• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya inan öyle sinir oldum ki , bir de tavırlara bak..sakın birakma hakkını onlarda hem seni kaç ay oyalayacaklar hem de sonra böyle bir tavırla işten cikaracaklar resmen dolandırıcılık sakın bırakma hakkını bunlarda

Ya gerçekten özelde daha fazla ama devlette de hamile kalınca sorunlu eleman gözüyle bakılıyor sanki daha az çalışıyorsun onlardan, lafa gelince kadınlara sahada destek

Güzel ama sanki toplam kalori fazla olmuş gibi

Çok güzel canım afiyet olsun 😘

Canım hem çiğ köfte hem lavaş ikisi de karbonhidrat, akşamki sigara böreği ve cezerye de kötü canım :KK43:

Canım gercekten düzelecek sabret sadece, çok zor insanın içi açıyor ama mecbur süreçler emzik bırakırken de WC eğitiminde de aynı şeyleri yaşadım, eşim hep boşver bırak daha küçük dedi ama onun için daha kotu bir basla bir bırak, çocuğu da kendini de yipratirsin

Canım evet dün kötü bir gündü ama dünü unut , bugün yeniden devam et bir gun kötü beslendin diye hemen kilo almadım bugün tam gaz devam edip gittikçe incelip daha mutlu bir insan acaksin 😍😎😎

Ya ben hiç TV izleyemiyorum 2 yıldır canım istemiyor hiç birsey
Evet canım kaldıgım yerden devam , sadece cok halsız enerjısızım spor yapamıcam gibi şu iş bitenr kadar , elım kolum tutmuyo sinir anımda . 68.00 i gordum bugun dogru duzgun bişi yemedım zaten , haftaya inş sporu costurcam telafı etcem , 2 haftada 68 e inmek bile buyuk basarı bana, kırdım direnci artık gider ıns, ya gobegım bıle dümdüz oldu sanki , pijamalar düşüyo harılka his

Dün sacmaladım
Koca gün Antep fıstıklı cıkolata ve ıkı lahmacun yedım, canım yemek yapmak istemedı ve cok actım .bugun toparlıcam. Şüküt ki hala 68.5 im.regl başladı bugun buarada.
Reglden kaynaklanıyor hem iştah açık hem de tatlı canavarı oluyoruz .olsun bugün hemen toparlarsın
Hanfendi dıyor ki şimdi de 1-2 temmuzda tüm ekip izmirde olcakmıs benım cıkısı taaa pztsi verceklermiş ,ben de yedım uc gun üstüste işe gelmemekten twzmınatsuz cıkarcak akkı sıra , olmaz dedim, ozmn yıllık ızın yazarız dıyo, niye harvıyım yıllık ıznımı dedım ,ay aptal sanıolar benı , banane
Aaaa şeytanlıklara bak neler dönüyor bu iş dünyasında ben safım ya kesin kandırırlardı beni😂

Sabır taşını duydum baya,kullanan arkadaslarım oldu. Meme bıraktırmak zor bi sürec, ben zorla meme verıyodum almıyodu cocuk, ve ıssız sessoız biyerde anca emıyodu, şimdi bırakırsa bıraksın moduna girdiğimde ise cocuk herkesın yanında her ortamda emmeye basladı , ek gıdayı azalttı sürekli meme meme dıyo ustumu acıyo, ben anladım istemıyo kardeş fln 😅
Canım belli bir zamandan sonra memeye öyle bir dusuyorlaki dünyaları oluyor resmen. Seninkinin o dönemi bence. 🤭

Evet kötüydü şu son bir hafta kötüydü zaten hemen toplarlanamam lazım bugünden basladım insallah cumaya eksi görürüm hic sanmıyorum ama geçen hafta zaten artıydı bilmiyorum içim şişti son zamanlarda kızın hastalıgı falan derken hic motive olamıyorum
Stres yapma canım, bol su iç yeşil çay falan iç geçersin eksiye merak etme 😘 çocuk hasta olunca çok zor gercekten
Evet canım kaldıgım yerden devam , sadece cok halsız enerjısızım spor yapamıcam gibi şu iş bitenr kadar , elım kolum tutmuyo sinir anımda . 68.00 i gordum bugun dogru duzgun bişi yemedım zaten , haftaya inş sporu costurcam telafı etcem , 2 haftada 68 e inmek bile buyuk basarı bana, kırdım direnci artık gider ıns, ya gobegım bıle dümdüz oldu sanki , pijamalar düşüyo harılka his
Aynen öyle bak hele 65 e iyice yaklas inan daha da motive olacaksın ...çok iyi geldi sana 6lar
Reglden kaynaklanıyor hem iştah açık hem de tatlı canavarı oluyoruz .olsun bugün hemen toparlarsın

Aaaa şeytanlıklara bak neler dönüyor bu iş dünyasında ben safım ya kesin kandırırlardı beni😂
Kız ben de sağım tamam derim kandirilirim ,🤣

Hayırlı aksamlar

Sabah 10.30
İki dilim peynir inceidi
İki dilim ekmek
Bir kaşık salçalı yumurta

14.00
Bir kepçe Antep yuvalama
3 sıkım patatesli çiğköfte
Salata

17.00
Bir b limonata kendim yaptım

19.30
Bir parça ızgara tavuk.
Bir kepçe yuvalama

Cay

30.06.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut,4 YK yulaf,3 kayısı,2 ceviz

16.00 sade kahve
18.00
2 sk mantarlı tavuk sote, 1 sk patates kızartması, ayran

19.30. 1 kase kiraz

Şu :2 .5 lt
Dün : 7bin adim
Bugün 8bin adım. asliogretmen asliogretmen
Ah no patates kızartması yerine sağlıklı tercih olsaydı
Hayırlı aksamlar

Sabah 10.30
İki dilim peynir inceidi
İki dilim ekmek
Bir kaşık salçalı yumurta

14.00
Bir kepçe Antep yuvalama
3 sıkım patatesli çiğköfte
Salata

17.00
Bir b limonata kendim yaptım

19.30
Bir parça ızgara tavuk.
Bir kepçe yuvalama

Cay
Yuvalama ve patatesli çiğ köfte iki karbonhidrat bir arada olmamış

Evettt çocuklar ve eşim uyurken ben bugünkü bacak egzersizi mi yaptim @Breeze96 😘 Gündüz 40 dk tempolu yürüyüş tamam 120 G Goklerce ❤️

IMG_20210630_233835.webp

asliogretmen asliogretmen adımim bugün bu kadarcik bı ara bebek arabasına koymuştum teli saymamis😘

30.06.2021
11 sütlü kahve
13.00
1.5 sb sut,4 YK yulaf,3 kayısı,2 ceviz

16.00 sade kahve
18.00
2 sk mantarlı tavuk sote, 1 sk patates kızartması, ayran

19.30. 1 kase kiraz

Şu :2 .5 lt
Dün : 7bin adim
Bugün 8bin adım. asliogretmen asliogretmen
Kızartma olmasa cok iyiymiş canım afiyet olsun