- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.941
canım daha yeni endokrinolojiye gittim değerlerim kötü o yüzden beslenmemi doktorumun önerisi ile %80 düzelttim ama yok olmuyor bi türlücanim tiroid ile ilgili olabilir degerlerine bir baktir ama seyde olabilir. Duzenli spor da yapiyorsun ya yaglar gitmis yag hucreleri suan su ile dolmus olabilir. cunku yag hucrelerinin sayisi degismiyor ama buyuyup kuculuyorlar. Zayiflarken de once yaglar gidiyor ama ici su doluyor bir sure sabit kalma durumu olabiliyor o yuzden sonra o su da gidiyor ve tartida da farki goruyorsun. Eger cok uzun sure tikanirsan once bi degerlerine baktir sonrada gerekirse bir diyetisyenle gorusmeni oneririm kusum. Benim diyetim pkos a ozel mesela. belki seninde bazi seyleri ayarlaman gerekiyor olabilir beslenmende
ilacımı çok düzenli kullanıyorum ama bilmiyorum

ama inşallah dediğin gibi spordan kaynaklanıyordur da bi süre sonra vermeye başlarım
ahh kuzum sorma, dün bi arkadaşım ve okuldan hocamla baklavacıya gittik, daha doğrusu onlar oradaydı öğle arasında ben de onların yanına gittim, biz baklava yedik sen de ye hadi dediler yok dedim yemiyorum şekerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum deyince hocam sordu hayırdır diye dedim haşimatoım var ve doktorum un şeker makarna pilav uzak durmam gerektiğini söyledi dedimahh kiyamam, seni ben anlarim, hormonal sorunlarmilletin 2 kilo verdigi listeyle yarim kilo verebildim diye sukrederdim
ama çok bi kilonuz yok haşimato olanlar genelde aşırı kilolu oluyorlar dedi
ben de dedim ki hocam normalde yediğimin yarısını bile yemiyorum artık benim yaptığımı yapan biri şu anda her hafta 1-2 kg veriyor ben şu anda böyle beslenerek sadece kilomu koruyabiliyorum daha üstüne koymuyorum dedim