- 4 Şubat 2022
- 2.907
- 7.000
- 108
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Ay o da var tabi. Nereye küçültüyor öyle. Ama düşüncesi bile saçma.
Oluyosa ben hemen gidip bi 8-10 yaş attırayımAy o da var tabi. Nereye küçültüyor öyle. Ama düşüncesi bile saçma.
Bende eski bir arkadaşımı aynı şekilde nisanlandigini öğrenince şok olmuştum kadin 37 erkek 28 yaşında. Bence kimse bilemez anlaşıp anlasamayacaklarini ama zaten turk erkekleri yaslari kac olursa olsun kendilerine cocukmus gibi baktirmiyorlar mi? Bilincli bi kadinsa zor yani 9 yas bu.
Evlenen ciftlerin hic umulmadik sorunlari cikiyor, kadinlar hep "evlenmeden once bogle degildi ne oldu anlamadim" diye konu aciyorlar surekli, bu degisimi yas farki daha şiddetli yapar, eger bir degisim yasayacaklarsa evlendiklerinde..
Ahahahha kim söyledi bunu size. Hiç güleceğim yoktuDava koşullarında kendi görüntüsü ile yaşı uyuşmamaktan yapılabiliyor kadın gerçekten genç duruyor
O zaman yaşayın görün. Kaç yoldur beraberlerde efendiliğine bu kadar güvendi ?
25 yaş erkek için çocuk yaştır. Hanımefendi 34 yaşında imiş ki bu bir kadının artık olgunluk çağının kıyısından giriş dönemi denebilir. Aynı yaştaki kadın ve erkek dahi anlaşamıyorken bilemedim 9 yaş küçük nasıl olacak ergen eğlemek gibi gelir bana büyük konuşmayayım yine de. En azından bir 30 olsaydı çocuk oluru vardı. Bak konuşurken bile çocuk diye yazmışım o kadar gözümde çocuktur o yaş erkek için.
Tam olarak bu yüzden olmaz. Kadın yaşım geçiyor derdine takılmasa, arada uyum varsa önemli olmazdı yaş. Ama kadın yakın zamanda evlilik vs beklentisine girecekken 25 yaşında bir erkek için evlenmek gündemde uzun bir süre olmayabilir.Kadın memur çocuk da özelde çalışıyor tesadüf turda tanışıyorlar anlaşıyorlar benim çok sevdiğim bir çift yaşı duyunca şok oldum ama kadın düşünceli gelecek açısından yaş geçiyor vs ama kadın genç duruyor 26 gibi
25 yasında adamı normalde tutmak zor fkkfjdEvet arkadaşlar kadından erkek 9 yaş küçük ve adam okumuş,olgun eğitimli 25 yaşında beyfendi sizce ilişkileri nasıl olur?Kadının büyük olduğu ilişkilere yönelik görmüş olduğunuz gözlemler nedir?Sizce nasıl bir durum ama gayet hoş vakit geçirip,birbirlerinden etkileniyorlar.Gözlemlerinizi öğrenmek istiyorum.İyi günler
25 yasında adamı normalde tutmak zor fkkfjd
9 yas farkla daha da zor.
40 olsa 9 yas fark onemlı değil derdim de.25 de zor.
Olmaz tabi ki, 40 yaşındakinin performansı daha iyidir40 yaşında adamın performansıyla 25 yaşındakinin bir olur mu?
mesele kadının büyük olması değil mesele adamın bir erkek için daha ergen beyin statüsü yaş aralığında olması. Yoksa isteyen istediği ile takılsınya niye kadın büyük olunca böyle tepki veriyorsunuz da adam 10 yaş büyük olunca bişey olmaz diyorsunuz? kadın da kendisine baksın nice 35 40 yaşında kadınlar var 20 likleri ceplerinden çıkarırlar.
40 yaşında adamın performansıyla 25 yaşındakinin bir olur mu?
hanımlar siz bakmayın kötü yorumlara çıtırlarla devam. bebek de yapın oh mis. sonra beğenmiyorsa tittir olup gidebilir.
Tam olarak bu yüzden olmaz. Kadın yaşım geçiyor derdine takılmasa, arada uyum varsa önemli olmazdı yaş. Ama kadın yakın zamanda evlilik vs beklentisine girecekken 25 yaşında bir erkek için evlenmek gündemde uzun bir süre olmayabilir.
mesele kadının büyük olması değil mesele adamın bir erkek için daha ergen beyin statüsü yaş aralığında olması. Yoksa isteyen istediği ile takılsın
Çok iyimsersiniz30 dan önce bütün erkekler çocuktur
Kadın için sorun olmaz da erkek için sorun olur. İleri de sorun yapar. Şimdi seviyorum falan filan der zaman geçtikçe farklı şeylere takılır.
Kimin için soruyorsunuz?Evet arkadaşlar kadından erkek 9 yaş küçük ve adam okumuş,olgun eğitimli 25 yaşında beyfendi sizce ilişkileri nasıl olur?Kadının büyük olduğu ilişkilere yönelik görmüş olduğunuz gözlemler nedir?Sizce nasıl bir durum ama gayet hoş vakit geçirip,birbirlerinden etkileniyorlar.Gözlemlerinizi öğrenmek istiyorum.İyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?