• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

14.01.2022
08.30
Yarım börek

12.45
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 havuç, 3 lokma ekmek, 1 çk kuşburnu,25 zeytin 🙈 ( açıklayabilirim 🙄 aşırı lezzetliydi ) 1 portakal

16.00 sade kahve

17.30 2 kepçe Kuru fasulye, 4 YK makarna( sade yağsız)

19.00 3 parça çikolata,1 avuç fındık

Şu:2 lt
Benim rekorun 50 zeytin canım, hiç utanma:KK48:

14 Ocak cuma
10.30
3 yuvarlak dlm sucuk 1 yumurta ile
2 TB ekmek
1 dlm peynir
3 zeytin

16 00
1 dlm kek
1 bardak süt

19.30
5 YK tavuk sote
3 YK bulgur pilavı
Salata

Su 3 litre
Bence güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun cnm 🤣niye o kadar çok yedin ki zeytini açıkla bakalım 🤔

hadi açıkla😂

aklıma geldi benim de😂
Yani şu şekilde, şimdi bu zeytinleri Bursa'dan getirttiler ve eşim kendisi tuzladi, yani aşırı güzel olmuş 😋🙈😍 böyle çerez gibi yeniyor tutamiyor insan kendini 😁
Tüm gün çocuk uyusun akşam takıma gireyim diyorum ama gece de uyumuyo 10 dakikada bir uyanıyo yanında yatmazsam. Ben de işlerimi akşama bırakıyorum. O yüzden hiç fırsat bulamıyorum.
Bay bay night diye bir damla var bileniniz var mı? Çocuklar için bitkisel uyku damlası. Ondan mı alsam diyorum ama zararlı mı bilmiyorum. Kullanan veya zararı var mı bilgisi olan varsa yazar mısınız bana
Canım boşver kullanma, bebek buyutmenin kitabında var malesef uykusuzluk, sadece sabret hepsi geçecek, diğer arkadaşların deidigi gibi gece beslenmesini kesmeye calis daha güzel uyur
Gunaydinnn kizlarr dün yatili misafirim vardi bu sabah gittiler, oğlumda akşama kadar kustu. Çok zor bir gündü. Önümüzdeki haftasonu sınavım var maalesef tek dersten bute kaldim pek çalışamadım da. Bu hafta onu da atlatırsam daha sık gelirim inşallah. Ayrica verdiğim 1 kilo misafirlerden dolayi 2 kilo olarak geri döndü 😫😫 neyse haftaya bomba gibi geleceğinin
Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin,inşallah güzel geçer sinavin
Gece beslenmesini kesmek istemiyorum ya 2 yaştan önce. Anne sütünde çocuğun her derdine çare var. Özellikle diş dönemlerinde ağrı çekerken bundan mahrum kalmasını istemiyorum. Emmeye uyanıyo sonra dalamıyo bi türlü 2 saat uğraşıyorum uyutmaya. Bi de bana temas etmeden uyuyamıyo en büyük problemim o aslında.

Benim de hiç içime sinmedi işte ya. Versem ve o gece iyi uyusa vicdan azabından mahvolurum bi daha da veremem heralde. Doğduğundan beri uykular problem bizde de, bu da onu sürekli huysuz yapıyo işte.

Çok erken geliyo bana şu an yaa kesmek için. Aslında biliyorum kessem çok rahatlarım çünkü bağımlı bildiğin memeye.

Çook geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk? Kiloyu verirsin dert etme ama ipin ucunu da kaçırma 😘
Aslında 1 yaşından sonra gece beslenmesini çok öneriyorlar, uyku daha önemli, hem gece beslenmesi mide için de iyi değil, anne sütünü guzduz alacak zaten, gece beslenmesini kesmek anne sütünü birkamak değil ki, bizler gece beslenmesi yapmayız,insan doğasında olmamalı zaten, bebekler için ayrı bir durum ama o artık bebeklikten çıkıyor annesi ☺️ gece beslenmesini azaltarak bitir bak uykusu, guzduz ve guzduz beslenmesi daha düzene girecek
Benim rekorun 50 zeytin canım, hiç utanma:KK48:
Ay içim rahatladı ya 😍 aslında daha çok yerdim de tuttum kendimi

Gunaydinnn kizlarr dün yatili misafirim vardi bu sabah gittiler, oğlumda akşama kadar kustu. Çok zor bir gündü. Önümüzdeki haftasonu sınavım var maalesef tek dersten bute kaldim pek çalışamadım da. Bu hafta onu da atlatırsam daha sık gelirim inşallah. Ayrica verdiğim 1 kilo misafirlerden dolayi 2 kilo olarak geri döndü 😫😫 neyse haftaya bomba gibi geleceğinin
Allah şifa versin canım kolay gelsin inşallah verirsin dersini gelsin artık mezuniyet biraz zorlayacak seni çocuğun hastalığıyla denk gelmesi
Gece beslenmesini kesmek istemiyorum ya 2 yaştan önce. Anne sütünde çocuğun her derdine çare var. Özellikle diş dönemlerinde ağrı çekerken bundan mahrum kalmasını istemiyorum. Emmeye uyanıyo sonra dalamıyo bi türlü 2 saat uğraşıyorum uyutmaya. Bi de bana temas etmeden uyuyamıyo en büyük problemim o aslında
Yok yok zaten emzirmeyi kesme sadece gece uyanmalarında memeyi azalt 4 kere emiyorsa Geceleri 3e düşür ilk hafta Ertesi hafta 2 sonra 1 derken çocuk da çok zorlanmadan alışacak biliyorum insan kıyamıyor ama epey uykuları düzelecektir ben 21 aya kadar direndim gece gündüz emzirdim İnan 10dan aşağı uyanmıyordu geceler geri dalmıyordu gece salla baba salla ne zamanki gece beslenmesi bitti ki kendi topuğuma şıktım o sıra memeyi bıraktık biberonla yarı inek sütü yarı su karıştırıp veriyordum zorlanmasın diye 2-3 ayda biberona uyandı derken 2 yaşında gece beslenmesi bitikten sonra uykular düzeldi
Hiç unutmayacaksınız değil mi:KK70:

