• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağ ol canım,ya inanın evde yemek yapıp çocuk bakmaktansa bahçede fındık toplamak daha cazip geliyor, evdeki çocuğa yetemiyorum bugün o kadar sıkıldım ki, temizlik yaptık beraber oyun oynadı kız hep tabi suyla, sonra parka çıktık geldik boyama yaptık,sulu ve kuru ,sonra kartonlardan birşeyler yaptık hala sıkıldım diyor,ay ben sıkıldım yaa🙄 ben yetemiyorum ya

Canım temizlik oyun falan derken, dışardan hamburger söyledik ama ekmeğini yemedim nerdeyse sadece ekmekten 2 lokma aldım,köftesini yedik kızımla az da patates yedim
Yaa cocuklarla zaman gecirmek gercekten zor heleki cok sıkılan bir cocuksa, nekadarlikti cnm. Biz bu ara arabalarla oynuyoruz sukur bide su uyku vs duzene soksak super olcak.

Afyt olsn cnm o sekilde hafif olmustur

Ay bugün ayın 15i köye gidince dolapları boşaltıp gittik hem mutfak hem bebek için bi iki bi şey aldık kızımdan kalan çok şey olmasına, her şeyi sıfırdan almamamıza rağmen dünya parası tuttu iyi kötü iki maaş olduğumuz halde zor geldi Allah ihtiyacı olup zor durumda olana yardımcı olsun
Gerçekten hersey aşırı pahalı ya,Allah herkesin yardımcısı olsun
Yaa cocuklarla zaman gecirmek gercekten zor heleki cok sıkılan bir cocuksa, nekadarlikti cnm. Biz bu ara arabalarla oynuyoruz sukur bide su uyku vs duzene soksak super olcak.

Afyt olsn cnm o sekilde hafif olmustur
32 aylık canım,gerçekten zor yani sıkılıyor, inşallah uykusu düzene girer canım, bizim de düzenli değil :(

15 Ağustos Pazar
11.00
4 YK yumurtalı patates
Domates salatalık
1 dlm TB ekmek
1 çay ksk bal, tereyağ

15.40
1 şeftali
5 tane fıstık

18.00
4 YK bulgur pilavı
4 YK etli mantar sote
Sagan piyaz

Su 3 litre

Günaydın kizlar, bu hafta izinliyim ve fındık toplanacak ,😱😱bakalım evde durmak istemiyorum fındığa gitsem daha iyi 😁
Kolay gelsin canim. Ev işi gerçekten daha zor🤭
Ay bugün ayın 15i köye gidince dolapları boşaltıp gittik hem mutfak hem bebek için bi iki bi şey aldık kızımdan kalan çok şey olmasına, her şeyi sıfırdan almamamıza rağmen dünya parası tuttu iyi kötü iki maaş olduğumuz halde zor geldi Allah ihtiyacı olup zor durumda olana yardımcı olsun
Rabbim yardımcısı olsun herkesin canim. Herşey uçup gidiyor 😔😔
Merhaba kızlar
Düğün arefesine girdik biz bana bu hafta izin verir misiniz
Cuma bildirime gelirim
Kolay gelsin canim. Heralde birşey demez Zehra ama Cuma bildirimini düğün telaşından unutma aman. 😘

Merhaba kızlar
Düğün arefesine girdik biz bana bu hafta izin verir misiniz
Cuma bildirime gelirim
Tamam canım kolay gelsin yediğine içtiğine dikkat et bildirimi unutma ama özellikle fotoğrafı
15 Ağustos Pazar
11.00
4 YK yumurtalı patates
Domates salatalık
1 dlm TB ekmek
1 çay ksk bal, tereyağ

15.40
1 şeftali
5 tane fıstık

18.00
4 YK bulgur pilavı
4 YK etli mantar sote
Sagan piyaz

Su 3 litre
Afiyetle olsun canım sen bu işin hakkını vereceksin 👍🏻

Amin canim, hersey asiri pahali ya heleki cocuk esyalari :(
Gerçekten hersey aşırı pahalı ya,Allah herkesin yardımcısı olsun

32 aylık canım,gerçekten zor yani sıkılıyor, inşallah uykusu düzene girer canım, bizim de düzenli değil :KK43:
Masallah, Insallah sizinde girer ozaman canim

Ay duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne :KK43:
Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam Rabbim şifa versin bı an önce insAllah
Güzel menü canim. Saatler yok ama akşam geç saatte değildir heralde
Akşam yemeğini 17:30 yedik canım
Canım akşam toplam miktar fazla geldi, mısırin seker oranı çok yüksekmiş canım
Evet bı tık kaçtı canım haklısın
Akşam çok kalabalık çok çeşit protein bir arada ah hele mısır 🤦‍♀️ Saatleri yazmamışsın canım
Akşam saat 17:30 da yedik son öğün ben hep abartiyorum proteini

Back
X