9 yasimdan beri bana ceyiz hazirlayan annem bilmiyorki kizi hicbir zamn evlenmeyecek.

zaten ben kesinlikle eşim yapmaz diyemem insan oğlunun ne yapacağı hiçmi hiç belli olmaz ama bunu düşenemem kendine yapar benide kaybeder yani aldatan aldanır..

valla kim ne derse desin erkeklere güvenemiorum ben de..zaten burdan 1-0 yenik bşlıyorsun doğal olarak..ama nler yapılabilir asıl önemli olan bu bence?

hayatının merkezine alsa da olmuyor almasan da olmuyor..bence bu kesin çizgilerle ayrılmıyor kızlar birbirinden..aslında bazen sen merkezdesin bazen de değilsin i hissettirmek için ne yapılmalı ?
sadece başkasına yönelmek :merkez sorunu değil,güsellik değil,çirkinlik değil,ya bence orda çok ince bir çizgi var ama ne?

Walla cnm hayatinin merkezinde olmasi demek senin onunde herseyi , hayatini ona gore planlayip o cizgide dewam ettirmen demek... Bence en basta ikinizinde ayni konumda ayni noktada yani ayni merkezde oldgunu ona hissettirmek...
...
Tamam cok cok sevin herseyiniz olsun ama bu kadar belli edip cok argo olacak ozur dilerim ama bi taraflarini kaldirmaninda bi manasi yok... Sen en iyisi sen en mukemmelsin seni cok seviyorum boyutlarina cikarttigin anda indiremezsin ordan zaten senin verdigin oz guvenle adam bi bakmissin ucmuss gitmis:)
Ama suda var tamam havaya sokmayacagiz diyede kopek muameleside yapmayacagiz deger verecegiz ilgilenecgjz ama bir yere kadar...
....
Mesela birakin o fisildasin sevgi sozcuklerini o seni seviyorum desin sende soyleyecksin tabiki ama o duymak icin cabaladgnda ... Karsidan 5 kere seni sewiyorm yada ilgi vs geliyorsa senden 2 tane gitsn... E zor oldgndan seninle ugrasmaktan zaten gozu baskasini goremezki...
...
İsteyen kizabilir bana ama emin olun bunlar test edilip onaylandi..

doğru cnm katılıyorum ama işte bu dediğini de yapmak zor bence ya..bu defa da sürekli bi kafa çalıştıracan yani nasıl anlatsam yani bi süreden sonra o adım atmadan atamaz hale getiriyor insanı önce o önce o dedirtiyor insana..bu da çıldırtıyor onu bekleme sabrını zorluyor insanın tamammen duygusal :) psikolojik bir duruma sokuyor insanı..bu defa da sen yıpranıyorsun anlatabildim mi :)

zaten ben kesinlikle eşim yapmaz diyemem insan oğlunun ne yapacağı hiçmi hiç belli olmaz ama bunu düşenemem kendine yapar benide kaybeder yani aldatan aldanır..

İste cnm bnde bundan bahsediyorum... Ozel den konstgum arkadslara bakiyorum "olumu bile dusundum" diyenlerin ortak noktasi "benm kocam hayatta yapmaz" cumlesini zamaninda dile getirenler..bayanlar kndilerini buna oyle bi sartlamiski karsilasincada dunyanin sonu ben artik yasamayayim diyorlar... Oysa her seye hazrlikli olunsa erkek sonucta hersey beklenir diye dusunulse bu kadar siddetli bir yikimlada karsilasilmayacak...

Benimde anlatmak istedigim bnm

valla kim ne derse desin erkeklere güvenemiorum ben de..zaten burdan 1-0 yenik bşlıyorsun doğal olarak..ama nler yapılabilir asıl önemli olan bu bence?

Oncelikle ne yapabilirz sorusuna yanit bulabilmemiz icin "ne" kelimesini hangi kapsamda kullandigini anlamamiz lazim? Guven sorununumu, bagliligimi, neyi?

doğru cnm katılıyorum ama işte bu dediğini de yapmak zor bence ya..bu defa da sürekli bi kafa çalıştıracan yani nasıl anlatsam yani bi süreden sonra o adım atmadan atamaz hale getiriyor insanı önce o önce o dedirtiyor insana..bu da çıldırtıyor onu bekleme sabrını zorluyor insanın tamammen duygusal :) psikolojik bir duruma sokuyor insanı..bu defa da sen yıpranıyorsun anlatabildim mi :)

Dur canm ya bu durum bu kadar karisik ve karmasik degil naptin boyle:61: o kadar sistemli planli projeli calismama gerek yok insan kafayi yer iliski birliktelikten cikar ayni ewi yada ortami paylasan sozlesmeli personel boyutuna gecer:61:
Sadece ilk surecte cizgin belli dogrularin net olsun yeter:46:

benim açımdan konuşursam güven zaten yok,bğlılık konusunda,ordaki o ince ayrıntı neden başkası ?bazen hiç birşey yokken de aolabiliyor çünkü olmaması için neler yapılmalı vs vs..

benim açımdan konuşursam güven zaten yok,bğlılık konusunda,ordaki o ince ayrıntı neden başkası ?bazen hiç birşey yokken de aolabiliyor çünkü olmaması için neler yapılmalı vs vs..

