9 yıllık arkadaşımın eski evli sevgilisiyle ilişkim

Feristahin fentezileri daha tutarliydi Bu daha cok Kamil'in fentezileri . Sen ergensin bilmezsin simdi, eskiden bir demet tiyatro vardi youtubeden ac izle Saldiraydan ders al biraz. Kimseye hediye falan almadan herkesi ikiz yatagin ustune atabiliyordu

Gerçekse de korkunç, hayalse de korkunç. Ne kirli bir hayal dünyası bu. Bana hikaye uydur deseler bu şekil bir hikaye uyduramam. Chatgbt ye yazdırdı desem o da bu kadar düşmez, onunda bir onuru gururu var yani bu kadarını yapmaz

Bak sen öyle mi olmuş? Kadın düşmanı erkek olduğun nasıl belli. Utanmaz zenne kılıklı seni. Bir de kafasından kurgu üretiyor. Bu kadar onursuz gurursuz bir kadın olamaz olsa da bekaretinden "ben açılışı yaptım kapak attım" gibi pis laflarla bahsetmez. Hadi başka yere anacım biz yutmuyoruz bunları.

konuya mi yoruma mi sasirayim bilemedim ama bu kadini kizdirmamak lazim her iki cinsle ilgili enteresan betimlemeleri olmus kendisinin

erkek ağzından yazıldığı o kadar belli ki yok bekaretimi kaybettim yok erkeklere doymadım falan ahahshs elini skmekten beyni nasır tutmuş bir ergen var sanırım ekranın diğer tarafında yazık

Mide bulandırıcı

Uydurduğun hikaye bana geçmedi bebegim.

Erkeklerin kadın ağzından yazmaya çalıştığı kurgu hikayeler o kadar belli ediyor ki kendini, aptallar kendilerini komik mi zeki mi sanıyorlar bilmiyorum. Şimdi biri bunu görüp aptal Twitter sayfalarına atıp kadınlar böyle işte diye linç bile başlatırlar

`