9 yıllık evliliğin sonunda 2 çocuk ve herşeye bağıran her an kavga etmeye hazır bir adam ve boşanma davası açmaya hazırlanan kadın

lütfen çocuklar zarar görmeden diyip, her şeye razı gelen bir şekilde boşanmayın. sonrasında geri dönüşü olmaz aman diyim, çocuklarınız için ev, nafaka vb ne gerekiyorsa alın
tabi ki de, ev arsa almıştık evlilikten sonra ben bi şey istemiyorum ama protokole yazdırıcam çocuklarım 25 yaşına gelmeden babaları alıp satıp devretme gibi işlemler yapamıycak, gerekirse şerh koydurucam. Çocuklarına tabi ki bakıcak, bunu yapmak zorunda zaten. Yok tersleşirse altındaki arabadan diğer ticaret yaptığı arabalara kadar hakkımı alırım daha büyük kayba uğrar. Hepsinde benim de hakkım var bende maddi destek verdim hep. Benim gibi tok gözlü kadını bulmuş bence şükretmeli haline.

Darısı başıma bacın

narsist demek ki
ülkede de ne çok narsist erkek var, anksiyete hastası da kadın..
istesen bir insanı narsist yapamazsın, bunlar bu özgüvenli toprakları nereden buluyorlar da yetişiyorlar bu şekilde hayret
Anneleri sağolsun, herkes kötü herkes suçlu bir sen iyisin oğlum paşam aslanım kral oğlum ....
Kalabalık aile içinde değer görmeyen silik annelerin çocukları bir ego bir kibir sanirsin padişah Cumhurbaşkanı, bir insan bir anda böyle olmaz, ama böyle insanları göre göre tam da böyle olur

narsist demek ki
istesen bir insanı narsist yapamazsın, bunlar bu özgüvenli toprakları nereden buluyorlar da yetişiyorlar bu şekilde hayret
Yetiştirme hatası yüzünden. Çocukluktan. Hiç hayret edilecek birşey değil gerçekten. Narsist erkek diye bir uzman yazısı var nette bir okuyun kızlar. Keşke çocuklarımızı düzgün yetiştirebilsek. Sağlıklı bireyler yetiştirmek, kişiliği bozuk bireyleri düzeltmekten daha kolay aslında.

Boşanmanın blöfü olmaz der köşeme çekilirim

Kız kardeşim de aynı yöntemi denedi. Boşanma protokolü hazırladı eşine verdi. İlk 2 ay iyilerdi sonra adam baktı bunun gideceği yok, yine aynı hareketlere devam etti. Bir insanın mayasında yoksa ve değişmeye meyilli değilse uzatmanın bir anlamı yok bence. Olmuyorsa olmuyordur. Zorlamanın bir anlamı yok. Küçücük bir kıza bu yaşta sinirleniyorsa ileride genç kız olduğunda neler yapmaz.

narsist demek ki
Narsist erkekler özgüvenli değil.. Aksine yetersizliklerini birilerine hükmederek kapatmaya çalışıyorlar..

Teşekkürler

Özel değilse yaşadığınız son kavga neydi.
Boşanmanın blöfü olmaz laf ağızdan çıktıktan sonra artık evliliğin temeli olan güven sarsılır. Anlaşmalı protokolü imzalamayıp çekişmeliyede gidebilir. Yıllarca uğraşıp Elinde de iyi deliller yoksa mal paylaşımı iki çocuğa aylık para hariç pek bir şey alamayabilirsin.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.
Lakin bir insan neyse o'dur asla değişmez.

gerçekten boşanmayacaksanız böyle bir şey yapmayın.ama adamın değişmesini de beklemeyin.nişanlıyken bunu kabul ederek evlenmişsiniz zaten.kaldı ki eşiniz de boşanmayı kabul etmiş.

Onceki yorumlarda yazıldı mi cevap verildi mi bilmiyorum ama Es terapisine gitmenizi onerecegim. Hepimizin ihtiyaci var gerci ama deneyebilirsiniz ins

Bir umut ama bu tarz insanlar değişmiyor maalesef. Zaten kabul etmiş boşanmayı. Ne denilebilir ki keşke çocuklarınız, sizin için kendisini düzeltse. Bu konuda son bir konuşma yapabilirsiniz bence.

Yani şöyle güzelce karşınıza alıp, iki çocuğunuzun geleceği için aranızdaki problemleri düzeltip düzeltemeyeceğinizi sorun. Değişebilir mi? Sizin talepleriniz ve onun talepleri nelerdir? Belki bir şans daha verilebilir.

Mesela, öfke anında konuşmayı kesip 10 dk mola verin. Birbirinize asla eleştiri dili kullanmayın. Kötü söz söylemeyin. Bunu 1 hafta denemeyi teklif edin. Sonra baktınız olmuyor karşılıklı imzalayalım boşanma dilekçesini diye bir teklif götürün. Belki çocuklarınız için son bir deneme her şeyi düzeltebilir.

Tabi ki bosanmamalisiniz. .

Polimlere gerek yok 9 senenin hatiri var.Samimi olup eşinizle buraya yazdıklarınızı, kırginliklarınızı, beklentilerinizi paylaşın. .

Eş gibi, karı-koca gibi değil. .

Yardım isteyen, derdini, iç sıkıntılarını paylaşan, ondan çözüm arayan bir arkadaş gibi konuşun..Bırakın o size bir çözüm sunsun..

Olmazsa gidin iyi bir uzmandan çift terapisi alın..
Yıkmak beş dakika. .Siz evliliginizi en azindan minumum düzeyde kurtarın.

İki ayrı yerde ağlıyoruz diye yazınca..
Boşanin ,ayrılın, bu adam değişmez diye yazamıyorum.

Sonucunu istemediğiniz blöfleri yapmayacaksınız, elinizde patlar

Ne güzel yazmışsınız umut dolu teşekkür ediyorum güzel yüreğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…