• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Az kalmış haklisin en doğru kararı vermissin..
Babami Tekrar ameliyat için arayacaklar hastaneden haber bekliyoruz tümör yüksek riskli oldugu için tekrar mesanede kazima islemi yapılacakmis kaslara inmemesi için şükür iyi şuan Allah razı olsun sordugun icin 💕
Geçmiş olsun.Rabbim şifa versin canım

Tşk ederim canım benim
Çok zorlu bi süreçti hiç umudum yoktu tutmaz diye düşünüyordum rabbim nasip etti cok şükür
Rabbim hayırlısıyla sende kucagina alırsın inş doguma az kalmıştır
Takımın kapanmasina üzüldüm hayırlısı olsun
Çok sevindim canım sağlıcakla al kucağına💕

Dil bağı öyle sıkıntılı birşey değil canim. Eğer küçükse hemen doktor odasında bile kesiyor. Benim ortanca kızda vardı . Çocuk cerrahi yapıyor tabi korkulacak birşey değil ins
Merhaba bizim bebeğimizde de varmış korkuyorum :( konuşması da peltek olabilirmiş kesilmezse, yaptıracagiz bİZ de

Şükür canım iyiyim 10 gün kadar oldu hatta sen nasılsın?
Oyy masallah,Allah hayirli,saglikli,salih bir evlat etsin,gozunuz aydin🤗

İyiyim canim hamdolsun,okullar acildi,birinci siniflari aldim bu yil cok yogun geciyor ama sikayetci degilim,uzaktan egitimden cok daha iyi oldu.Kosturmacayla geciyor anlayacagin😄

Yarışma devam etmiyor canım Zeynep sensin değil mi ? Hamilelik takvimi görüyorum doğru değil mi ? 😍
Evet benim nick değiştim 😂 evet hamilelik doğru 😍
Zeynep kimdi gı baktım ama bilemedim ben bizim takımdan miydi
Zeycan123 canım ben değişim nicki 😀
Şükür canım iyiyim 10 gün kadar oldu hatta sen nasılsın?
Ya maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah darısı da bize 🥰😍

Ya maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah darısı da bize 🥰😍
Sonradan bildim cnm çok sevindim sağlıkla ilerler insAllah cnm

Oyy masallah,Allah hayirli,saglikli,salih bir evlat etsin,gozunuz aydin🤗

İyiyim canim hamdolsun,okullar acildi,birinci siniflari aldim bu yil cok yogun geciyor ama sikayetci degilim,uzaktan egitimden cok daha iyi oldu.Kosturmacayla geciyor anlayacagin😄
Allah kolaylık versin canım çok teşekkür ederim ☺️

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah çok sevindim resmen ayağımı sürümüşüm 😍 Takımdan Ezo ve pembe lotus da hamile
Aaaa haberimmm yokkkk benimmm nasilsinizzz nasil oldu
Şükür canım iyiyiz toparlandık epey sen nasılsın özlettin kendini kuzum

Allah kolaylık versin canım çok teşekkür ederim ☺️

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah çok sevindim resmen ayağımı sürümüşüm 😍 Takımdan Ezo ve pembe lotus da hamile

Şükür canım iyiyiz toparlandık epey sen nasılsın özlettin kendini kuzum
Aman coronadan sonra toparlanamadim ben canim. Unutkanlık, boşvermişlik hissizlik ne ararsan var. Iyi çok şükür iyi olmaniza cok sevindim. Anlat biraz ablayla nasil araları kim var yaninda cok zorlandin mi

Back
X