Hayatnda biri varmi bilmiyorum ama Aslinda guvenmemen bence bi acidan arti... Tabi bu guvenmeme paronayaklik boyutunda degilde cokta umursamamazlik boyutunda olmasi arti.,. En azindan Allah korusun yarin obur gun bir yikimla karsilastiginda cok hasar almadan kapanir yaran...
...
Ordaki ince ayrintiyada gelince daha oncede dedigim gibi bunu bu kadar karmasik hale getirecek bi durum yok :40: sadece ilk zamnlardakin tutumun cizgin onmli o kadar...
...
Ve son olarak neden baskasi? Bi suru nedeni var bunun bunu konusmak icinde az cok taraflar hakkinda bilgimiz olmali.,, birde bazen hic birsy ortada yokken yapilabiliyor demissin ya emin ol hic bisey nedensiz degildir ya adamin karakternde ya olaylarn gidisatinda vs vs illaki bunlarin etkisi olmustur... Ne yapmaliyz? Buda kisi ve olaya gore degisir.,,
...
Cok garip hicte iyi birsey degil bu ama artik bu iliski erkek mevzusunda prof oldum gecen univ den bi hocam aradi erkek nisanlisi nisani atmis onun derdinde:s
...

Valla bu konu çokkkkkk geniş kardeş..içine düştün mü böyle çıkamıosun işte bak bi de seni arıyolar sanki aşk doktoruymuşsun gibi :)Allah sonumuzu hayretsin ve hakkımızdan hayırlısını nasip etsin ne diyim ...

Sen iyisin benim annem hic öyle sıkıntılara girmezz gayet rahat sanki iki tane kızı yokmus gibi.. :9: :27:

cnm muhakkak evlenirsin yani yanlız hayat çekilmez oluyor. mesela benim arkadaşlarım var onlar da asla evlenmicem falan diyorlardı hep gelen kısmetleri red ettiler ancak şu an keşke diyorlar. yani kısmetin varsa evlenirsin kısmetini de kaçırmamak senin elinde.benim bi sürü çeyizim vardı ki çeyizi hiç sevmem annem hazırladı kız kardeşime daha çok hazırladı. ama evlenmemi istemiyorlardı
o zaman neden çeyiz hazırlıyorsun dediğimde de ele güne göstermelik gibi birşey ima etti. snra ne oldu ben kaçtım evlendim. çeyizler kkaldı bi kenarda. daha snra gönderdi bana verdi işte barışmalar olduktan snra. e şimdi kızım var dedim bikaçını sereyim sağa sola. aaa bi baktım beni,m kız hepsini toplamış çöpe atmış.....dedim anasının kızı....sevmem hiç çeyiz falan:61:

Bir erkegin cidden senin etrafinda fir donmesini deger vermesini istiyorsan ona aitmis, tum sevgin onunmus gibi dawranmaycksn

Biz kadinlar sevgimizi icimizde tutmakta bir hayli zorlaniyoruz.Karsimdki insanla olan iliskim kendimi taktik ve strateji ile yipratacak hale gelmisse o adamdan vazgecerim daha iyi,banada yazik günah,niye rol yapayimki...ama erkekler seninde söyledigin gibi zoru seviyorlar,e bende zora gelemedigime göre bir ömür yalnizim demek:50:
Mutlu bir yalnizligi mutsuz bir evlilige tercih ettigime göre sorun yok aslinda:1:

Son düzenleme:
Aa ne guzel iste cnm gayet rahat bi bayan hem demekki oyle kizlarim ewlensin etsn vs die bi baskisida yok:61:

Bak bu konuda haklısın canım biri birsey dedigin de onlar kücük diyor direkt..
Kendisi de gec evlilik yapmıs yani suanın tam yası ama 20-30 yıl öncesini düsünürsek , 27 yasında evlenmis..

sende benim gibi yaparsin evlenmem evlenmem dersin dogru kisi geldimide hayatina iki hafta icinde evlenirsin hatda annene ya ceyizime sunu bunu neden almadin eksik var dersin :60:

Back
X