• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın
Bende varım.
Hepimiz ailecek grip olduk sanırım, hastayız. Kızım çok kötü, ben de antibiyotik alıyorum. Bı kaç güne biraz daha iyi olursam gelirim. Siz başlayın ben katılırım size.
Allah şifa versin canım inşallah çabucak toparlanırsınız

Benim bu sene oğlum hiç iyileşmedi sanirim okulun da etkisi var cok kötü geçiriyoruz. Dirençli ateş mahvetti 40 derece ateş oluyo 1 2 saat te anca 39 a düşüyor. Duşa koyuyorum çıktığımızda hala 39. Antibiyotik kulak burun göz fenayiz.
Gözlerden hele bildiğiniz harıl harıl iltihap aktı Allah im şifa versin hasta olan herkese bize de insallah

Benim bu sene oğlum hiç iyileşmedi sanirim okulun da etkisi var cok kötü geçiriyoruz. Dirençli ateş mahvetti 40 derece ateş oluyo 1 2 saat te anca 39 a düşüyor. Duşa koyuyorum çıktığımızda hala 39. Antibiyotik kulak burun göz fenayiz.
Gözlerden hele bildiğiniz harıl harıl iltihap aktı Allah im şifa versin hasta olan herkese bize de insallah
çok geçmiş olsun kuzum ya

Çok geçmiş olsun canım, çocuklar bu yıl hasta hep ya :(

Anaokuluna başladı eloş benim kız kreşe gittiğinde öyleydi sürekli hasta sürekli öksürük sürekli antibiyotik 🤦‍♀️

Anaokuluna başladı eloş benim kız kreşe gittiğinde öyleydi sürekli hasta sürekli öksürük sürekli antibiyotik 🤦‍♀️
Aynen bizim de öyle oldu. Oğlum zaten doğumdan belliydi sürekli sıkıntı yaşayacağı hiç iyilesemiyor maalesef

Hadi bakalim yarin sabah tartımı paylaşıp başlıyorum liste var elimde ona uymayi düşünüyorum bakalim. Bi 3 günlük detoks yapip sonra mi uysam kararsizim. Bir de spor yapmayi cok seviyorum ama motivasyon yokkk

Geçmiş olsun canim
Sağol canım❤️
Allah şifa versin canım inşallah çabucak toparlanırsınız
Amin sağol canım❤️
Geçmiş olsun canım.
Aynen okulun etkisi çok bizede büyük oglum getirdi sonra küçük oğlum bı turlu iyilesemiiyoruz bu sefer hepimiz grip olduk.

Amin. Bütün hastalara Rabbim şifa versin

Şifa olsunn :KK60:
ben de şimdi içtim güne başladım hadi bismillah

hep beraberr inşallah :KK49: :KK49:
hadi bakalım:KK49::KK49:
Tabikisii varimmm. 4 gun de 1 kilo verip 1 günde 2 kilo aldim bugün tekrardan başladım
ay sormaa rezelat
okulda yeni mikroplar ve çöküş
Ben de varım canlar 😍
:KK36:
Hadi bakalim yarin sabah tartımı paylaşıp başlıyorum liste var elimde ona uymayi düşünüyorum bakalim. Bi 3 günlük detoks yapip sonra mi uysam kararsizim. Bir de spor yapmayi cok seviyorum ama motivasyon yokkk
bi başlayalım sonrası Allah kerim

Eveeet harika bi sonuç herkes bıkmış yağlanmaktan o zaman hadi bakalım kaldırın popoları :spor::spor:

U UcanSupurge
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Breeze96
@Toprak_ Kokusu
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Jasminium84 Jasminium84
E ela_2019
G Goklerce

grubumuz bu kızlar.unuttuğum varsa eklesin unutmayın asıl motivasyon içimizde. 2 hafta başlangıç için deneme süremiz
daha iyi hissetmek istiyoruz ve burası bize iyi geliyor

#herkes kendinden mesul unutmayın ama birbirimize iyi geliyoruz:KK200:

Yarın büyük gün tam tamına 2 haftalık sürecimizin ilk günü :KK68:

1- cmt-pzt-çrş 1 saat spor yapmak zorundasın. Ayarla! fazlası sana kalmış:KK37:

