Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatının merkezine alsa da olmuyor almasan da olmuyor..bence bu kesin çizgilerle ayrılmıyor kızlar birbirinden..aslında bazen sen merkezdesin bazen de değilsin i hissettirmek için ne yapılmalı ?
sadece başkasına yönelmek :merkez sorunu değil,güsellik değil,çirkinlik değil,ya bence orda çok ince bir çizgi var ama ne?
zaten ben kesinlikle eşim yapmaz diyemem insan oğlunun ne yapacağı hiçmi hiç belli olmaz ama bunu düşenemem kendine yapar benide kaybeder yani aldatan aldanır..
valla kim ne derse desin erkeklere güvenemiorum ben de..zaten burdan 1-0 yenik bşlıyorsun doğal olarak..ama nler yapılabilir asıl önemli olan bu bence?
doğru cnm katılıyorum ama işte bu dediğini de yapmak zor bence ya..bu defa da sürekli bi kafa çalıştıracan yani nasıl anlatsam yani bi süreden sonra o adım atmadan atamaz hale getiriyor insanı önce o önce o dedirtiyor insana..bu da çıldırtıyor onu bekleme sabrını zorluyor insanın tamammen duygusal :) psikolojik bir duruma sokuyor insanı..bu defa da sen yıpranıyorsun anlatabildim mi :)
benim açımdan konuşursam güven zaten yok,bğlılık konusunda,ordaki o ince ayrıntı neden başkası ?bazen hiç birşey yokken de aolabiliyor çünkü olmaması için neler yapılmalı vs vs..
sözleşmeli personel iyiymiş:) Allah iyiliğini versin :)
Bir erkegin cidden senin etrafinda fir donmesini deger vermesini istiyorsan ona aitmis, tum sevgin onunmus gibi dawranmaycksn
Sen iyisin benim annem hic öyle sıkıntılara girmezz gayet rahat sanki iki tane kızı yokmus gibi..![]()
![]()
Aa ne guzel iste cnm gayet rahat bi bayan hem demekki oyle kizlarim ewlensin etsn vs die bi baskisida yok![]()
Bak bu konuda haklısın canım biri birsey dedigin de onlar kücük diyor direkt..
Kendisi de gec evlilik yapmıs yani suanın tam yası ama 20-30 yıl öncesini düsünürsek , 27 yasında evlenmis..