9 yaş fark erkeğin küçüklüğü

Bende eski bir arkadaşımı aynı şekilde nisanlandigini öğrenince şok olmuştum kadin 37 erkek 28 yaşında. Bence kimse bilemez anlaşıp anlasamayacaklarini ama zaten turk erkekleri yaslari kac olursa olsun kendilerine cocukmus gibi baktirmiyorlar mi? Bilincli bi kadinsa zor yani 9 yas bu.

Evlenen ciftlerin hic umulmadik sorunlari cikiyor, kadinlar hep "evlenmeden once boyle degildi ne oldu anlamadim" diye konu aciyorlar surekli, bu degisimi yas farki daha şiddetli yapar, eger bir degisim yasayacaklarsa evlendiklerinde..

Son düzenleme:
Olabilir ama erkek büyük kadın küçük olunca da 9 yaş orada da öyle sorunlar olamaz mı neden hep kadın küçük beklenir ilişkilerde

25 yaş erkek için çocuk yaştır. Hanımefendi 34 yaşında imiş ki bu bir kadının artık olgunluk çağının kıyısından giriş dönemi denebilir. Aynı yaştaki kadın ve erkek dahi anlaşamıyorken bilemedim 9 yaş küçük nasıl olacak ergen eğlemek gibi gelir bana büyük konuşmayayım yine de. En azından bir 30 olsaydı çocuk oluru vardı. Bak konuşurken bile çocuk diye yazmışım o kadar gözümde çocuktur o yaş erkek için.

Olabilir aynen

ya niye kadın büyük olunca böyle tepki veriyorsunuz da adam 10 yaş büyük olunca bişey olmaz diyorsunuz? kadın da kendisine baksın nice 35 40 yaşında kadınlar var 20 likleri ceplerinden çıkarırlar.
40 yaşında adamın performansıyla 25 yaşındakinin bir olur mu?

hanımlar siz bakmayın kötü yorumlara çıtırlarla devam. bebek de yapın oh mis. sonra beğenmiyorsa tittir olup gidebilir.

Tam olarak bu yüzden olmaz. Kadın yaşım geçiyor derdine takılmasa, arada uyum varsa önemli olmazdı yaş. Ama kadın yakın zamanda evlilik vs beklentisine girecekken 25 yaşında bir erkek için evlenmek gündemde uzun bir süre olmayabilir.

25 yasında adamı normalde tutmak zor fkkfjd
9 yas farkla daha da zor.
40 olsa 9 yas fark onemlı değil derdim de.25 de zor.

mesele kadının büyük olması değil mesele adamın bir erkek için daha ergen beyin statüsü yaş aralığında olması. Yoksa isteyen istediği ile takılsın

Benden nasıl baba olur demiş adam o kadar uzak konuya ama kadın hemen evlilik düşünmüyor

Kadın için sorun olmaz da erkek için sorun olur. İleri de sorun yapar. Şimdi seviyorum falan filan der zaman geçtikçe farklı şeylere takılır.

Kimin için soruyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…