9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

annesi söyledi. "siz orda oturmazsanız kocam sizin için hiçbir şey yapmaz" dedi. sevgilim o konuda bi şey demedi. ha annesi bi de "gelinini huzursuz etmek isteyen kayınvalide uzaktan da eder zaten, ama iyi olursa yakın olmanın da zararı olmaz faydası olur" dedi. ilk başta tehdit gibi geliyor evet ama değil. o konuda haklı. ne kayınvalideler var kaç kilometreye yetişiyor. telefonla huzur kaçırıyor. orda haklı.

Ya bu konuyu uzaktan pembe dizi izler gibi izliyorum ama şunu yazmasam çatlayacaktım. Notlar orada beni bekliyor ben Sayfayı yeniliyorum artık müdahil olmamın zamanı geldi, bunu hak ettim bence :)

Yakında aşırı anlayıştan öleceksiniz. Overdose olacak. Her türk insanı gibi karşı taraf yanlış anlamasın ayıp olmasın bıdı bıdı diye tükendiniz burda gözümüzün önünde. Şu an sevgilinize en hafif söyleyebileceğim şey basiretsiz olur o konuya hiç girmiyorum ama bu insanlar siz geniş aile görmemişsiniz diye parmaklarında oynatmaya çalışıyorlar sizi bizde böyle olur da alt katımızda oturun ama biz size hiç karışmayız da...Yani bu anlattıklarına çocuk bile inanmaz siz olayın şokuyla anlayamadınız sadece. Ama artık o onu dedi kilimcinin kör oğlu bu haldeymiş falan bence bunlar bu işi çözmez. Iskender Gordion düğümünü kılıcıyla keserek çözdü. Size de bu aşamada bi Kılıç lazım.

Size arkadaşım olsaydınız şunu derdim,

Şu ana kadar yazdıklarınıza göre öyle çok parada pulda gözünüz yok, yarın sabah kalkın sevgilinizi bulun o Yüzüğü eline verdikten sonra ben Baba'nın imkanlarıyla değil seninle evlenmek istiyorum, madem biz başka eve çıkarsak bize yardımcı olmayacaklar o zaman olmasınlar, küçük olsun ama bizim olsun. Yoksa ikimizde mutsuz olacağız, bize bunca seneye yazık olacak deyin. Ben bu şartlarda evlenemem diyim, artık saklamanın bi manası yok çünkü. Ona da söyleyin pazartesiye kadar bir karar versin, hayatta ne istediğini düşünsün. Öyle hem pastam dursun hem karnım doysunla olmuyor bu işler hem sizi hem ailesini mutlu edemeyeceği bu aşamada artık çok net karar vermesinin zamanı geldi. Sizde pazartesiye kadar telefonunuzu Kapatın. Hatta mümkünse şehir dışına bir yere gidin bi güzel kafa dinleyin. Yok mu uzaklarda bi kuzen, Eş dost, hiç olmadı bi öğretmenevi polis evi bir şey. Gidin içki içiyorsanız bir güzel sarhoş olun, yoksa 1 kilo çikolata yiyin cinse kolaya boğun kendinizi. Kabul edin artık bu problemi siz çözemeyeceksiniz. Şu aşamada baktın olmuyor bakmayacaksın mottosunu uygulayın. Hatta kaçabiliyorsanız bir hafta olsun bu Kaçış canınızdan Kıymetli değil ya. Ama bu sürede sevgilinize, onun ailesiyle hatta ilişkinizi bilen biriyle bile konuşmayın. O yokmuş gibi yaşayın. Arayınca ulaşamamanın, sorunları çözememenin Acısını siz değil de o çeksin. Amiyane tabirle pabucun Pahalı olduğunu anlasın. Siz de bakın bakalım onun sizin için bir şeyler yapma cesareti var mı? Çünkü bu aşamada o cesareti gösteremezse sizde onun hayatında ne kadar önemli olduğunuzu Görmüş olursunuz.

Bakın ben burda sinirden destan yazdım, kimbilir siz ne haldesiniz. Şu raddeden sonra artık sadece kendinizi ne istediğinizi düşünün. Herkes günün sonunda köşesine çekildiği zaman bu hayatı yaşayacak olan sizsiniz. Kendinize iyi bakın.

