- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #448.981
Yaaa sormaa ya cokk guzeldiii kesinliklee bende cok ozledimmCanım 9. Takım ah be neler paylaştık burda özel mesaj gruplarında. Ne günlerdi be
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa sormaa ya cokk guzeldiii kesinliklee bende cok ozledimmCanım 9. Takım ah be neler paylaştık burda özel mesaj gruplarında. Ne günlerdi be
Aaa çok şaşırdım bilmiyordumYok canım cuma zayıflama yarışmaları komple kapatıldı artık
Evet canım bizden iki hafta sonra diğer takımlar da devam etmek istemedi komple kapandıAaa çok şaşırdım bilmiyordum
Geçmiş olsun kuzumevet dusunuyoruz canim
agustosta dusuk yaptim 7 haftalik
simdi tekrar deniyoruz
hayirlisi bakalim
sagol canimGeçmiş olsun kuzum
Ben de aldım. Ama garip şekilde motive olamadım başlamak için. O nedenle biraz kendi Halime bıraktım kendimisagol canim![]()
bnede bu ay belki hamile kalirim zorlamayim kendimi diyorum o ay olmuyoBen de aldım. Ama garip şekilde motive olamadım başlamak için. O nedenle biraz kendi Halime bıraktım kendimi
Canım bizim kızlar aşağıdaki topikte sen de bi bak istersentatilde baya bi kilo aldim bende
bi turlu baslayamadim
1 kere yazdim ama bi turlu motive olamyinca devam edemedimCanım bizim kızlar aşağıdaki topikte sen de bi bak istersen
Kilolar Firarda 😎
Merhaba kaptancığım 😍😍😍Umarım iyisinizdir ben de koptum artık pek giremiyorum ama bildirim gelince koştum geldim🤭🤭 Bu arada ben hzlsel ismimi değiştirmiştim😅 Eski nickini hızlı sel olarak okuyordum itiraf edeyim 🤣www.kadinlarkulubu.com
Tüm takımlar yani komple cuma zayıflama yarışması kapandı canımAa grup kapanmış yeni gördüm
Aa nedenkiTüm takımlar yani komple cuma zayıflama yarışması kapandı canım
Artık yürümüyordu tüm takımların motivasyonu epey düşüktü ortak karar kapatılması yönünde olduAa nedenki
Kötü olmuş hayırlısı olsunArtık yürümüyordu tüm takımların motivasyonu epey düşüktü ortak karar kapatılması yönünde oldu
İyi canim,kilo vermeye devamKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
Jasminium84
Pembe Lotus
M Manolya15
denizbenimadim
E ela_2019
Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
Pnrrr-12
Beyaz leylak
Dream00
masal3487
I Ilyusa
G Goklerce
Lusi
GastrikAsit
kumsal68
yazarhanim35
@Toprak_ Kokusu
TemelinSafinazi
Daha kilo işine çok odaklanamadım canım sevindim senin adına 2 buçuk aylık oldu şükür okul nasıl gidiyor kızın nasıl ? Kayınvaliden mi geldi yine ?İyi canim,kilo vermeye devamsen nasilsin bebis nasil?kac aylik oldunuz?kilo vermeye niyetlenirsen materfite gel katil sende,kizlar cok guzel motive ediyorlar.