- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
suclamadan tatli bir dille anlattin ah ahh allah yardim etsin bizlere benim.de kizim var 6 yasinda bagzen ustumdeki kiyafetleri cok begenir ne guzel annecim bana da al der makyaja ozenir hic unutmuyorum kuzenim vardi yasi cok kucuktu 4 yaslarindaydi oje icin cok aglardi kiz cocugu icin9 yaşında bir kızım kaşlarını almış .Bana sormadan .nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Müthiş özenti. Kendi çok güzel kıyafetleri var giydiremem başkasının kıyafetlerine özenir.Parka götürüyorum malum zaman kötü eve de kapanmasın diye hergün parka götürüyorum orada bi kız var 13 yaşında kaşlarını alıyomuş .bundan bahsetti zararlarından bahsettim.yaşının küçük olduğundan zamanı geldiğinde yapabileceğinden falan .kaşlarının ortası kızarıktı bugün baktım almış .şoke oldum tekrar konuştum .ağladı ağladı ve her zamanki gibi yine ağladı.ne yapayım. Ya bi akıl verin anlık hareket ediyor o anı düşünüyor gerisi ilerisi yok
ben 20 yasimda slmistim kasimiBen de 10 yasindaydim aldirdigimda . Dalga geciyorlardi marti kas diye :) Anneme anlatmistim. Annem de aglamama kiyamayip beni kuafore goturmustu. Jiletle alma sakin ben seni gerektikce goturecegim demisti. Sadece kaslarimin ortasini aldiriyordu annem o zamanlar. :) Hatta bacak tuylerimden rahatsiz oldugum icin onlari da aldirmama izin vermisti 11 yasinda falandim :) Ciktikca annem gotururdu kuafore :)
Seninki bitisik degilmis demek kiben 20 yasimda slmistim kasimi
9 yaşında bir kızım kaşlarını almış .Bana sormadan .nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Müthiş özenti. Kendi çok güzel kıyafetleri var giydiremem başkasının kıyafetlerine özenir.Parka götürüyorum malum zaman kötü eve de kapanmasın diye hergün parka götürüyorum orada bi kız var 13 yaşında kaşlarını alıyomuş .bundan bahsetti zararlarından bahsettim.yaşının küçük olduğundan zamanı geldiğinde yapabileceğinden falan .kaşlarının ortası kızarıktı bugün baktım almış .şoke oldum tekrar konuştum .ağladı ağladı ve her zamanki gibi yine ağladı.ne yapayım. Ya bi akıl verin anlık hareket ediyor o anı düşünüyor gerisi ilerisi yok
yok baci benim kiler ince oda univteye giderken almistim:) aslinda almamak en iyisiSeninki bitisik degilmis demek kiBen baya recep ivedik gibi geziyordum 20ye kadar beklesem psikolojim bozulurdu kesin
Muhtemelem okulda dalga gecmıslerdır o yuzden o da kaslarını aldıgında cıkanların seklının harıkulade olacagına ınandıgı ıcın kesmıstır ama yıne de kızmadan bı yardım alın sadece kas konusunda degıl dıger konularda da oyun grubu cocugunun herseye ozenme yası degıl dıye dusunuyorumPsıkologa goturun bence normal degıl yanı buhran mı gecırıyor acaba kendı ıcınde bıde hızlıca buyume ıstegı makyaj takı topuklu ayakkabı ıstegıde arkadan gelmeden onlemını almanız lazım 9yas cok erken
Sonra ne oldu? Kızımda bıyıklarını jiletlemis. Beklesem mi ağda mi yaptirsam 9 yasindabende dayima ozenip jilet ve tras kopuguyla kaytan biyiklarimi tıraş etmiştim
özeniyordur yada kendi görüntüsünden rahatsiz oluyordur belkide benim gibi meraklidir denemeler yapmaya
Küçük kız çocuğu o daha yapar,özenir olur öyle şeyler,benimde 9 yaşında kızım var yaşıtlar,o böyle birşey yapsaydı gülmekten ölürdüm heralde9 yaşında bir kızım kaşlarını almış .Bana sormadan .nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Müthiş özenti. Kendi çok güzel kıyafetleri var giydiremem başkasının kıyafetlerine özenir.Parka götürüyorum malum zaman kötü eve de kapanmasın diye hergün parka götürüyorum orada bi kız var 13 yaşında kaşlarını alıyomuş .bundan bahsetti zararlarından bahsettim.yaşının küçük olduğundan zamanı geldiğinde yapabileceğinden falan .kaşlarının ortası kızarıktı bugün baktım almış .şoke oldum tekrar konuştum .ağladı ağladı ve her zamanki gibi yine ağladı.ne yapayım. Ya bi akıl verin anlık hareket ediyor o anı düşünüyor gerisi ilerisi yok
Benim iki kizimda 11 yaşlarında kendi aldı kaslarını öyle olmaz ben alım size dedim9 yaşında bir kızım kaşlarını almış .Bana sormadan .nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Müthiş özenti. Kendi çok güzel kıyafetleri var giydiremem başkasının kıyafetlerine özenir.Parka götürüyorum malum zaman kötü eve de kapanmasın diye hergün parka götürüyorum orada bi kız var 13 yaşında kaşlarını alıyomuş .bundan bahsetti zararlarından bahsettim.yaşının küçük olduğundan zamanı geldiğinde yapabileceğinden falan .kaşlarının ortası kızarıktı bugün baktım almış .şoke oldum tekrar konuştum .ağladı ağladı ve her zamanki gibi yine ağladı.ne yapayım. Ya bi akıl verin anlık hareket ediyor o anı düşünüyor gerisi ilerisi yok
hiç bişey olmadıSonra ne oldu? Kızımda bıyıklarını jiletlemis. Beklesem mi ağda mi yaptirsam 9 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?