• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

30 haziran menü
Kahvaltı 08.30
2 kasık kıymalı yumurta
Bir dilim peynir
2 zeytin
Bir dilim ekmek
Domates salatalık

13.00
Yeşil cay
2 kepekli galeta

19.00
Bir köz patlıcanda karnıyarık
2 kasık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Salata

4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Afiyet şifa olsun canım

Ah canım valla gidiyorum ama yazmaya vaktim sabrım kalmıyor 😢 gündüzleri parka falan götürüyorum çocukları hiç durmuyorlar evim akşama kadar güneş alıyor feci sıcak oğlan telefonu elime aldırmıyor salya sümük telefonu istiyor okuyorum ama yazamıyorum bı turlu

Gunaydinlarrrr 😘😘😘
Bugün küçüğün sınıf arkadaşlarıyla at binmeye gideceğiz kaç gündür evde tek konuşulan olay🤭🤭
Saç böreği yenecekmis ama ben ne yapacağım yemeyecegim buraya not dusuyum.

Şimdi kahvaltı Faslı erkenden kalktilar halbuki ta 12 de gideceğiz🥺🥺

Gunaydinlarrrr 😘😘😘
Bugün küçüğün sınıf arkadaşlarıyla at binmeye gideceğiz kaç gündür evde tek konuşulan olay🤭🤭

Cocuklar icin ciddi bir olay😀bayiliyorlar boyle etkinliklere.Bizde cumartesi piknik yapacagiz sinifla☺️

Ah canım valla gidiyorum ama yazmaya vaktim sabrım kalmıyor 😢 gündüzleri parka falan götürüyorum çocukları hiç durmuyorlar evim akşama kadar güneş alıyor feci sıcak oğlan telefonu elime aldırmıyor salya sümük telefonu istiyor okuyorum ama yazamıyorum bı turlu
Allah kolaylık versin menüler ne alemde hala 7lerdeyim de lütfen
Gunaydinlarrrr 😘😘😘

İyi eğlenceler canım sevinmiştir çocuklar ne zamandır evdeler ne yapsınlar
Gunaydin canim,bu ara misafirlerim vardi,okuldan arkadaslar geldiler hem ev gormesi hem de bebek gormesine,girip yazamadim.
Anladım canım yine menüler yok ortalıkta :sinirli:

Allah kolaylık versin menüler ne alemde hala 7lerdeyim de lütfen

İyi eğlenceler canım sevinmiştir çocuklar ne zamandır evdeler ne yapsınlar

Anladım canım yine menüler yok ortalıkta :sinirli:
Sağol canım evet değişiklik olacak kuzulara

Sabır taşını duydum baya,kullanan arkadaslarım oldu. Meme bıraktırmak zor bi sürec, ben zorla meme verıyodum almıyodu cocuk, ve ıssız sessoız biyerde anca emıyodu, şimdi bırakırsa bıraksın moduna girdiğimde ise cocuk herkesın yanında her ortamda emmeye basladı , ek gıdayı azalttı sürekli meme meme dıyo ustumu acıyo, ben anladım istemıyo kardeş fln 😅
Nekadarlik ti seninki cnm hissetmisdir belki, gercekten birisi daha yazmis bir donem sonra iyice memeye dusuyorlar bizimki 16-17 aydan sonra oldu gunduzleri okadr cok emmek istiyordu ki her isim yarım kaliyordu
Biraz okudugum kadarıyla once gece emmesi kesılmelı ve kademeli azaltulmalı , ama tabı hiçbişeu pratıkte teori gibi olmuyor...Allah kolaylık versın,bizim için de cok zor ya o bağ bambaşka bişey...
Hmm dogrudur cnm herkez baska birsey diyor artik bildigim gbi devam ediyorm. Ki cok sukur Allahim bu gece hic aglamadi istemedi kabullenmislik vardi direk kucagimda pispis yaprk uyudk devam
Ben bugun 68.00 i gordum😬😬😬
Masallah sanaa
Güzel canım afiyet olsun
Sagol cnm
Canım emzirmekte kalori harcatıyodu bılıosun, onu bırakıosan sporu cogalt🤗😍
Aynen bugun yapicam insallah meme olayindan kacgundur duzenm sasti
🤔🤭😂😂Ne desem bilemedim şimdi 1 buçuk yaşına kadar meme açıkta dursun ben gelip gidip esmerim modundaydi benim kız😂😂😂😂 artık kendi açıp kendi emiyordu
Ayy benmkinin bu o huyu yoktu ac derdi gece bile hep ben acardm :confused:
Hayırlı aksamlar

Sabah 10.30
İki dilim peynir inceidi
İki dilim ekmek
Bir kaşık salçalı yumurta

14.00
Bir kepçe Antep yuvalama
3 sıkım patatesli çiğköfte
Salata

17.00
Bir b limonata kendim yaptım

19.30
Bir parça ızgara tavuk.
Bir kepçe yuvalama

Cay
Yuvalama ne bilemedm saglikliysa guzel menu cnm afyt olsn

Gunaydn kizlar dun gecen alintilarm kalmis once onlari cevapladm. Cok sukur gece aglama krizi meme isteme olmadı kalktigindada soylemedi bugun 4 gunumuz baya ilerleme var
Alışır canım herkesin öyle olmuştur emin ol ilk günler çok zorlu olsa da alışıyorlar

Back
X