Çok iyi düşünmüşsünüz bu hamle aklını başına getirebilir...Ancak bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur bunu da unutmamak lazım sadece değişmiş gibi görünürHerkese merhaba başlıktanda anlaşıldığı gibi 9 yıllık evli 2 çocuk annesiyim ,
ben İzmirliyim eşim Şanlıurfalı
eşimle babasının tanıştırması sonucu 3 ay görüştük ve nişanlandık
Ben 177 boyunda 77 kg ağırlığında 35 yaşını göstermeyen güleryüzlü dost canlısı çocuklarını ve yaşamayı seven evini seven bir kadınım
Eşimde nişanlandığımızdan beri ilgisiz sürprizleri sevmeyen özel günleri atlayan tatil izin vs günlerinde sadece ailesiyle veya benim ailemle geçirdiğimiz bir adam
İki çocuktan sonrada herşeye bağıran 6,5 yaşında kızından kardeşine 4/4 lük bakmasını isteyen bana hiçbir yardımı olmayan ne çocuklara bakan ne ev işleri ne yemeğe yardımcı evde birşey bozulsa aylar sonra yapan ,tahammülsüz,çıkardığı kıyafetlerini toplamaktan aciz sorumsuz rahatına düşkün takıntılı ölümüne inatçı genelde psikolojik şiddet gösteren zaman zamanda fiziksel şiddete eğilimli bir adam
Tabi inanın bunlarla sınırlı değil ne sokak der ne avm der asansörde kalabalıkta akrabaların yanında bağırır çağırır üzerime yürür her ortamda beni rezil eder
Ve aynı zamanda bana duygusal açlık yaşatan bir adam
sormak istediğim şu ki en son yaşadığımız kavgadan sonra anlaşmalı boşanma teklifi ettim kabul etti
Ama sonra oda bende birbirimize farkettirmeden saatlerce ağladık , ben şimdi bir boşanma protokolü hazırlattım ama şuan gerçekten kararlı olduğum için değil onun gözünü korkutmak için önüne koyacağım
Sizce onu okuduktan sonra ciddi olduğumu düşünüp kendini düzeltirmi
Yoksa dahamı tersi olur kestiremiyorum
Yada sizde boşanmaya karar verip o aşamada barışan iyi olan oldumu
Söz konusu 2 tane çocuk olunca öyle hemen kestirip atamıyor insan
Ama düzelmesi içinde başka şansım kalmadı
Şimdiden teşekkürler,,,
Sadece blöf değil boşanmaya kararlıyım ama ilk etapta o resmi evrağı önüne koyduğumda hissedeceklerini merak ediyorum, yani orada yazılanları okuduğunda pişman olup gel konuşalım demesini bekliyorum, evlendim çünkü istedim çocuk yaptım ki hiç pişman değilim ikinci çocuğuda bile isteye yaptım olaki boşanırsak kızımın bir kardeşi olsun biz bir aile olalım kimseye ihtiyaç duymayalım son iki yıldır eşim çok değişti önceden bu kadar değildi , dürüst olmakla blof yapmanın ne alakası var hemen kadınlığımı yargılıyorsunuz , dürüstlük anlayışınız nedir ki sizin neyse teşekkürlerKlasik soru.. neden evlendiniz ?
Neden 2 tane çocuk yaptınız?
Hâlâ blöf dersindesiniz açıkçası ben bana blof yapacak kadar dürüst olmayan bir kadınla asla evli kalmak istemezdim .
Eşiniz çocuk degil
Tam olarak blöf denemez buna , Aile büyükleri haftasonu gelicek konuşmaya teşekkürlerCanım blöf yapacağım diyorsun
Yapma
Ters tepebilir
Bir aile büyüğü konuşsa olmaz mı
Konuştum konuşuyorum ama kabul edecek adam var etmeyecek adam var zaten 3 yıl çocuk istemedik bizim problemlerimiz yoğun olarak 2. Çocuktan sonra. Başladı teşekkürlerMadem nişanlılıktan beri aynı bu adam onunla konuşmayı 2 çocuktan önce düşünmediniz mi? Ya da blöf yapmayı bir şekilde kendisine çeki düzen vermesini sağlamayı daha önce düşünmediniz mi? Sizde de iyi sabır varmış.
Çok sağolun işimiz çok zor sağlıklı bir karar olur inş hakkımızdane desem bilemedim senin eşinin aynisı bende de var 10 yıllık evlilik bir evlat...
Eğer boşanmak istemiyorsan iyice karar vermeden önüne protokol filan sürme...
Mesela benim eşimin böyle olmasının sebebi babası çocukken psikoljisini bozmuş halada devam ediyor şans verdim bakalim beklemedeyim...
Konuştunuz mu kararlı olduğunuzu hissettirin ve bekleme de kalın InşAllah aranız düzelir evlatlarınız var kiyamam.
2 çocuk olunca kestirip atamıyor insan demişsiniz ya anlattığınız eş ve baba profili gibi bir adamla aynı evde yaşamasınlar diye aslında kestirip atmalı insan. Psikolojik şiddet var, fiziksel şiddet var, sorumsuz, pis, bencil bir adam... Çocuklar için faydası nedir bu evlilik birlikteliğinin size göre? Artılarını yazarsanız, belki daha sağlıklı yorum yaparız.