Off Allah'ım demediniz mi , bu nedir böyle??
Böyle aileye gelin olunmaz, vallahi olunmaz o-l-u-n-m-a-z.
Kaçın kurtarın kendinizi lütfen hem de acilen...
Nişanlınızdan da birşey olmaz size, o aileden de beter...
Kaçıınnnn

en son kaçıcam sanırım. alınıp küsmeseler sıkıntı değil de küsüyorlar işte. meram anlatamıyorum eşşek kadar insan küser mi ya!

dün dedi. "çekip gideyim mi bunu mu istiyorsunuz böyle mi olsun" dedim, bu sefer sanki ben 9 senelik sevgilimi ev için sevmişim de böyle kolayca vazgeçiyormuşum muamelesi gördüm.

onların gözünde ben ev beğenmiyorum, onların bana sunduğu bütün imkanlara burun kıvırıyorum, buldum bunuyorum. sürekli sorun çıkarıyorum. çünkü onlara göre altlı üstlü oturmak çok normal. "istemiyorum" deyince oturdu ağladı. "ben 15 ay arayla annemi babamı kaybettim şimdi de gelinim beni istemiyor" dedi. "ya" dedim, "niye istemeyeyim sen neden öyle anlıyorsun" dedim, "ben anamla aynı binada da oturmak istemem onu da mı istemiyorum o zaman" dedim, "niye üstüne alındın sen, az uzak olalım daha iyi olalım" dedim, "evi ben sokullu'dan düşündüm" dedim, "ama sokullu hemen şurası" diye burnunu çekti, "he işte hemen şurası, uzak derken eryaman demedim ki ben" dedim. sakinleşti, onu istemememle ilgisi olmadığını anladı ama yine şey yapamadık. ama onlara anormal geliyor işte çünkü kayınvalideyle oturulur ne var yani. hepsi oturmuş çünkü.

diyor ki, "çok yorgun olurlarsa gelirler yemeklerini yerler, illa gelin demeyiz ama desteğe ihtiyaçları olduğunda destek oluruz" aslında bu çalışan pek çok kadın için nimet ama ben istemiyorum işte onlar da bunu algılayamıyor.

ya kadının demeye çalıştığı da şu, adam o evi oğlu için almış sonra dede falan filan da adamın hayali isteği oymuş. bi de böyle hasta olunca şimdi falan filan. hastalığı ben de çok abarttıklarını düşünmüştüm ama öyle değilmiş annem bile telaşlandı annem hastalığa asla telaşlanmaz. yani adamın bu isteğini geri çevirirsek yıkılırmış. belki yıkılır bilemem. güzellikle olsun istiyorum ama olmuyor işte. her şey normalde kaynanamın elinde tabi ki kraliçe o ama hassas zamanlar falan orda işler karışık. rahatlarlar zaman geçtikçe ama şu an çok sıkıntıları var. kayınvalidem de çok iyi görünmüyor zaten.

Siz ne zamandır iyi görünmüyorsunuz kimbilir, kimsenin umrunda değil.

Ya onlara neyin normal geldiğini bu kadar önemsemeyin bence.

Afrikalı biriyle evlenseniz kadın sünneti olacak haliniz yoktu.

Biraz prensiplerinize sarılın.

Ya bu konuyu uzaktan pembe dizi izler gibi izliyorum ama şunu yazmasam çatlayacaktım. Notlar orada beni bekliyor ben Sayfayı yeniliyorum artık müdahil olmamın zamanı geldi, bunu hak ettim bence :)

Yakında aşırı anlayıştan öleceksiniz. Overdose olacak. Her türk insanı gibi karşı taraf yanlış anlamasın ayıp olmasın bıdı bıdı diye tükendiniz burda gözümüzün önünde. Şu an sevgilinize en hafif söyleyebileceğim şey basiretsiz olur o konuya hiç girmiyorum ama bu insanlar siz geniş aile görmemişsiniz diye parmaklarında oynatmaya çalışıyorlar sizi bizde böyle olur da alt katımızda oturun ama biz size hiç karışmayız da...Yani bu anlattıklarına çocuk bile inanmaz siz olayın şokuyla anlayamadınız sadece. Ama artık o onu dedi kilimcinin kör oğlu bu haldeymiş falan bence bunlar bu işi çözmez. Iskender Gordion düğümünü kılıcıyla keserek çözdü. Size de bu aşamada bi Kılıç lazım.

