- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
erkeğin küçük olması daha iyi bence. olgunsa ve bunu sorun etmiyorsa ne ala.
Ya hahaha30'dan sonra büyüyorlar sanki,42 yaşında koca bir bebe ile evliyim.
Ne konuda yetişmiş daha mesleğinde bile yenidir okuduysa…. Dışarıdan öyle gözükür ama evlilik olacaksa çok çeker kadınYani donanımlı biri efendi benim yaşım kadından 2 yaş küçük ama gerçekten konuşunca çiftle sohbet ettik uyumlulardı çocuk kendini yetiştirmiş
Kadın neden yaş küçültsün?
Olduğu gibi kabul görmesi lazım.
Asıl olgunluk orada belli olur.
Ne konuda yetişmiş daha mesleğinde bile yenidir okuduysa…. Dışarıdan öyle gözükür ama evlilik olacaksa çok çeker kadın
Yaş öyle isteyince küçültülebilen bişey mi?Kadın neden yaş küçültsün?
Olduğu gibi kabul görmesi lazım.
Asıl olgunluk orada belli olur.
40 ve 49 arasında da uçurum var canım ikisi de 40 li gibi görünse de biri 50 sayılır40 ile 49 arasındaki farkta 9
25 ile 34 arasındaki farkta 9
Ama 25-34 arasındaki fark daha uçurumlu 9
Umarım anlatabildim
Yani benim eşim öyle,çocuk gibi küser,trip atar,yemek seçer vb.,erkekler gerçekten olgunlaşmıyor.Babam da öyle mesela.
Madem çok büyük sorun olacaksa yapılabilir bence ben önerdim yani böyle saçma sebeple ilişki bitmemeli niye erkek kendinden 10 yaş küçük alabiliyor
Ayyy ben de babam gibi mi asla diyordum, gittim aynısını buldum valla. Sinir bozan rahatlığı yok mu, bazen delirtiyor beni. Aynı babam var ya, bilerek seçsem böyle olurdu ancak.Yani benim eşim öyle,çocuk gibi küser,trip atar,yemek seçer vb.,erkekler gerçekten olgunlaşmıyor.Babam da öyle mesela.
Annesi yeterince şımartmiş,ben de kaldığı yerden devam ediyorum sanirim.İyi tarafları ağır geldiği için amaYa hahahabiz alıştırıyoruz bence fazla şımartıyoruz ne dersin
Yaş öyle isteyince küçültülebilen bişey mi?
Konu sahibi, sizinle alakası olmayan bir konuyu niye bu kadar içselleştirip dert edindiniz ki?
Ay o da var tabi. Nereye küçültüyor öyle. Ama düşüncesi bile saçma.Yaş öyle isteyince küçültülebilen bişey mi?
Konu sahibi, sizinle alakası olmayan bir konuyu niye bu kadar içselleştirip dert edindiniz ki?
O zaman yaşayın görün. Kaç yoldur beraberlerde efendiliğine bu kadar güvendi ?Olabilir ama baya efendi şu zamanda efendi adam bulmak zor
40 ve 49 arasında da uçurum var canım ikisi de 40 li gibi görünse de biri 50 sayılır
Haberi var mı peki kadının hayatını paylaştığınızdan? Umarım vardır...Sevdiğim bir kadın oldu sürekli bu konuyu takıyor yazışırız bende sizden görüş almak istedim pek çok kadın pek çok fikir görüş var burada
Yemin ediyorum babamın öz oğlu olsa bu kadar olmazdı,damat kayınpedere çeker derlerAyyy ben de babam gibi mi asla diyordum, gittim aynısını buldum valla. Sinir bozan rahatlığı yok mu, bazen delirtiyor beni. Aynı babam var ya, bilerek seçsem böyle olurdu ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?