- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.701
Evet yaa ben de çok etkilendim. Hiç kıyamıyorum yaa çok üzülüyorum. Gözüme bakıyor isteyecek istemiyor başını dizime koyuyor. Gerçi hala gun de 1 yada 2 kere bi ağzına alıp hasret gideriyor ama ben memeyi sıkıyorum süt bitti artik akmiyor diye. Oda biraz çekiyor çekiyor bırakıyor. Bu akşam da aç ac yatti. Çok duygusalım bende. Allah çocuklarında bizim de yardımcımız olsun. Isteyen herkese de bu duyguları tattirsin insallahh.merhaba kızlar
katıldığım eğitimler dinlediğim tecrübeler evde başarısız denemeler sonucunda hemen herkesin yaptığı be tavsiye ettiği gibi kızımı kademeli olarak memeden ayıramayacağıma bunun çok sabırlı olmayan bana da ona da uygun olmadığına karar verdim. bugün ani bir kararla göğsüme sirke sürdüm. emip ağladı git yıka diye. tat duyusu aşırı gelişmiş bi çocuk zaten. sonra biberenla süt verdim. normalde içmez. memede süt bitti o yüzden acı dedim. önce git diye vurdu memeye sonra bay bay diyelim dedim.
gitti geldi açıp içli içli acı ay diyip sonra bay bay deyip durdu.
işin tuhaf tarafı benim için çok zor oldu. neden bilmiyorum çok ağladım. 26 aydır bitsin diye gözünün içine baktığım süreç o koparırca ısırmalar, sabaha kadar cuk cuk sömürmelerden bıkmıştım güya. ama nedense çok duygulandımdevam edebilirsek bi daha o süreci ikimiz yaşayamayacağız. ay nasıl gözüm doluyor durduk yere
![]()
Çok şükür emdiler yeteri kadar da