9 yıllık arkadaşımın eski evli sevgilisiyle ilişkim

Ya nasil bir yokluk ya gercekten bunu buraya yazip ne zevk aliyor mesela erkekler cok berbat yaratiklar
Annesi hariç kadın kavramına sadece uzaktan bakıp hiçbir kadının tercihi olmayan beleş tipler
Kadınlar kulübü olması yeterli işte böylelerine
Erkekler değil bazı insanlar iğrenç berbat

Siz o yolun yolcusu olmuşsunuz. Fiyatınız da 17 pro max

Ne demişti ünlü şarkıcı;

Fantazi dünyam rengarenk bu daha hiçbir şey,
Korkma benden sal kendini bebeğim dediğim anda VUR BANAAĞĞ?! VUR VUR VUR VUR.

Ee herkes seni eleştirecek sen de bundan mutlu mu olacaksın?Kötülükten beslenmek böyle bir şey işte.

Sonra neden kadın cinayetleri bu kadar çoğaldı deniyor? Yazık vallahi sizin gibilere

Sanırım kendinize yakıştırdığınız bir sıfat vardır. Kötüsünuz

Adam karısıyla konuşsa, siz sevgilinizle konuşsanız ve 4lü yapsanız? Bana en mantıklısı bu gibi geldi bi konuşmaya değer canım.

hahaha daha 4 gün oldu adam gece yarısıda değil yarıları arayıp ağlıyor. oldu peki.

Yine s.. hikayesi mi yazıyorsun feridun abi?

Banlanacagim ama umrumda değil.
Başlığı açana söylüyorum
Lan yarak kafalı sokuk japon askeri seni
Jasmin dizisini izleyip burada senaryo mu yazıyorsun sen yarrak?
Milletin sinirlerini bozma sıktır git şuradan
Fantezininde seninde amina koyayım kızışmiş kopek seni

Irıspı seni.

Ağzınıza sağlık. Ben de diziyi örnek aldığını yazacaktım. Hiçbir kadın gelip doyumsuzum bilmem ne demez. Kafasında "eğlenilecek kadın" diye bir saçmalık yaratmış, tabii o saçmalığa gerçekler uymuyor.

Twitterda fav kasan, etkileşim kpeği, sivilceli, zargana bir incel olduğunuzdan o kadar eminim ki…açık havada uzun yürüyüşler, sağlıklı beslenme ve karma arkadaş grupları iyi gelebilir. Bir de salisilik asit içeren, iyi bir yüz yıkama jeli.

Saçma sapan fantezilerini buraya yazdın da ne oldu şimdi, rezil oldun bak demek doyumsuzsun, demek gece yarıları ağlayıp seni arıyor yeni evli arkadaş vay canına

`