• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çocuklarla çıkamayacağım kadar soğuk hastalanma risklerini göze alamam gelecek yıl Eylül’de başlarsam 1 yaşında oluyor bilmiyorum muhtemelen 2 yıl kullanacağım izin güvenemem bakıcıya (tanıdığım biri olmadıkça), kreş için de epey küçük kızım 1 buçukta başladı sürekli hastaydı onu da göze alamam belki bi ihtimal annem gelirse öyle belki başlarım
Çıkma çıkma biz 3 aydir hastaydik bi türlü geçmiyor bu salgın. Valla alabildiğin kadar al. Bu günleri parayla satın alınamıyor kendin büyüt. Elinde meslegin var sonuçta istediğin zaman çalışırsın.

Iyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyi 🧿bi kız bi oğlum olacak kilolu hamile kaldigim ve iç karnım dar olduğu için karnım suan 9aylik gibi🙈4.ayimiz bitti son aylarda nasıl olurum bilmiyorum
Masalllah senin bebiste 2.5aylik olmus 🧿
masallahh
insallah saglikla ilerler
rabbim saglikli kucagina almayi nasip eder😍😍
Yarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum:dua::dua::dua:
hakkinda hayirlisi ablam
bundan sonra hersey gonlunce olsun insallah

Iyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyi 🧿bi kız bi oğlum olacak kilolu hamile kaldigim ve iç karnım dar olduğu için karnım suan 9aylik gibi🙈4.ayimiz bitti son aylarda nasıl olurum bilmiyorum
Masalllah senin bebiste 2.5aylik olmus 🧿
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım sakin, sabırlı kalmanı temenni ediyorum kendini, isteklerini net bir şekilde ifade etmeni

Rabbim hakkında en hayırlısı olani nasip etsin inşallah 🤲

Her sey gonlunce olsun,bu arada profildeki sen misin?guzel hatunmussun😃☺️

Hakkınızda hayırlı olan olsun insallah

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
Gönlüne göre versin.

hakkinda hayirlisi ablam
bundan sonra hersey gonlunce olsun insallah

Amin inşallah kızlar:dua:

Ayyy etiketini görünce bi sevindim dedim heralde takımlar yine açıldı 🙈
Kk’ya artık neredeyse girmiyorum takımlar olmayınca

Yarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum:dua::dua::dua:
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin kuzum
Ne yaptın sonuç ne herşey yolunda mı

Back
X