Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kızlar menü bildirimi
Kahvaltı
Bir yumurtadan sucuklu omlet
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
3 çatal reçel
Azıcık peynir

Akşam
Fırında sebze yemeği
İki minik kavun dilimi
Bir avuç leblebi
İki kare çikolata
Merhaba canim afiyet olsun Güzel bence

26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. cgdmk cgdmk (58.4)​
  2. YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z (59.9)​
  3. G Goklerce (62.2)​
  4. M Manolya15 (67.7)​
  5. Ucmelekannesi Ucmelekannesi (68.7)​
  6. @Breeze96 (74.8)​
  7. inci-tepik inci-tepik (90.7)​

Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.

Harikasın tatlım👍👍😍😍

Off Allah yardımcınız yardımcımız olsun canim
Hayırlısıyla bitecek bu günlerde rabbim feraha çıkaracak canım ülkemizi🤲🤲

Canım genel olarak hafif bir menü o yüzden makarna göze batmıyor. Menü yazarken saatlerini de yazarsan yorumlamak daha rahat olur bizim icin
İnsallah canim🙏😞

IMG_20210802_002026_524.webp
kizlar suan durum cok kotu lutfen sosyal medyanizda bu sekilde paylasin

Merhaba kızlar menü bildirimi
Kahvaltı
Bir yumurtadan sucuklu omlet
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
3 çatal reçel
Azıcık peynir

Akşam
Fırında sebze yemeği
İki minik kavun dilimi
Bir avuç leblebi
İki kare çikolata
Su miktarını genelde eklemeyi unutuyorsun canım öğün saatlerini yazarsan daha iyi olur
Kucuk kızla ortanca kızım 3 gündür öksürüyor ve gripler. Küçüğün burnu şelale gibi akıyor.
Yarın sağlık ocağına gideceğiz. Yaz gününde öksürük neden oldu hiç anlamadım ya .
Dünyanın da çocukların da dengesi şaştı valla benim kızım da erzurum kışında hasta olmayıp yaz günü öksürdü Allah şifa versin canım
26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. cgdmk cgdmk (58.4)​
  2. YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z (59.9)​
  3. G Goklerce (62.2)​
  4. M Manolya15 (67.7)​
  5. Ucmelekannesi Ucmelekannesi (68.7)​
  6. @Breeze96 (74.8)​
  7. inci-tepik inci-tepik (90.7)​

Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Eline emeğine sağlık canım takım motivasyonu yerlerde köydeyim çok gelemiyorum ama dönüşte de durum devam ederse transfer etmek üyeleri daha iyi olacak sanki gitmiyor artık sürünüyor takım

Su miktarını genelde eklemeyi unutuyorsun canım öğün saatlerini yazarsan daha iyi olur

Dünyanın da çocukların da dengesi şaştı valla benim kızım da erzurum kışında hasta olmayıp yaz günü öksürdü Allah şifa versin canım

Eline emeğine sağlık canım takım motivasyonu yerlerde köydeyim çok gelemiyorum ama dönüşte de durum devam ederse transfer etmek üyeleri daha iyi olacak sanki gitmiyor artık sürünüyor takım
Yaa çok üzülürüm gerçekten. Bir ara herkese takımlar için bildirim gönderiliyordu öyle birşey yapsalar faydası olurmu acaba
Gunaydin kilo bildirimi
Cuma 90.7
Pazartesi. 90.4
Giden. - 300
Harikasın canim

İyi aksamlar kizlar valla menu yazamiycam ne yedigimizden ne ictigimizden bisey anlayamadik. Alanyada yasiyorum ne Aman neresi yancak diye herkes korkuyor daglara bakmaktan acaba bi yerden duman cikar mi diye beklemekten hic bisey yapamaz olduk. Kucuk cocugum var korkuyorum bi yerden yangin cikar da cikamayiz diye 😞😞
Allah korusun.
Eki Görüntüle 2895359 kizlar suan durum cok kotu lutfen sosyal medyanizda bu sekilde paylasin
Ciğerlerimiz yanıyor .O kadar üzgünüm ki anlatamam.

Süpürgem oturtamadım düzenimi geri .Annemlere gitme ihtimalimiz var bu hafta da.Dün abarttım canım sıkkındı biraz.Bugün menüleri yazmaya başlayacağım .
Gunaydin kilo bildirimi
Cuma 90.7
Pazartesi. 90.4
Giden. - 300
Tebrikler canım

Aynen valla kışın hastalanmadik . Onlar öldürürken ben yoruluyorum bir basladimi durmuyor oksuruklari.

Siz artık iyisiniz degilmi canim.. köyde ne kadar daha kalacaksiniz

Allah korusun.

Ciğerlerimiz yanıyor .O kadar üzgünüm ki anlatamam.

Süpürgem oturtamadım düzenimi geri .Annemlere gitme ihtimalimiz var bu hafta da.Dün abarttım canım sıkkındı biraz.Bugün menüleri yazmaya başlayacağım .

Tebrikler canım
Tesekkur ederim canm

Back
X