- 2 Kasım 2021
- 255
- 807
- 53
- 37
- Konu Sahibi Yine_yeni_yeniden
Herkese merhaba. Artık ne yapacağımı bilemez haldeyim. Uzun süredir devam eden ve benim farkında olduğum ama çözüme ulaştırmak konusunda bir türlü harekete geçemediğim bir problemim var. 2 kızım var büyük kızım 9, küçük kızım 6,5 yaşında. Büyük kızım aslı ile ilgili sorunlarım. Kızım ne yaparsak yapalım mutlu olamıyor. Yapı olarak bende eşimde ufacık şeylerden mutlu olabilen İnsanlarız ama aslı tam tersi bir kova sütun içindeki sineği bulup hayatı kendine zindan edebiliyor. Birseye başlamadan hemen zaten olmayacak zaten ben yapamam diye başlayıp hayat enerjimi sömürüyor.
Bazen burda açılan konular var ya en yakın arkadaşım enerjimi sömürüyor yada isyerindeki negatif iş arkadaşım vs işte tam olarak onların çocukluk versiyonu
Artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Arkadaşlarıyla anlaşamıyor. En küçücük birseyde inanılmaz parlıyor. Aslında olaya baktığımda %90 haklıyken sırf bu patlamaları yüzünden haksız duruma düşüyor. Şimdi bir pedagoga başlamak istiyorum ama iyi güvenilir gerçekten alanında başarılı biri olsun istiyorum. Birde yurt dışındayım mecburen online olarak devam etmek durumundayım. Sizlerin deneyimledigi bir pedagog varmi acaba, yardımcı olabilir misiniz? Şimdi dışarı çıkıyorum hemen cevap veremesemde mutlaka döneceğim arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Bazen burda açılan konular var ya en yakın arkadaşım enerjimi sömürüyor yada isyerindeki negatif iş arkadaşım vs işte tam olarak onların çocukluk versiyonu