• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar canlar menüm
Sabah 07.00 3 bardak su
Kahvaltı 09.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık domates biber
1 t.kaşıgı bal

Ögle 13.00
4 tane ciğ köfte marull

Ara türk kahvesi

Akşam 20.00
Patlıcan yemegi 4 kasık
2 kasık yogurt

Su 3 lt
1 saat tempolu yürüyüş
Bu arada yürüyüşte bebek arabasıda sürüyorum😂
Güzel geliyor göze canım sadece akşam öğünü saati geç geliyor gözüme

Allah’ın izniyle bir şey olmaz canım hem aşı da oldunuz üstelik panikleyip stres yapma çocukları da kendini de bizim damat hatırlarsın bizden gittikten iki gün sonra belirti gösterdi pozitif çıktı bize kesin bulaştı dedim ama şükür bir şey olmadı üstelik eşimle aynı odada aynı koltukta saatlerce oturdular maskesiz

Harika canım 👏🏻👏🏻

Canını sıkıp diyet motivasyonunu da düşürme cumaya kesinlikle eksi bekliyorum senden bunun için elinden geleni yapacağına eminim canım

Üniversiteye gidecek çocuğun epeyce masrafı olur valizden tut bir sürü ıvır zıvır alınıyor mesela valizi yoksa valiz alabilirsiniz ya da önlük giyilecek bi bölümse önlük gibi ama neye ihtiyacı olduğunu bilmiyorsanız para vermek en iyisi olur bence yani ihtiyacını bilmediğim durumlarda ben para vermeyi tuhaf bulmuyorum açıkçası
Evet canım,kendi sehrinde okuyacak ama yine de baya masrafı olur, kıyafet falan işte , en iyisi para vermek şimdi gençler herşeyi giyymiyorlar
Kızlar yazmayi unutmusm tartı mı

Cuma 76.0
Bugun 75.1
Fark-900gr
Harika canım ❤️
Halledersin cnm sen duzenini bi oturt

Bence tuhaf olmaz ben herzaman hediye olark paraya dha cok sevinirim ki hala oyle ogluma biri bisey alcagina mesela para Verse neye ihtiyaci var en iyi ben bilrm cunki o cocuk icinde oyledr illaki ihtiyacini alir bence kucuk bir not la zarfa koyup vermeniz cok tatli olur erimezse bide ufak cikolata veyatta lokum paketi olabillr

Aynen cok haklisin boyle yazinca dha bi farkında oluyorm
Çikolata erir canım, zarfa koyup vermek mantıklı ,
Cuma:66.7
Bugun : 66.9
😬😬
Çok değil canım halledilir 😘
Bizim burda bi kapıcı ogluna diye verılen yardımlarla kendine sigara alıyordu, direk cocuga vermek gerek boyle durum riski varsa da .
Yok canım öyle bir aile değil, eşimin abisinin oğlu zaten , aynen goturuler parayı eminim...Allah o babayı ıslah etsin
Eşim tek tük öksürmeye başladı bugün.seside değişmiş klimamı çarptı yolda. korona mı bilmiyorum.lafta ettirmiyor.dün duyduğumuzdan beri odasında.wc ye çıkarken falan maske takıyor.Ben de balkonlar hariç maskeliyim.çocuklara gecer varsa diye korkuyorum.
Canım panik yapmayın bak evde de koruyormis kendini ,inşallah birşey olmadan atlatacaksiniz
Selam kizlarr koydeydim hafta sonu gec kaldimm

Cuma 89.05
Bugun 89.150

+ 100 gr ama şişlikde olabilir cumaya bakıcaz artık.

Şimdi yürüyüşe gidiyorumm
9 Ağustos menüm

Kahvaltı:10.00
4yk kavurmalı yumurta
Domates salatalık

Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlanmış et
Salata

Su:1.5 litre içmişim 2 ye tamamlarım
Spor:gün boyu temizlikle uğraştım
U UcanSupurge
Güzel menü canim afiyet olsun 😘
Harikasın canim

Canım benim kendini bu kadar sikmamaya çalış . İns herkesin aşısı varmış bak korur .
eşinde kendini karantinaya almış. Olsanız bile çok çok hafif gecirisiniz ins. Eşin test verdimi içiniz rahat ederdi en azından.

Artı da baya var ama kilo değildir zaten halledersin sen

Böyle durumlarda para en mantıklısı geliyor bana. İhtiyacını alır en azından diyorum. Ama yakin biriyse neye ihtiyacı oldugunu sorup ona göre de alabilirsiniz.

Oooo harikasın tebrikler

Çok değil canim halledersin

Kilimada çarpar canim. Şu sıralar sıcaktan bir terleyip bir sogumaktan herkes nezle grip soğuk algınlığı geçiriyor. Benim kızlarda hastaydı geçenlerde.

Halledilmeyecek artı değil canim halledersin

Suyun az göründü canim onun dışında güzel afiyet olsun
Ya neye ihtiyaci olduğunu az çok annesinin ağzından aldım ama bu kez de ya istediği model ve marka olmazsa diye tereddüt ettim,herkes tuhaf olmaz demiş en iyisi para verelim
9 Ağustos pazartesi
11.00
2 TB ekmek
1tatli ksk bal
1 TK tereyağ
Domates salatalık
1 dlm peynir

16.00
10 yada 15 tane sarı leblebi
Şekersiz ev yapımı limonata

18.30
2 kıymalı börek
6 YK cacık

Şu 2bucuk litre
Güzel canım,börekler çok büyük değildir insallah

Değildir inşallah canım içine sinmiyorsa test versin iyisi mi ?
Ates olmadan yapmazlar diyor dinlemiyor ki beni.
Harikasın canim

Canım benim kendini bu kadar sikmamaya çalış . İns herkesin aşısı varmış bak korur .
eşinde kendini karantinaya almış. Olsanız bile çok çok hafif gecirisiniz ins. Eşin test verdimi içiniz rahat ederdi en azından.

Böyle durumlarda para en mantıklısı geliyor bana. İhtiyacını alır en azından diyorum. Ama yakin biriyse neye ihtiyacı oldugunu sorup ona göre de alabilirsiniz.

Oooo harikasın tebrikler

Kilimada çarpar canim. Şu sıralar sıcaktan bir terleyip bir sogumaktan herkes nezle grip soğuk algınlığı geçiriyor. Benim kızlarda hastaydı geçenlerde.

Dinlemiyor test yaptıralım diyorum .streslenerek kendini dinleyerek oturuyor.
Suyun yaz sıcağında az canım üstelik gün boyu iş yapmışken onun haricinde sıkıntı yok
Maskeyleyim evin icinde unutmuşum su içmeyi
Evet canım,kendi sehrinde okuyacak ama yine de baya masrafı olur, kıyafet falan işte , en iyisi para vermek şimdi gençler herşeyi giyymiyorlar

Harika canım ❤️

Yok canım öyle bir aile değil, eşimin abisinin oğlu zaten , aynen goturuler parayı eminim...Allah o babayı ıslah etsin

Canım panik yapmayın bak evde de koruyormis kendini ,inşallah birşey olmadan atlatacaksiniz

Ya neye ihtiyaci olduğunu az çok annesinin ağzından aldım ama bu kez de ya istediği model ve marka olmazsa diye tereddüt ettim,herkes tuhaf olmaz demiş en iyisi para verelim

İnşallah canım

İnşallah canım

İnşallah canım
Aslında temaslı zaten kendisi hatta karantinada şöyle şöyle belirtiler yaşıyorum dese yaparlar niye yapmasınlar benim ishal kusmam yüzünden test yaptılar direkt ne temasım vardı ne başka belirtim

Dinlemiyor test yaptıralım diyorum .streslenerek kendini dinleyerek oturuyor
İllaki ateş olması gerekmiyor aslında. Diğer belirtilerde varsa.
Bazen insan kafasına birşey dondurunca başka birşeye ikna etmek zorlaşıyor.
Sabaha ins daha iyi uyanır eşin. Bazen stresten bile belirtiler ortaya çıkıyor. Yakın birinin korona olduğunu duyduğumda bende de olur hep.
İyi düşünelim iyi olsun ins🤲

İyi akşamlar canlar menüm
Sabah 07.00 3 bardak su
Kahvaltı 09.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık domates biber
1 t.kaşıgı bal

Ögle 13.00
4 tane ciğ köfte marull

Ara türk kahvesi

Akşam 20.00
Patlıcan yemegi 4 kasık
2 kasık yogurt

Su 3 lt
1 saat tempolu yürüyüş
Bu arada yürüyüşte bebek arabasıda sürüyorum😂
Güzel göründü gözüme. Akşam yemeğinin saati birazcık daha erken olsa iyi ama geç yattığını söylemişsin kurtarır heralde.
Yürüyüşün harika

