9 yıllık evliliğin sonunda 2 çocuk ve herşeye bağıran her an kavga etmeye hazır bir adam ve boşanma davası açmaya hazırlanan kadın

bade3535

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
165
19
298
Herkese merhaba başlıktanda anlaşıldığı gibi 9 yıllık evli 2 çocuk annesiyim ,
ben İzmirliyim eşim Şanlıurfalı
eşimle babasının tanıştırması sonucu 3 ay görüştük ve nişanlandık
Ben 177 boyunda 77 kg ağırlığında 35 yaşını göstermeyen güleryüzlü dost canlısı çocuklarını ve yaşamayı seven evini seven bir kadınım
Eşimde nişanlandığımızdan beri ilgisiz sürprizleri sevmeyen özel günleri atlayan tatil izin vs günlerinde sadece ailesiyle veya benim ailemle geçirdiğimiz bir adam
Eşimle ikinci çocuk olana kadar her evlilikte olduğu gb arada tartışmalı ama büyümeyen suskun olmayan bir evliliğimiz vardı
İki çocuktan sonrada herşeye bağıran 6,5 yaşında kızından kardeşine 4/4 lük bakmasını isteyen bana hiçbir yardımı olmayan ne çocuklara bakan ne ev işleri ne yemeğe yardımcı evde birşey bozulsa aylar sonra yapan ,tahammülsüz,çıkardığı kıyafetlerini toplamaktan aciz sorumsuz rahatına düşkün takıntılı ölümüne inatçı genelde psikolojik şiddet gösteren zaman zamanda fiziksel şiddete eğilimli olan biri
Tabi inanın bunlarla sınırlı değil ne sokak der ne avm der asansörde kalabalıkta akrabaların yanında bağırır çağırır üzerime yürür her ortamda beni rezil eder
Ve aynı zamanda bana duygusal açlık yaşatan bir adam
sormak istediğim şu ki en son yaşadığımız kavgadan sonra anlaşmalı boşanma teklifi ettim kabul etti
Ama sonra oda bende birbirimize farkettirmeden saatlerce ağladık , ben şimdi bir boşanma protokolü hazırlattım gerçekten kararlı olduğum için onun önüne koyacağım
Sizce onu okuduktan sonra ciddi olduğumu düşünüp kendini düzeltirmi
Yoksa dahamı tersi olur kestiremiyorum
Yada sizde boşanmaya karar verip o aşamada barışan iyi olan oldumu
Söz konusu 2 tane çocuk olunca öyle hemen kestirip atamıyor insan
Ama düzelmesi içinde başka şansım kalmadı
Şimdiden teşekkürler,,,

Son düzenleme:
Inada biner gibi duruyor burdan. Anlasmali bosanmayi kabul etmis.Oyun oynamak yerine daha duzgun adimlar atmalisin.Aranizda yanlis anlasilmalar olabilir.Istemiyor beni gibi.Ikinizde koselerde agliyorsunuz.Yardim alamaz misiniz? Bence ikinizi de tarafsiz gozlemleyecek profesyonel destek almalisiniz.

5 yıllık evliyim 17 yıldır birlikteyiz çocukluğumuzdan beri. 10 aylık bebeğim var. Kendimi ailemi gördüm korktum arkadaşların yapacakları yorumları tavsiyeleri okumayı bekliyorum şuan

Bence eğer gerçekten boşanmayacaksanız bunun blöfünü yapmayın. İmzalar, sonra gururunuza yediremez vazgeçemezsiniz ve biter gider. Bu zamana kadar her nasıl davrandıysanız yanlış davranmışsınız. Hiç tepki vermediniz mi yaptıklarına ki bunca zamandır sürdürebildi bu tavrını? Çift terapisi deneyebilirsiniz belki.

ne desem bilemedim senin eşinin aynisı bende de var 10 yıllık evlilik bir evlat...
Eğer boşanmak istemiyorsan iyice karar vermeden önüne protokol filan sürme...

Mesela benim eşimin böyle olmasının sebebi babası çocukken psikoljisini bozmuş halada devam ediyor şans verdim bakalim beklemedeyim...
Konuştunuz mu kararlı olduğunuzu hissettirin ve bekleme de kalın InşAllah aranız düzelir evlatlarınız var kiyamam.

2 çocuk olunca kestirip atamıyor insan demişsiniz ya anlattığınız eş ve baba profili gibi bir adamla aynı evde yaşamasınlar diye aslında kestirip atmalı insan. Psikolojik şiddet var, fiziksel şiddet var, sorumsuz, pis, bencil bir adam... Çocuklar için faydası nedir bu evlilik birlikteliğinin size göre? Artılarını yazarsanız, belki daha sağlıklı yorum yaparız.

