- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #446.901
Hmm anladm cnm ama suanki tarzında cok spor sayilmazki altina bi topuklu gerek sadce :) ama elbise etek yazin cok guzel oluyor haklisinşu anda çok spor bi tarzım var işe gelirken bile kanvas pantolon gömlek ve babet giyiyorum
artık biraz daha kadınsı bi tarz oluşturmak istiyorum kendime
elbiseler, etekler, topuklu ayakkabılar vs
evde de pijamayla gezip duruyorum evde daha şık ama rahat bişeler arıyorum :) tişört elbiselere baktım ama gecelik gibi duruyorlar
Evde aynen bende hep rahat takılıyor Supurge demis tayt tisort en iyisi ama tayt beni geriyor ya cocuk yokken giyiyordumda aslinda
Hmm yok yapiyor cnm gece cisini illaki kesiyorm yoksa tasiyor zatn ama kesmeme ragmen cis oluyor. Aynen meme yeni birakti ben bekliycem 1-2 ay sonra duruma gore hareket ederm artikGece uyumadan bi saat önce sıvı alımını kes canım yatmadan hemen önce bezini değiştir sabah kalktığında kuruysa muhtemelen tutabiliyordur ama bi yandan da düşündüm de memeden yeni kesildi genelde iki farklı değişimi aynı zamanda yapmayın deniyor o geldi aklıma tuvalet eğitimi verirken yatağını ayırmamak gibi
Haklisin cnm bugun pipisi in acisindan sanrm bikackez meme dedi agladi huysuz zaten gun icindede surekli bi aglamaklı o yuzden wc egitimi icin erken karar verdm bende ztn bende hazir deglm suanda sanki :)Evet canım sonuç olarak 2 haftadır bir arpa boyu yol alamamisim gibi görünüyor
Ay ne güzel ya ben de hep tamam diyorum alış veriş yapıyorum sonra sıkılıp eskiye dönüyorumama iyidir değişiklik bence bırakma devam et,
Evet canım yeni meme bıraktı ve şuan pipisi de hassas enfeksiyon var WC ye goturdugunde istemeyebilir,çocuğu yorabilir psikolojik olarak, bakma sen şimdi memeyi bıraktı ama hala aklinda vardır ard Arda ve çocuk hastayken sakıncalı olabilir
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun