- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #448.241
Tamamdır canım yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin zatenYok canım devam tabii ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır canım yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin zatenYok canım devam tabii ki![]()
Benim yüzümden hanımlarBu arada yüzdemizi gördünüz mü ? İlk defa eksi yüzdeye düştük cidden zopayı hak ettiniz![]()
@Breeze96
Ucmelekannesi
Pnrrr-12
YaKaMoZz-z
Canım benim özlettin kendini nerelerdesinİyi geceler kizlar nasılsınız bayadir giremedim
Umarım herşey yolundadır
Ya iste hep ilk çocuk acemilik,ben de bazen öyle çaresiz kalıyordum ki keşke sallasam da uyusa derdim sallamaya çalışırdim istemezdiKız neler yapmışsın gece gece öyle sallamaya alıştırmamakla harika bir şey yapmışsın valla ben bakıyorum da kızımda o kadar saçma sapan davranmışım ki çocuk uyusun diye sonra da bu çocuk niye kendi kendine uyumuyor demişim
Çok güzel canım tebrik ederimGecen hafta cuma 76.0
Bu hafta 75.1
Fark - 900gr
U UcanSupurge insallah listeye girebilirimm cok hazirimmEki Görüntüle 2900712
Reglden muhtemelen canımEki Görüntüle 2900655 günaydın canlar
Gecen hafta. 89.05
Bu hafta. 89.2
Alınan +150 gr
Ama vermiş olmam lazımdı regl oldum dün o yüzden olabilir diye düşünüyorum![]()
İnşallah haftaya toparlarsin canım, motivasyonu kaybetme çok az kaldıGünaydın kızlar
Geçen hafta 59.1
Bu hafta 59.9
+900 maalesef
Çok özür dilerim
Bu kez kesin bir başlangıç olsun canım,Kilo bildirimimi yapayım
13 Ağustos: 82.10 kg haftaya eksi bildirim yaparim umarım
Tebrik ederim canım
İnşallah haftaya toparlarsin canım
Teşekkür ederim canımTebrikler canım
İnşallah istikrarla devam eder canımHemşirem maşallah eski formuna döndün bu hafta![]()
Harikasın canım tebrik ederimGeçen hafta 58.85
Bu hafta 57.05
Fark - 1800
Yüzde 3.058
Bu arada yüzdemizi gördünüz mü ? İlk defa eksi yüzdeye düştük cidden zopayı hak ettiniz
@Breeze96
Ucmelekannesi
Pnrrr-12
YaKaMoZz-z
Geçen hafta verdiğin yüzdeyi geri aldın canım aynı noktadayız haftaya ileriye gidiyoruz sakın vazgeçmeBenim yüzümden hanımlar
Emeklerinizi boşa çıkardığım için özür dilerim
Haftaya telafi edeceğim![]()
Akşam yemeğin miktarlar az fakat çeşit çok diye mi bilmiyorum gözüme fazla geldi13.08.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 sahanda yumurta, 2 dlm peynir, 1 dilim ekşi maya ekmek,salatalık, 1 dilim karpuz,1 Tk tereyağı
16.00 sade kahve 2 kare bitter
18.00
2 sk patlıcan yemeği, 1 kepçe Kuru fasulye, 3 YK pilav, 1 dilim kavun
Şu: 2.5. Lt
Tamamdır canımm sözzSevgili 9. Takım ekibi haftaya birincilik gelsin artık bu kadar başı boşluk yeter menüler yazılsın sular içilsin sporlar yapılsın özellikle Perşembe gününe azami özen gösterilsin
@Breeze96
Ucmelekannesi
YaKaMoZz-z
Pnrrr-12
inci-tepik
Fit mutlu anne
G Goklerce
M Manolya15
cgdmk
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 739. ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. 6. TAKIM ==> % 1,145![]()
![]()
2. 13. TAKIM ==> %0,985![]()
![]()
3. 4. TAKIM ==> %0,812![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
1. İs i d e l y a==> % 3.192==> 6.TAKIM
2. BLU3 ==> % 2,152 ==> 4.TAKIM
3. Bravequeen ==> % 1,932==> 13. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
YaKaMoZz-z ==> % -1,354==> 9.takım
Yüzüm yok buraya gelmeye
Biliyorum zaten sen uğramıyorsan buralara kesin kilo almışsındırYüzüm yok buraya gelmeye![]()
Olabilir canım ,kuru ve pilav dün vardı ,dün yiyemeyince aklım kalmıştıGeçen hafta verdiğin yüzdeyi geri aldın canım aynı noktadayız haftaya ileriye gidiyoruz sakın vazgeçme
Akşam yemeğin miktarlar az fakat çeşit çok diye mi bilmiyorum gözüme fazla geldi
Cumaya göre iyi o zamanOlabilir canım ,kuru ve pilav dün vardı ,dün yiyemeyince aklım kalmıştı
Canım hiç emzirmıyorum, ben gıtmuyorum babası gıdıyo şimdilik hala, dolayısıyla meme isteyemıyoİyi geceler kızlar dünden bu yana gece emzirmelerini azaltarak bıraktırmak var niyetimde normalde saatlerce memede kalıyor geceleri yatağıma dönüyorum bı sure sonra ama özellikle sabaha karşı daha bı ayrılmıyor dün gece emzirdim uyanıkken hala kapattım yok artık meme yat uyu dedim tabi yanında bende yatıyordum elimi tuttu biraz sonra bana döndü uyudu gece uyandığında da aynını yaptım ise yaradı gibi bugün babaya bay bay yapıp odaya gittik yattık hiç meme istemedi bende vermedim elimi tutup baka baka uyudu biraz uzun sürdü ama olsun bakalım gece ne olacak M Manolya15 sen şimdi gece hiç emzirmiyor musun canım uyandığında falan istemiyor mu kızımda daha zordu bu en azından uyku için hep odaya gidileceğini öğrendi elimi tutup gidiyoruz sıkıntı yapmıyor en önemlisi sallama sorunum yok gündüz de gece de hep yatağında uyuyor çenem düştü gece gece yatmadan mutfağı toparladım yoğurt mayaladim ütü yaptım şükür yenice yattım bakalım yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah ben bu ay hiç gecikme yaşamadan adet oldum şükür 3. Günüm şişlik gitmiştir umarım
Yok vallahi söylememBiliyorum zaten sen uğramıyorsan buralara kesin kilo almışsındırsöyle günahını sökül sökül
Nabuon gıı, gittinmi psikologa nasıl gıdıyo hayatYok vallahi söylemem![]()
Yaaa cok uzuldm haftaya insallah herkez uzerine duseni yapsın birinci olalım kızlarBu arada yüzdemizi gördünüz mü ? İlk defa eksi yüzdeye düştük cidden zopayı hak ettiniz
@Breeze96
Ucmelekannesi
Pnrrr-12
YaKaMoZz-z
* * * 9.Takım 739. Etap * * *
Breeze96 (74.35/75.30/+0.95/-%1.278)
Ucmelekannesi (68.2/67.35/%1.246)
YaKaMoZz-z (59.1/59.9/+0.8/-%1.354)
pnrrr-20 (76/75.1/0.9/%1.184) 709. Etap mezun üye (BK. 76 HK. 68 BT. 14.6.21 )
9.Takım Ortalaması: -%0.0505
FREECANLAR
Ezogelin56 (66.7/ 704. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye (BT. 11.12.2020 BK. 70.7 HK.60) eski nick pamukseker11
inci-tepik (89.05/89.2/+0.15/-%0.168) 712. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye (BT. 29.7.21 BK.90.7 HK. 65)
Fit mutlu anne(80.6/82.1/+1.5/-%1.861)
Goklerce (63/61.9/1.1/%1.746)
cgdmk (58.25/ 582. Etapta 57.3 ile izne ayrılan üye
9.Takım Freecanlar Ortalaması:
Hosbuldum cnm sagolasın
Yaaa oyle deme cnm hersey kilo degl gönul bagimiz var, nasilsin iyimisnYüzüm yok buraya gelmeye![]()