Şu ana kadar yazdıklarınıza göre öyle çok parada pulda gözünüz yok, yarın sabah kalkın sevgilinizi bulun o Yüzüğü eline verdikten sonra ben Baba'nın imkanlarıyla değil seninle evlenmek istiyorum, madem biz başka eve çıkarsak bize yardımcı olmayacaklar o zaman olmasınlar, küçük olsun ama bizim olsun. Yoksa ikimizde mutsuz olacağız, bize bunca seneye yazık olacak deyin. Ben bu şartlarda evlenemem diyim, artık saklamanın bi manası yok çünkü. Ona da söyleyin pazartesiye kadar bir karar versin, hayatta ne istediğini düşünsün. Öyle hem pastam dursun hem karnım doysunla olmuyor bu işler hem sizi hem ailesini mutlu edemeyeceği bu aşamada artık çok net karar vermesinin zamanı geldi. Sizde pazartesiye kadar telefonunuzu Kapatın. Hatta mümkünse şehir dışına bir yere gidin bi güzel kafa dinleyin. Yok mu uzaklarda bi kuzen, Eş dost, hiç olmadı bi öğretmenevi polis evi bir şey. Gidin içki içiyorsanız bir güzel sarhoş olun, yoksa 1 kilo çikolata yiyin cinse kolaya boğun kendinizi. Kabul edin artık bu problemi siz çözemeyeceksiniz. Şu aşamada baktın olmuyor bakmayacaksın mottosunu uygulayın. Hatta kaçabiliyorsanız bir hafta olsun bu Kaçış canınızdan Kıymetli değil ya. Ama bu sürede sevgilinize, onun ailesiyle hatta ilişkinizi bilen biriyle bile konuşmayın. O yokmuş gibi yaşayın. Arayınca ulaşamamanın, sorunları çözememenin Acısını siz değil de o çeksin. Amiyane tabirle pabucun Pahalı olduğunu anlasın. Siz de bakın bakalım onun sizin için bir şeyler yapma cesareti var mı? Çünkü bu aşamada o cesareti gösteremezse sizde onun hayatında ne kadar önemli olduğunuzu Görmüş olursunuz.

Bakın ben burda sinirden destan yazdım, kimbilir siz ne haldesiniz. Şu raddeden sonra artık sadece kendinizi ne istediğinizi düşünün. Herkes günün sonunda köşesine çekildiği zaman bu hayatı yaşayacak olan sizsiniz. Kendinize iyi bakın.

Sağduyu hep aynı konuşuyor.

Tavsiyeler de çok doğru bu arada. Bence de uzaklaşın, belirli bir tarih verin, yüzüğü de verin. Sadece seni istiyorum, babanın imkanlarını değil de diyin.

Seven insan buna kayıtsız kalamaz zaten.

en son kaçıcam sanırım. alınıp küsmeseler sıkıntı değil de küsüyorlar işte. meram anlatamıyorum eşşek kadar insan küser mi ya!
Küserlerse küssünler... Kim neye küsecekse küssün...
Bir silkelenin ya hu, yok adam kötüymüş de bilmem ne... Ailenize de ayar verin gerekiyorsa ama en önce kendinize bir ayar verin.
Şu nişanlıya da ağlamadan üzülmeden avucuna bırakın o yüzüğü, kararı o versin.
Fatmaseniha da yazmış, asla görüşmeyin.

Olacakları bildiğinizden mi yapmıyorsunuz , orası muamma.
Bu aileyle ıcık vıcık mutsuz edecek adamdan bir vazgeçin bakalım, o sizden geçecek mi görün.

valla teklifiniz aslında çok cazip görünebiliyor da hafta sonu çalışıyorum şu an için öyle telefon kapatıp kaçıp gidemem.

ama yarın evi basabilirim. yani evi dediğim mesaiye gitmeden sevgilimi yakalayabilirim.

bi de az önce sigara içmeye çıktım, ayıptır söylemesi sigara içerken kafam dehşet çalışıyor.

