9 yıllık evliliğin sonunda 2 çocuk ve herşeye bağıran her an kavga etmeye hazır bir adam ve boşanma davası açmaya hazırlanan kadın

Çok iyi düşünmüşsünüz bu hamle aklını başına getirebilir...Ancak bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur bunu da unutmamak lazım sadece değişmiş gibi görünür

Zaten adam boşanmaya meyilli ise kabul edecek protokolü bitecek gidecek ancak seviyor ve istiyorsa gözü korkacak ve geri hamle yapıp kendine çeki düzen verecektir haaa ne kadar sürer düzelmiş hali orası bilinmez tabi

2 çocuklu olunca ne oluyor, benim de iki çocuğum var anlamaya çalışıyorum.

Eşim bana çocukların yetiştirilmesi dahil hicbir konuda yardımcı olmayacak, psikolojik zaman zaman fiziksel şiddet uygulayacak, bağırıp çağıracak, çocuklarım buna şahit olacak ve bende bunca kötü şeye şahit olarak yaşayan çocuklarımı bahane edip evliliğime devam etmek isteyeceğim.

Ayrılmak istemiyorsanız bile çocukları bahane etmeyin ve üzgünüm ama eşiniz değişmez.

Klasik soru.. neden evlendiniz ?
Neden 2 tane çocuk yaptınız?
Hâlâ blöf dersindesiniz açıkçası ben bana blof yapacak kadar dürüst olmayan bir kadınla asla evli kalmak istemezdim .
Eşiniz çocuk degil
Sadece blöf değil boşanmaya kararlıyım ama ilk etapta o resmi evrağı önüne koyduğumda hissedeceklerini merak ediyorum, yani orada yazılanları okuduğunda pişman olup gel konuşalım demesini bekliyorum, evlendim çünkü istedim çocuk yaptım ki hiç pişman değilim ikinci çocuğuda bile isteye yaptım olaki boşanırsak kızımın bir kardeşi olsun biz bir aile olalım kimseye ihtiyaç duymayalım son iki yıldır eşim çok değişti önceden bu kadar değildi , dürüst olmakla blof yapmanın ne alakası var hemen kadınlığımı yargılıyorsunuz , dürüstlük anlayışınız nedir ki sizin neyse teşekkürler

Madem nişanlılıktan beri aynı bu adam onunla konuşmayı 2 çocuktan önce düşünmediniz mi? Ya da blöf yapmayı bir şekilde kendisine çeki düzen vermesini sağlamayı daha önce düşünmediniz mi? Sizde de iyi sabır varmış.

Konuştum konuşuyorum ama kabul edecek adam var etmeyecek adam var zaten 3 yıl çocuk istemedik bizim problemlerimiz yoğun olarak 2. Çocuktan sonra. Başladı teşekkürler

Çok sağolun işimiz çok zor sağlıklı bir karar olur inş hakkımızda

narsist demek ki
ülkede de ne çok narsist erkek var, anksiyete hastası da kadın..
istesen bir insanı narsist yapamazsın, bunlar bu özgüvenli toprakları nereden buluyorlar da yetişiyorlar bu şekilde hayret
Kesinlikle narsist kişilik bozukluğu çok okumasından geliyor sanırım o özgüven okumakla adam olunmuyor işte

ikinizde saatlerce ağladığınıza göre demek ki bişeyler bitmemiş
blöf yapmayın ters tepebilir

aile terapistine gitmez mi eşiniz?
birde çalışıyor musunuz?

Ben tahmini olarak yaşanacakları söyliyeyim;

Siz gaza gelip o protokolü eşinizin önüne koyacaksınız.
Eşiniz bıyık altından gülümseyerek protokolün maddelerini okuyacak ve imzalayacak, al diyecek ver bakalım bunu mahkemeye, götünü kaşıya kaşıya mutfağa gidip bi kürdan alıp dişlerini karıştıracak..

Çünkü biliyor ki; blöf yapıyorsunuz.
Biliyor ki çocuklarınız ya da kendi korkularınız, cesaretsizliğinizden dolayı o evi terk edemeyeceksiniz.
Biliyor ki onsuz ayakta duramayacak, iki çocuğun sorumluluğunu omuzlayamayacaksınız.
Zaten bunu hissettirmeseydiniz bu adam bu kadar vurdum duymaz olur muydu?

Siz de imzaladığı protokolü elinize alıp, ağlaya bağıra kavga edeceksiniz, protokolü yırtıp atıp o berbat adamla, o berbat hayatınıza daha da berbat şartlarda devam edeceksiniz.

Üzgünüm, bunlar hayatın gerçekleri..

Konu başlığını okuyunca ben açtım sandım. Bende protokol hazırlatıcam bugün imzalamazsa da çekişmeliyi açıcam büyük ihtimal. Hayata çok farklı yerlerden bakıp sürekli kavga ediyoruz, çocuklarım zarar görmeden kurtulmak istiyorum ben. Gerçi bizim baş belası alkol sorunu yüzünden bardak taştı, çok kadının affetmiyceği şeyleri affettim ama olmuyosa da bana da çocuklarıma da yazık.

Keşke kabul edip imzalasa bu da uğraştırmasa beni, çekişcek takat yok bende çünkü. Sorunlarınız çok büyük değilse orta yolu bulmaya bakın, bi aile terapistine falan gidin yol katedersiniz belki.

Gözünü korkutmak için diyorsun da adam ya imzalarsa bunlar aşılamayacak şeyler değil kocaman insanlarsiniz oturup yanlışlarınızı düzeltmeye bakın
Ben boşanmayı kabul ediyorum zaten sadece son bir şey dank edermi kafasına diye düşünüyorum etmessede güle güle

lütfen çocuklar zarar görmeden diyip, her şeye razı gelen bir şekilde boşanmayın. sonrasında geri dönüşü olmaz aman diyim, çocuklarınız için ev, nafaka vb ne gerekiyorsa alın

ya protokoldeki maddeler maddi o
ben ona yardım alalım diyorum ama kabul etmiyor

Dürüstlük anlayışım insanın söylediğini yapmasıdır . Siz başlıkta değişsin diye protokol hazırlayacağım yazmışsınız. Bu benim anlayisima göre dürüstlük degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…