• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar tek grup olarak bunu yapabilirsiniz, gruplar yeterli ilgi görmedi diye kapatıldı her takımı 5 kişiden oluşacak şekilde kurarsanız 15 kişi olsa 3 takım olur.

yani bu bizle değil sizlerle alakalı
anladığım kendi aramızda yarışmamızı mı söylüyorsunuz?
ama o da olmuyor, başka gruplarla yarışıyor olmak daha hırslandırıcı birşey :KK23:

anladığım kendi aramızda yarışmamızı mı söylüyorsunuz?
ama o da olmuyor, başka gruplarla yarışıyor olmak daha hırslandırıcı birşey :KK23:
Kazen Kazen lütfen eskisi gibi yarışalım.Kış ayı sayımız artardı hep başka takımlarında gitgide açılacağına eminim bize fırsat ver

Kazen Kazen her kış kadınlara umut oldu cuma yarışları.Benim gibi sırf yarışlar için kadınlar kulübüne kayıt olunuyordu.yine olsun :dua:
aynen öyle Kazen Kazen yarışmalar bitti biteli doğru düzgün kk'ya uğramaz oldum :KK43: takımla ilgili bi mesaj geldi mi mutlu oluyorum cidden :KK200:

gençler benlik bir durum yok ki siz 4-5 veya 10 kişisiniz kendi içinizde yarışın ?

birinci yi de verilen gram değil verilen kilonun vücut kilosuna göre % hesabı ile belirileyin ...

benlik bir durum yok ki siz yarışmaya devam edebilirsiniz. ben bir şeyi kapamadım konuşun kaptanlarla en kötü 2 takım yapın...

Merhaba herkese 😍 bildirimi görünce çok heyecanlandım takım açıldı yarışmalar başladı diye ama malesef öyle birşey yokmuş .sizlerin mesajlarını tekrar okumak da çok güzeldi.Kilo konusunu sormayın ipin ucu kaçtı 😟hiç bir yer 9.takım gibi motive edemedi beni. İnşallah yine yarışma ortamında bir araya geliriz.

Merhaba herkese 😍 bildirimi görünce çok heyecanlandım takım açıldı yarışmalar başladı diye ama malesef öyle birşey yokmuş .sizlerin mesajlarını tekrar okumak da çok güzeldi.Kilo konusunu sormayın ipin ucu kaçtı 😟hiç bir yer 9.takım gibi motive edemedi beni. İnşallah yine yarışma ortamında bir araya geliriz.
Yarışma olmasa da bir arada olalım canım çok özlüyorum sizi ❤️

Yarışma olmasa da bir arada olalım canım çok özlüyorum sizi ❤️
bende cok ozluyorum.burayi
arada girip bakiyorum

Back
X