şimdi durum şu ki, hadi dedikleri gibi hiç müdahale etmeseler bile, ben o evde gelin olmak istemiyorum. kayınvalideme de söyledim. 2 yıllık falan evli olsam tamam oraya gireyim de orda evlenmem. son teklifim, 1 yıllığına kiraya çıkmak olur. yani kurulu düzenle kayınvalideyle teyzeyle aynı binaya girmek başka, direk orda evlenmek başka. ben düzenimi kurduktan sonra, benim kocam evini sorumluluğunu bildikten sonra, ben aileyle mesafemi ayarladıktan sonra aynı bina bana koymaz. 1 yıllığına kiraya çıkalım, düzenimizi kuralım, hem maddi sıkıntı da var evin tadilatını da seneye yaptırsınlar, 2016 yaz sonu falan gibi taşınalım.

bunu düşünmüştüm ben de az önce. teklif etmeli miyim, etmeliysem kime etmeliyim onu düşünüyordum.

Siz ne zamandır iyi görünmüyorsunuz kimbilir, kimsenin umrunda değil.

Ya onlara neyin normal geldiğini bu kadar önemsemeyin bence.

Afrikalı biriyle evlenseniz kadın sünneti olacak haliniz yoktu.

Biraz prensiplerinize sarılın.

afrikalı biriyle evlenecek olsam, benden böyle bi beklenti olacağını tahmin edebilir, ona göre tavrımı koyardım.
ben hiç benden bu tip şeyler bekleneceğini tahmin edemedim, tavrımı belirleyemedim. çok iyi niyetli sevecen falan yaklaştım. benim sıkıntım o.

valla teklifiniz aslında çok cazip görünebiliyor da hafta sonu çalışıyorum şu an için öyle telefon kapatıp kaçıp gidemem.

ama yarın evi basabilirim. yani evi dediğim mesaiye gitmeden sevgilimi yakalayabilirim.

bi de az önce sigara içmeye çıktım, ayıptır söylemesi sigara içerken kafam dehşet çalışıyor.

şimdi durum şu ki, hadi dedikleri gibi hiç müdahale etmeseler bile, ben o evde gelin olmak istemiyorum. kayınvalideme de söyledim. 2 yıllık falan evli olsam tamam oraya gireyim de orda evlenmem. son teklifim, 1 yıllığına kiraya çıkmak olur. yani kurulu düzenle kayınvalideyle teyzeyle aynı binaya girmek başka, direk orda evlenmek başka. ben düzenimi kurduktan sonra, benim kocam evini sorumluluğunu bildikten sonra, ben aileyle mesafemi ayarladıktan sonra aynı bina bana koymaz. 1 yıllığına kiraya çıkalım, düzenimizi kuralım, hem maddi sıkıntı da var evin tadilatını da seneye yaptırsınlar, 2016 yaz sonu falan gibi taşınalım.

bunu düşünmüştüm ben de az önce. teklif etmeli miyim, etmeliysem kime etmeliyim onu düşünüyordum.
Yok Pofuduk yok....

Kendi düşen ağlamaz....

Sağduyu hep aynı konuşuyor.

Tavsiyeler de çok doğru bu arada. Bence de uzaklaşın, belirli bir tarih verin, yüzüğü de verin. Sadece seni istiyorum, babanın imkanlarını değil de diyin.

Seven insan buna kayıtsız kalamaz zaten.

pff tek taşı versem olmaz mı alyansım bana lazım. çalışıyorum hafta sonu bi de onu açıklayamam şimdiye kadar hiç takmadığım olmadı. tek taş da babamda yarın sabah nerden bulucam of.

Küserlerse küssünler... Kim neye küsecekse küssün...
Bir silkelenin ya hu, yok adam kötüymüş de bilmem ne... Ailenize de ayar verin gerekiyorsa ama en önce kendinize bir ayar verin.
Şu nişanlıya da ağlamadan üzülmeden avucuna bırakın o yüzüğü, kararı o versin.
Fatmaseniha da yazmış, asla görüşmeyin.