9 yılda değişmeyen adam, boşanma evraklarını görünce bir gecede değişir mi sizce? Bir insan korkuyla değişmez, değiştim gibi yapabilir ancak, o numara da bir yere kadar sürer. Değişim için insanın kendi hatalarını görmesi, ailesini önemsemesi ve o aileyi bir arada tutmak için çaba göstermeye kendiliğinden istekli olması gerekir. Eşinizde bu potansiyel var mı? Varsa, gitsin tedavi olsun. Böyle bile bu hemen olacak bir değişim değil ama belki çabaladığı için tahammülünüz artar, gelişmeleri gördükçe bir şeyler yoluna girer. Öyle blöfle değişeceğini ummak çocukça bir hayal sadece. Yapmayın. Boşanma söz konusu olunca ağlayan adamın göz yaşlarına da çok değer vermeyin bence. Sizi ve ailesini önemsiyorsa, ağlayana kadar kaldırsın totosunu evliliğinizi devam ettirmek için bir şeyler yapsın.
Kesinlikle narsist kişilik bozukluğu çok okumasından geliyor sanırım o özgüven okumakla adam olunmuyor iştenarsist demek ki
ülkede de ne çok narsist erkek var, anksiyete hastası da kadın..
istesen bir insanı narsist yapamazsın, bunlar bu özgüvenli toprakları nereden buluyorlar da yetişiyorlar bu şekilde hayret
Ben boşanmayı kabul ediyorum zaten sadece son bir şey dank edermi kafasına diye düşünüyorum etmessede güle güleGözünü korkutmak için diyorsun da adam ya imzalarsa bunlar aşılamayacak şeyler değil kocaman insanlarsiniz oturup yanlışlarınızı düzeltmeye bakın
Konu başlığını okuyunca ben açtım sandım. Bende protokol hazırlatıcam bugün imzalamazsa da çekişmeliyi açıcam büyük ihtimal. Hayata çok farklı yerlerden bakıp sürekli kavga ediyoruz, çocuklarım zarar görmeden kurtulmak istiyorum ben. Gerçi bizim baş belası alkol sorunu yüzünden bardak taştı, çok kadının affetmiyceği şeyleri affettim ama olmuyosa da bana da çocuklarıma da yazık.
Keşke kabul edip imzalasa bu da uğraştırmasa beni, çekişcek takat yok bende çünkü. Sorunlarınız çok büyük değilse orta yolu bulmaya bakın, bi aile terapistine falan gidin yol katedersiniz belki.
ya protokoldeki maddeler maddi oBen tahmini olarak yaşanacakları söyliyeyim;
Siz gaza gelip o protokolü eşinizin önüne koyacaksınız.
Eşiniz bıyık altından gülümseyerek protokolün maddelerini okuyacak ve imzalayacak, al diyecek ver bakalım bunu mahkemeye, götünü kaşıya kaşıya mutfağa gidip bi kürdan alıp dişlerini karıştıracak..
Çünkü biliyor ki; blöf yapıyorsunuz.
Biliyor ki çocuklarınız ya da kendi korkularınız, cesaretsizliğinizden dolayı o evi terk edemeyeceksiniz.
Biliyor ki onsuz ayakta duramayacak, iki çocuğun sorumluluğunu omuzlayamayacaksınız.
Zaten bunu hissettirmeseydiniz bu adam bu kadar vurdum duymaz olur muydu?
Siz de imzaladığı protokolü elinize alıp, ağlaya bağıra kavga edeceksiniz, protokolü yırtıp atıp o berbat adamla, o berbat hayatınıza daha da berbat şartlarda devam edeceksiniz.
Üzgünüm, bunlar hayatın gerçekleri..
ben ona yardım alalım diyorum ama kabul etmiyorInada biner gibi duruyor burdan. Anlasmali bosanmayi kabul etmis.Oyun oynamak yerine daha duzgun adimlar atmalisin.Aranizda yanlis anlasilmalar olabilir.Istemiyor beni gibi.Ikinizde koselerde agliyorsunuz.Yardim alamaz misiniz? Bence ikinizi de tarafsiz gozlemleyecek profesyonel destek almalisiniz.
Bizde alkol yok ama içse rahatlayacağını bilsem iç hergün iç derim ,lütfen çocuklar zarar görmeden diyip, her şeye razı gelen bir şekilde boşanmayın. sonrasında geri dönüşü olmaz aman diyim, çocuklarınız için ev, nafaka vb ne gerekiyorsa alın
Kesinlikle öyle teşekkürlerlütfen çocuklar zarar görmeden diyip, her şeye razı gelen bir şekilde boşanmayın. sonrasında geri dönüşü olmaz aman diyim, çocuklarınız için ev, nafaka vb ne gerekiyorsa alın
Dürüstlük anlayışım insanın söylediğini yapmasıdır . Siz başlıkta değişsin diye protokol hazırlayacağım yazmışsınız. Bu benim anlayisima göre dürüstlük degil.Sadece blöf değil boşanmaya kararlıyım ama ilk etapta o resmi evrağı önüne koyduğumda hissedeceklerini merak ediyorum, yani orada yazılanları okuduğunda pişman olup gel konuşalım demesini bekliyorum, evlendim çünkü istedim çocuk yaptım ki hiç pişman değilim ikinci çocuğuda bile isteye yaptım olaki boşanırsak kızımın bir kardeşi olsun biz bir aile olalım kimseye ihtiyaç duymayalım son iki yıldır eşim çok değişti önceden bu kadar değildi , dürüst olmakla blof yapmanın ne alakası var hemen kadınlığımı yargılıyorsunuz , dürüstlük anlayışınız nedir ki sizin neyse teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?