Tek çeşit beslenince haliyle 50 zeytin çokta yekün tutmuyordu:olamaz:
Aynen hatırlıyorum tek çeşit besleniyordun da kimse o kısma bakmadı 50 zeytini gördük 🤣

Ben de karşıyım bu tarz şeylere bence de kullanma canim. Süpürgemin de dedigi gibi gece beslenmesini kes ben iki çocuğumda da öyle yaptım cok işe yaradi
nasıl yaptın eloşum ben hala kesemedim. meme vermedim mi çığlık çığlığa ağlıyor
Allah yardımcın olsun kuzum. son düzlük inşallah. kuzuya da geçmiş olsun
Benim de hiç içime sinmedi işte ya. Versem ve o gece iyi uyusa vicdan azabından mahvolurum bi daha da veremem heralde. Doğduğundan beri uykular problem bizde de, bu da onu sürekli huysuz yapıyo işte.
benim de sinmedi vermedim valla🤷‍♀️
Aslında 1 yaştan sonra gece beslenmesini doktorlarda cok tavsiye etmiyor. Birde gelişimi için gece uykusu beslenmeden daha önemli geliyor bana. Yani anne sütünü tamamen bıraktırmak değil sadece gece icmiycek gündüz bizim ki hic ağzından çıkarmıyor neredeyse. Bende 2.5 yaşına doğru tamamen biraktirmayi düşünüyorum bakalim
Hiç unutmayacaksınız değil mi:KK70:
sence:KK70:
Yani şu şekilde, şimdi bu zeytinleri Bursa'dan getirttiler ve eşim kendisi tuzladi, yani aşırı güzel olmuş 😋
afiyet olsun canım :21:

15 Ocak
Kahvaltı 11:00
1 yeşil elma tarçınlı
2 yk yoğurt
2 ceviz
Yeşil çay

Öğle 14:30
1 kase salata (domates, marul, maydanoz)
1 yk tulum peyniri
3 ceviz az zeytinyağı
1 küçük çiğ köfte

Akşam 19:30
3 kepçe arabaşı çorbası
1 yk tavuklu patates yemeği(çoğu tavuktu)
1 dolu kase yoğurtlu brokoli az tereyağı ile

Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok

15 Ocak
Kahvaltı 11:00
1 yeşil elma tarçınlı
2 yk yoğurt
2 ceviz
Yeşil çay

Öğle 14:30
1 kase salata (domates, marul, maydanoz)
1 yk tulum peyniri
3 ceviz az zeytinyağı
1 küçük çiğ köfte

Akşam 19:30
3 kepçe arabaşı çorbası
1 yk tavuklu patates yemeği(çoğu tavuktu)
1 dolu kase yoğurtlu brokoli az tereyağı ile

Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok
Bence güzel olmuş menün canım, afiyet olsun 😘
canım kızlar
çok yoğun geçiyor 2 gündür günlerim. yazılılar sınıf işlerim kızım misafirlerim vs bi türlü gelemedim. ama az önce sporumu yaptım🥳
Ya gerçekten çok tebrik ederim, sporu hiç birakmiyorsun 😍

Gunaydinnn kizlarr misafirim var bugün yatıya hasta cocuklarla cok zor oluyor.
Tartı fotosunu çekemedim.
Cuma 71.9
Bugün 70.6
Fark 1.3
Yüzde 1.8
Süper eksi canım tebrikler
Kızlarr kilo bildirimi yapayım bende
Pazaftesi:86.8
Bugün:84.1
Fark: 2.7
Eki Görüntüle 2988105
🤩👏👏 MaşAllah süper eksi canım
Hayırlı cumalar 🌷
Gecen hafta 67.800
Bu hafta 66.900
Fark _ 900
Tebrikler canım güzel eksi
Hadi bklm haftaya 6lar gelir insAllah
sağol canım :KK200:

eksisin, süperrr :KK60: :KK49:
Sağol canım
Hayirli cumalar kizlar bugün benim için çok tempoluydu misafir pazar derken bu saate kaldım
Pazar:86
Cuma:85
Olmuşum 😊
Çok fark olmadi nedense spor yapmadığım için galiba ins bundan sonra daha dikkat etmeye çalışırım 🙄:KK6:
Eksi 1 gayet güzel canım tebrikler
Eksidesin canım yine tebrik ederim
Sağol canım
Maşallah canım 🧿
Sağol canım
Bence güzel olmuş menün canım, afiyet olsun
Sağol canım
bi arkadaşım var bu daha çok yiyebilmek için spor yapıyor diyor:KK70:
Katılıyorum😄

16 pazar
09.00
1 yumurta