- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Ne iş yapiyor, kadin calisiyor mu?Evet arkadaşlar kadından erkek 9 yaş küçük ve adam okumuş,olgun eğitimli 25 yaşında beyfendi sizce ilişkileri nasıl olur?Kadının büyük olduğu ilişkilere yönelik görmüş olduğunuz gözlemler nedir?Sizce nasıl bir durum ama gayet hoş vakit geçirip,birbirlerinden etkileniyorlar.Gözlemlerinizi öğrenmek istiyorum.İyi günler
Ne iş yapiyor, kadin calisiyor mu?
Bi simdiki halimi bi de 9 yil onceki secimlerimi karakterimi dusunuyorum da uçurumlar var
Kadin cocuk gibi pek olgun degilse bi nebze de olsa olabilir sanirim..
30'dan sonra büyüyorlar sanki,42 yaşında koca bir bebe ile evliyim30 dan önce bütün erkekler çocuktur
25 yaşında erkek olgun oluyor mu gerçekten?
Yaşınızın yakın olduğu biri olsa ilerde size akran farkini belli etmemesi için daha iyi olabilir. Yinede siz bilirsiniz tabi ki . Eşimle aramızda on yaş var. Çocuk gibi davranma diyor bana. Yinede karar sizin umarım mutlu olursunuz
30'dan sonra büyüyorlar sanki,42 yaşında koca bir bebe ile evliyim.
Geçen bir başka üye 19 yaşındaki erkeğin olgun olduğunu iddia ediyordu.25'in olabilirliği var en azından.
İlişki noktasında olur ama evlilik kısmı, aileler işin içine görünce falan sıkıntı olabilir. Kadının büyük olduğu ilişkiler erkeğin büyük olduğu ilişkilerden daha az kabul görebiliyor aileler tarafından çünkü. Oda yaşanmadan bilinmez.
Aileler aynen kadına ben dedim yaş küçültebilir
Yani benim eşim öyle,çocuk gibi küser,trip atar,yemek seçer vb.,erkekler gerçekten olgunlaşmıyor.Babam da öyle meselaNe açıdan çocuksular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?