9 yaş fark erkeğin küçüklüğü

Ananem ile esi arasinda 10 yas var. Gencken fark edilmiyor ama yaslilikta cok fark ediyor. Yaninda annesi gibi duruyor.

Yani donanımlı biri efendi benim yaşım kadından 2 yaş küçük ama gerçekten konuşunca çiftle sohbet ettik uyumlulardı çocuk kendini yetiştirmiş
Ne konuda yetişmiş daha mesleğinde bile yenidir okuduysa…. Dışarıdan öyle gözükür ama evlilik olacaksa çok çeker kadın

Yani benim eşim öyle,çocuk gibi küser,trip atar,yemek seçer vb.,erkekler gerçekten olgunlaşmıyor.Babam da öyle mesela.
Ayyy ben de babam gibi mi asla diyordum, gittim aynısını buldum valla. Sinir bozan rahatlığı yok mu, bazen delirtiyor beni. Aynı babam var ya, bilerek seçsem böyle olurdu ancak.

Sevdiğim bir kadın oldu sürekli bu konuyu takıyor yazışırız bende sizden görüş almak istedim pek çok kadın pek çok fikir görüş var burada
Yaş öyle isteyince küçültülebilen bişey mi?

Konu sahibi, sizinle alakası olmayan bir konuyu niye bu kadar içselleştirip dert edindiniz ki?

Ben olmaz derim..
Erkekler öyle kolay kolay olgunlaşmıyor.

Çocuk büyütmeye hevesli olanlar doğurup kendi çocuklarını büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…