı kıyameti
yarın dediğiniz gibi olabilir aslında :)

Helal olsun sana 😍😍😍 maşallah harika gidiyorsun ,😍😍😘😘

Süpersin canım vazgevmeden devam et ,😍😍😘

İnşallah canım ben de 6 kardan kurtulmak istiyorum ama 2 hafta sonra memlekete gideceğim orda mümkün değil :KK43:

Tebrik ederim canım harika kilo verdin ,😍😍😘
Ben de canım 10 gün sonra gidiyorum her gün mantıların pastaların böreklerin olduğu bir yerde kilomu korumak büyük başarı zaten vermem mümkün değilde almadan gelsem ne güzel olur

Kizlar size yoğun bir günden gunydin diyorum ,😍😘 sabah tartı yine güzel gostermedi çünkü hafta sonu baya kaçırdım :KK43: +500deyim kizlar inşallah cumaya halledeceğim
Pazartesi klasiği ama Cuma’ya -500 den fazla olman gerek
Başladı canım bugün
Geçen hafta perşembe cuma cumartesi geldi kızlar alışsın diye
Ama sabah ufaklık kıyameti kopardı biz çıkarken :KK43:
Alışacak inşallah
Alışırlar inşallah bi daha değiştirmek durumunda kalmazsınız
Kızlar ben bu sabah tartıldım 92.7 kg.
Bu mu başlangıç kilom olacak acaba.
Takımda başladığın kiloyu baz alalım canım

Hoşbulduk canım 🌸
Aralıklı oruç ile devam edeceğim.
Bu şekilde akşamı da erken kapatıyorum.
3 öğün yaptığım zaman akşam geç saate kalıyor.
Vermem gereken kilo çok ama inşallah yapacağım.
Hiç çok kilom var yolum uzun diye düşünme zaman bu öyle de böyle de geçecek sen yerken de geçecek diyet yaparken de . @Breeze96 97 kilo ile başladı şu an 77 kilo hedefine de azimle gidiyor E ela_2019 da 97-98 civarı bir kiloyla başlayıp yanlış hatırlamıyorsam 63 kiloyla bitirdi .Yani olmayacak iş değil pes etme ve buralardan ayrılma derim😊

Pazartesi klasiği ama Cuma’ya -500 den fazla olman gerek

Alışırlar inşallah bi daha değiştirmek durumunda kalmazsınız

Takımda başladığın kiloyu baz alalım canım
inşallah canım benim :dua:

Selam kızlar işyeri ik aradı, bakalım ne dicek,fesih yasagı bıtıyo heralde, ya onun için , yabi pakey fln mı suncakki dava acmıyım die, dava baya stresli bi iş, keşke gusel bişi sunsa da degerlendırsem cok uzduler,bakalım hayırkısı..
işten çıkarma yasağı bitiyor çarşamba günü, uzatmazlarsa eğer :(
canım eğer içine sinmeyen bişeler olursa davadan da çekinme
stresliyse onlara daha büyük stres ki fazlasıyla hakettiler

Hadi hayırlı olur inş cabuk bulmussun masallah
inşallah kuzum :dua:
büyük kızımın bakıcısının kızıyla anlaştık canım
en azından annesini tanıyoruz dedik hiç tanımadığımız birinden daha iyidir heralde dedik
bakalım hayırlısı ya

inşallah canım benim :dua:

işten çıkarma yasağı bitiyor çarşamba günü, uzatmazlarsa eğer :KK43:
canım eğer içine sinmeyen bişeler olursa davadan da çekinme
stresliyse onlara daha büyük stres ki fazlasıyla hakettiler

inşallah kuzum :dua:
büyük kızımın bakıcısının kızıyla anlaştık canım
en azından annesini tanıyoruz dedik hiç tanımadığımız birinden daha iyidir heralde dedik
bakalım hayırlısı ya
Uzamıycak gibi , yenı acıklama gelmesse bitniş demektır yazıo google. Bakıcınız için cok sevındım. Kozlar benım elımde haklosın ama davada kazancagım kadar verırlerse degerlendircem , her ucretsz izin uzayısında imzaya gıtmem bıle benı gerıyo , eşime kızıma herkese yansıyo, okdr nefret ettım ki şunlardan , haa davanın avantajı şu ; işe aiade acarsın 2 yıl somra kazanmıs olur işe donebılırsın , ordakı yonetıcı orda degulse tabi .

Uzamıycak gibi , yenı acıklama gelmesse bitniş demektır yazıo google. Bakıcınız için cok sevındım. Kozlar benım elımde haklosın ama davada kazancagım kadar verırlerse degerlendircem , her ucretsz izin uzayısında imzaya gıtmem bıle benı gerıyo , eşime kızıma herkese yansıyo, okdr nefret ettım ki şunlardan , haa davanın avantajı şu ; işe aiade acarsın 2 yıl somra kazanmıs olur işe donebılırsın , ordakı yonetıcı orda degulse tabi .
işe iade davalarının sonu hiçbi zaman işçiye yaramıyor canım
kendi çalıştığım yerden biliyorum 2 kere böyle dava açıldı, davayı açan kazandı ödediğimiz tazminatı da iade etmek durumunda kaldı ama yöneticimiz onu güya aynı görev ile öyle pozisyonlarda iş verdiler ki en nihayetinde kendileri istifa etti :(
kısacası mobbing devam etti
işe iade davası değil de haklarını alabilmek için açabilirsin dava onun bi adı var mı bilmiyorum ama inşallah Rabbim duysun sesimizi, senin hiç uğraştırmadan paşa paşa bütün haklarını verirler sana da, kurtulursun
çok içten dua ediyorum senin için :dua:

kendi çalıştığım yerden biliyorum 2 kere böyle dava açıldı, davayı açan kazandı ödediğimiz tazminatı da iade etmek durumunda kaldı ama yöneticimiz onu güya aynı görev ile öyle pozisyonlarda iş verdiler ki en nihayetinde kendileri istifa etti :KK43:
işe iade davası değil de haklarını alabilmek için açabilirsin dava onun bi adı var mı bilmiyorum ama inşallah Rabbim duysun sesimizi, senin hiç uğraştırmadan paşa paşa bütün haklarını verirler sana da, kurtulursun
Ay canım Allah razı olsun ♥️♥️🤗🤗çok sagol insallah insallah amınnnnnn

kendi çalıştığım yerden biliyorum 2 kere böyle dava açıldı, davayı açan kazandı ödediğimiz tazminatı da iade etmek durumunda kaldı ama yöneticimiz onu güya aynı görev ile öyle pozisyonlarda iş verdiler ki en nihayetinde kendileri istifa etti :KK43:
Haklarımı zateb vercejlerını soyledıler, ihbar kıdem yıllık izin. Ben işe iade davası acacagımı soylemısyım bi ara, orda da 4 maaş işe baslatmama 4 maas ta bosta geceb vakıt için tazmınat alıyosun işe gel demesse de sadece 4 maaş bosta gecenı alıosun

Back
X