2- 2 lt su içmek zorundasın. artı eksiyi sen bilirisn

3- hergün ne yersen ye paylaşmak zorundasın. saklanmak kaçmak çözüm değil gördük

4- ilk gördüğün en az 3 menüyü yorumla fikrin olsun, arkadaşlarına yol göster ve menünü erken paylaş ki fikir alabil

5- 2 hafta bahanelerden uzak dur ki bedenin temizlensin. yok komşu geldi yok misafirliğe gittim deme. unutma zaten kendini kontrol edip dengeli beslenmeyi beceremediğin için sıkıntı yaşıyorsun. sence artık öğrenme zamanı gelmedi mi! ne zamana kadar kilo verip yeniden alacaksın? artık dengeli yemek yemeyi öğrenmek zorundasın! bu da bahanelerle olmaz!

6- cuma günü başlıyoruz! kendini hazırla 💓
amacımız açlık orucuna girip 4 kilo verip diyetini bırakınca 10 kilo almak değil. bu defa insan gibi yemeyi öğrenicez :KK71:

hepinizi öpüyorum ve çoookkk seviyorum💕
ve sizi tekrar görmek bile beni heyacanlandırdı 💖
hadi bakalım yeni yıl yeni ve kalıcı başlangıç için son kez:KK37::KK37:

Eveeet harika bi sonuç herkes bıkmış yağlanmaktan o zaman hadi bakalım kaldırın popoları :spor::spor:

U UcanSupurge
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Breeze96
@Toprak_ Kokusu
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Jasminium84 Jasminium84
E ela_2019
G Goklerce

grubumuz bu kızlar.unuttuğum varsa eklesin unutmayın asıl motivasyon içimizde. 2 hafta başlangıç için deneme süremiz
daha iyi hissetmek istiyoruz ve burası bize iyi geliyor

#herkes kendinden mesul unutmayın ama birbirimize iyi geliyoruz:KK200:

Yarın büyük gün tam tamına 2 haftalık sürecimizin ilk günü :KK68:

1- cmt-pzt-çrş 1 saat spor yapmak zorundasın. Ayarla! fazlası sana kalmış:KK37:

2- 2 lt su içmek zorundasın. artı eksiyi sen bilirisn

3- hergün ne yersen ye paylaşmak zorundasın. saklanmak kaçmak çözüm değil gördük

4- ilk gördüğün en az 3 menüyü yorumla fikrin olsun, arkadaşlarına yol göster ve menünü erken paylaş ki fikir alabil

5- 2 hafta bahanelerden uzak dur ki bedenin temizlensin. yok komşu geldi yok misafirliğe gittim deme. unutma zaten kendini kontrol edip dengeli beslenmeyi beceremediğin için sıkıntı yaşıyorsun. sence artık öğrenme zamanı gelmedi mi! ne zamana kadar kilo verip yeniden alacaksın? artık dengeli yemek yemeyi öğrenmek zorundasın! bu da bahanelerle olmaz!

6- cuma günü başlıyoruz! kendini hazırla 💓
amacımız açlık orucuna girip 4 kilo verip diyetini bırakınca 10 kilo almak değil. bu defa insan gibi yemeyi öğrenicez :KK71:

hepinizi öpüyorum ve çoookkk seviyorum💕
ve sizi tekrar görmek bile beni heyacanlandırdı 💖
hadi bakalım yeni yıl yeni ve kalıcı başlangıç için son kez:KK37::KK37:
tek ititrazım sporumu pazartesi çarşamba cuma yapsam olmaz mı sevgili arkadaşım, banyo günlerim olduğu için o zamanlar yapsam daha iyi :D

ellerine sağlık balımm :KK60:

yarın ilk tartılarımızı alıyoruz :KK49: :KK49:

tek ititrazım sporumu pazartesi çarşamba cuma yapsam olmaz mı sevgili arkadaşım, banyo günlerim olduğu için o zamanlar yapsam daha iyi :KK70:

ellerine sağlık balımm :KK60:

yarın ilk tartılarımızı alıyoruz :KK49: :KK49:
3 gün yapmak zorundasın günlerini esnet madem😁

Back
X