Harika canım ❤️

Sigara böreği buyuklugundeydi🙈
09.08.2021
12.30
2 sahanda yumurta,1 dilim peynir, 🍅 salatalık, 2 dlm ekmek, 1 Tk reçel ,2 dlm salam

16.00 sade kahve ,2 kare bitter

19.30 avuç içi kadar güveç eti, 1 sk taze fasulye,salata
20.00 3 hurma

Şu: 2 lt
Akşamki hurmayı bilemedim bı onun dışında güzel menü afiyet olsun canim

Aslında temaslı zaten kendisi hatta karantinada şöyle şöyle belirtiler yaşıyorum dese yaparlar niye yapmasınlar benim ishal kusmam yüzünden test yaptılar direkt ne temasım vardı ne başka belirtim
İnat etti dru aramıyor.Arkadaşlarını arıyor iyiyiz diyorlar bisey yoktur deyip inat ediyor.
İllaki ateş olması gerekmiyor aslında. Diğer belirtilerde varsa.
Bazen insan kafasına birşey dondurunca başka birşeye ikna etmek zorlaşıyor.
Sabaha ins daha iyi uyanır eşin. Bazen stresten bile belirtiler ortaya çıkıyor. Yakın birinin korona olduğunu duyduğumda bende de olur hep.
İyi düşünelim iyi olsun ins🤲
İnşallah canım.İnat etti vazgecmiyor.

Cuma:66.7
Bugun : 66.9
😬😬
Fazla degil halledersin cumaya, nasil gidiyor esinle cnm
Eşim tek tük öksürmeye başladı bugün.seside değişmiş klimamı çarptı yolda. korona mı bilmiyorum.lafta ettirmiyor.dün duyduğumuzdan beri odasında.wc ye çıkarken falan maske takıyor.Ben de balkonlar hariç maskeliyim.çocuklara gecer varsa diye korkuyorum.
Insallah korktuginuz degildir bencede test mantikli ama esin inatci biri sanrm ikna olmamis test vermeye
Selam kizlarr koydeydim hafta sonu gec kaldimm

Cuma 89.05
Bugun 89.150

+ 100 gr ama şişlikde olabilir cumaya bakıcaz artık.

Şimdi yürüyüşe gidiyorumm
Fazla degl halledersin cumaya insallah
Harikasın canim

Oooo harikasın tebrikler

Sagolasın canim
Aleyküm selam canım hoşbuldum iyiyim çok şükür sen nasılsın
Bende iyiyim cnm sagolasin kilo durumu nasil

Harika canım ❤️

Sagolasın canım

Evde yumurta kalmamış bim yakın kızla cıkalım hadı dedik bebek arabasıyka. Bim koridorunda gwzerken karsıdan gelen kadın kızımın yanagından makas alıp gectı hızla ben ne oldugunu anlamadan ,ay ne deli insanlar var, hwryere degdıgi pis elınle pandemi de ne makası , evde huzurluyum ben yaaabazen delırsem de, ben mi sorınluyum sizce ya

Insallah korktuginuz degildir bencede test mantikli ama esin inatci biri sanrm ikna olmamis test vermeye

Sagolasın canim

Sagolasın canım
Terapiste karar veremedım hala , gitces inş, kendımız ufak tefek adımlar atmaya calısıyoz...

Sagolasın canim

Sagolasın canım
Nuh dedi peygamber demedi adam ya

Evde yumurta kalmamış bim yakın kızla cıkalım hadı dedik bebek arabasıyka. Bim koridorunda gwzerken karsıdan gelen kadın kızımın yanagından makas alıp gectı hızla ben ne oldugunu anlamadan ,ay ne deli insanlar var, hwryere degdıgi pis elınle pandemi de ne makası , evde huzurluyum ben yaaabazen delırsem de, ben mi sorınluyum sizce ya
Manyaklik onda canım sende değil. Normalde bile yabancı birinin çocuğuna dokunulmamış gerek kaldığı virüs dönemi. Hemen silmissindir zaten birşey olmaz ins
Terapiste karar veremedım hala , gitces inş, kendımız ufak tefek adımlar atmaya calısıyoz...
Çok sevindim adınıza. Adım atmanız ikinizin de birbirinizi hala sevdiğini gösterir canim

Ay geçen bizde esimle mangal almaya girdik adam yanağından makas aldı hemen sildik artık eşimde çok kızar taniman etmen başkasının çocuğuna neden dokunur ki insanlar

Back
X