Olacakları bildiğinizden mi yapmıyorsunuz , orası muamma.
Bu aileyle ıcık vıcık mutsuz edecek adamdan bir vazgeçin bakalım, o sizden geçecek mi görün.

sabah gider postamı koyar gelirim, hatta evi basar 7de tekmeleyerek de uyandırırım, pazartesiye kadar da aramam mesele de değil benim için. yüzüğü bırakma kısmı koyuyor biraz lazım o bana. tek taşı vereyim, beni istiyorsa, benim şartlarımla istiyorsa, anasının seçtiği yüzüğü götürsün geri versin benim istediğim gibi bi şey alsın zaten. öyle olur.

pff tek taşı versem olmaz mı alyansım bana lazım. çalışıyorum hafta sonu bi de onu açıklayamam şimdiye kadar hiç takmadığım olmadı. tek taş da babamda yarın sabah nerden bulucam of.
Ay bana daral geldi desem ayıp etmem umarım...
Asıl o çıkarmadığınız alyansı çıkarın ya hu...
İşe de evde banyoda kalmış dersiniz oyyyy

Ay bana daral geldi desem ayıp etmem umarım...
Asıl o çıkarmadığınız alyansı çıkarın ya hu...
İşe de evde banyoda kalmış dersiniz oyyyy

tek taş daha ibretlik olur gibi geldi. "beni istiyorsan önce bunu değiştir" gibisinden.
anasının her boka burnunu soktuğuna da güzel bi ima yani. hani karışmayacaktı? al buna da karışmıştı şeklinde.

sabah gider postamı koyar gelirim, hatta evi basar 7de tekmeleyerek de uyandırırım, pazartesiye kadar da aramam mesele de değil benim için. yüzüğü bırakma kısmı koyuyor biraz lazım o bana. tek taşı vereyim, beni istiyorsa, benim şartlarımla istiyorsa, anasının seçtiği yüzüğü götürsün geri versin benim istediğim gibi bi şey alsın zaten. öyle olur.

O yüzüğün şimdiye kadar değişmemesi zaten hata da alyansın sembolik bir Değeri var bence siz onu da verin, biri sorarsa "ayyy evde lavabonun kenarında kalmış falan"bir şey dersiniz artık. Şimdi alyansı vermezseniz durumun ciddiyetini anlayamaz bence. Her şeyi verin tüm iletişimi de kopartın "Şimdi onlar düşünsün"

İkisini birden verin sağlam olsun. Böyle daha ibretlik olur.
Kız tektaşı verecek ama parmağında alyans duracak, ne denli ciddiye alınır????

onun alyansını alırım daha iyi. alyansımı asla ona emanet etmeyeceğimi biliyor. ayrılsak da vermeyeceğimi biliyor. onunkini alacağımı biliyor yani kendiminkini vermem olmaz gibi geldi.

O yüzüğün şimdiye kadar değişmemesi zaten hata da alyansın sembolik bir Değeri var bence siz onu da verin, biri sorarsa "ayyy evde lavabonun kenarında kalmış falan"bir şey dersiniz artık. Şimdi alyansı vermezseniz durumun ciddiyetini anlayamaz bence. Her şeyi verin tüm iletişimi de kopartın "Şimdi onlar düşünsün"

bilmem. sembolik olan tek taş gibi geliyor bana. teklif yüzüğü olduğu için teklifini iade ediyorum. yeniden teklif et diyorum. ben öyle düşünüyorum ne bileyim.

onun alyansını alırım daha iyi. alyansımı asla ona emanet etmeyeceğimi biliyor. ayrılsak da vermeyeceğimi biliyor. onunkini alacağımı biliyor yani kendiminkini vermem olmaz gibi geldi.
Ya işte sizden beklenmeyecek birşey yapın ki etkisi olsun diyoruz ya...
Emanet falan etmiyorsunuz rest çekeceksiniz, ya hep ya hiç diyeceksiniz. Anlamadınız mı??

Bir de evlerine gitmeyin bir zahmet, adam ayağınıza gelsin , iş yerinize uğrasın. Hayat memat meselesi dersiniz. Ne öyle evi basmalar vs... Çağırın gelsin eline tutuşturup yollayın.

yarın çalışmıyorum evdeyim bütün gün. o yüzden ben onun iş yerine gideyim diye düşündüm önce, iş yeri olmaz hem daha hiç gitmedim hem de iş yerinde çok durmuyor zaten bütün gün uğramayabilir bile. o yüzden evdeyken yakalamak en mantıklısı gibi geldi.

Back
X