9 yılda değişmeyen adam, boşanma evraklarını görünce bir gecede değişir mi sizce? Bir insan korkuyla değişmez, değiştim gibi yapabilir ancak, o numara da bir yere kadar sürer. Değişim için insanın kendi hatalarını görmesi, ailesini önemsemesi ve o aileyi bir arada tutmak için çaba göstermeye kendiliğinden istekli olması gerekir. Eşinizde bu potansiyel var mı? Varsa, gitsin tedavi olsun. Böyle bile bu hemen olacak bir değişim değil ama belki çabaladığı için tahammülünüz artar, gelişmeleri gördükçe bir şeyler yoluna girer. Öyle blöfle değişeceğini ummak çocukça bir hayal sadece. Yapmayın. Boşanma söz konusu olunca ağlayan adamın göz yaşlarına da çok değer vermeyin bence. Sizi ve ailesini önemsiyorsa, ağlayana kadar kaldırsın totosunu evliliğinizi devam ettirmek için bir şeyler yapsın.

eşiniz ilgili bir baba olsa çocuklarla ilgili endişenizi anlayacağım da, çocuğuna bakacağına, 6 yaşındaki kızından bakmasını bekleyen babanın tam olarak nesi icin çocukları öne sürüyorsunuz?

bekar anne olmak kolay olmayacağı için diyeceğim, şimdi de zor bir hayatınız var zaten?

Böyle gelmiş böyle gider. Bir iki gün iyi olsa bile sonrası yine aynı olur..

Reactions: 000
Benim bir eşim var. Yediren içiren gezdiren, etrafta görünürde mükemmel eş. Süprizler hediyeler gırla. Ama kaşıkla verir sapıyla göz çıkarır. Allah bir ego vermiş dağ kadar. Herkes kötü o iyi. Tavuğuna kışt de, belanı bulursun. Psikolojik baskı ve şiddetin vücuda gelmiş hali.. kalpsiz, vicdansız merhametsiz. Sadece o bilir herkes aptal. Herkes ona muhtaç, biat etmeyen yok sayılmakla cezalandırılır..

Korkutma gözünü bacım kurtul. Bak bu kadar varlığa rağmen ben aç kalmayı göze alıyorum. Haketmiyoruz böyle yaşamayı. Az kaldı ben kurtulacağım.

Ters tepebilir heleki blöf yaptığını anlarsa çok zor durumda kalırsın

Eşiniz aslında nişanlı iken sinyali vermiş.Ilgisizmiş.
Boşanma blöf için yapılmaz.
Yapılmamalı.
Bu arada çok kötü evliliği olan tüm üyeler de çocuklarını öne sürüyor.
Yahu çocuğunuza psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan babadan ne hayır çıkacak?
Iki çocuğunuzun büyük ihtimal travmaları olacak. Belki çoktan olmuştur.
Siz boşanmak istemiyorsunuz.Lütfen çocukları öne sürmeyin.Ben çocuklar için bosanmadığınıza inanmıyorum.
Yazık değil mi eşiniz iki masum çocuktan tüm hırsını çıkarıyor?

Çocuklarınıza çok üzüldüm.
Eşiniz acil psikiyatriste gitmeli.

narsist demek ki
ülkede de ne çok narsist erkek var, anksiyete hastası da kadın..
istesen bir insanı narsist yapamazsın, bunlar bu özgüvenli toprakları nereden buluyorlar da yetişiyorlar bu şekilde hayret

Çok inatçı diyorsunuz. Sırf inadından boşanır gibi geldi bana. Gurur yapar, adım atmaz gibi.

Tutun ki, blöfünüz tuttu. 10 gün çok iyi olur, sonra yine özüne döner.

Boşanmak istemediğinize göre, kendisine psikolojik destek/evlilik danışmanlığı ile ilgili Öneri sunsaydınız, kabul etmediği takdirde boşanma yoluna girseydiniz sanki daha iyi olurdu.

Siz İzmirlisiniz eşiniz Şanlıurfalı. Nasıl oldu da evlendiniz? Çok ayrı kültürlerin insanları gibisiniz ve bu nedenle de şu an sorunlar yaşıyorsunuz.

Tüm bu anlattıklarınızdan özellikle de "psikolojik şiddet gösteren zaman zamanda fiziksel şiddete eğilimli bir adam" cümlenizden sanki ayrılsanız daha iyi olur gibi geldi. Ancak ayrılmakta istemiyorsunuz gibi. Ayrılmak değilse eğer niyetiniz "Boşanma" kelimesini ağzınızda sakız etmeyin. Bir süre sonra o da alışkanlığa dönecektir. Yapmak istemediğiniz şeyleri dillendirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…