- 9 Eylül 2014
- 25
- 74
- 38
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #2.461
annesi söyledi. "siz orda oturmazsanız kocam sizin için hiçbir şey yapmaz" dedi. sevgilim o konuda bi şey demedi. ha annesi bi de "gelinini huzursuz etmek isteyen kayınvalide uzaktan da eder zaten, ama iyi olursa yakın olmanın da zararı olmaz faydası olur" dedi. ilk başta tehdit gibi geliyor evet ama değil. o konuda haklı. ne kayınvalideler var kaç kilometreye yetişiyor. telefonla huzur kaçırıyor. orda haklı.
Ya bu konuyu uzaktan pembe dizi izler gibi izliyorum ama şunu yazmasam çatlayacaktım. Notlar orada beni bekliyor ben Sayfayı yeniliyorum artık müdahil olmamın zamanı geldi, bunu hak ettim bence :)
Yakında aşırı anlayıştan öleceksiniz. Overdose olacak. Her türk insanı gibi karşı taraf yanlış anlamasın ayıp olmasın bıdı bıdı diye tükendiniz burda gözümüzün önünde. Şu an sevgilinize en hafif söyleyebileceğim şey basiretsiz olur o konuya hiç girmiyorum ama bu insanlar siz geniş aile görmemişsiniz diye parmaklarında oynatmaya çalışıyorlar sizi bizde böyle olur da alt katımızda oturun ama biz size hiç karışmayız da...Yani bu anlattıklarına çocuk bile inanmaz siz olayın şokuyla anlayamadınız sadece. Ama artık o onu dedi kilimcinin kör oğlu bu haldeymiş falan bence bunlar bu işi çözmez. Iskender Gordion düğümünü kılıcıyla keserek çözdü. Size de bu aşamada bi Kılıç lazım.
Size arkadaşım olsaydınız şunu derdim,
Şu ana kadar yazdıklarınıza göre öyle çok parada pulda gözünüz yok, yarın sabah kalkın sevgilinizi bulun o Yüzüğü eline verdikten sonra ben Baba'nın imkanlarıyla değil seninle evlenmek istiyorum, madem biz başka eve çıkarsak bize yardımcı olmayacaklar o zaman olmasınlar, küçük olsun ama bizim olsun. Yoksa ikimizde mutsuz olacağız, bize bunca seneye yazık olacak deyin. Ben bu şartlarda evlenemem diyim, artık saklamanın bi manası yok çünkü. Ona da söyleyin pazartesiye kadar bir karar versin, hayatta ne istediğini düşünsün. Öyle hem pastam dursun hem karnım doysunla olmuyor bu işler hem sizi hem ailesini mutlu edemeyeceği bu aşamada artık çok net karar vermesinin zamanı geldi. Sizde pazartesiye kadar telefonunuzu Kapatın. Hatta mümkünse şehir dışına bir yere gidin bi güzel kafa dinleyin. Yok mu uzaklarda bi kuzen, Eş dost, hiç olmadı bi öğretmenevi polis evi bir şey. Gidin içki içiyorsanız bir güzel sarhoş olun, yoksa 1 kilo çikolata yiyin cinse kolaya boğun kendinizi. Kabul edin artık bu problemi siz çözemeyeceksiniz. Şu aşamada baktın olmuyor bakmayacaksın mottosunu uygulayın. Hatta kaçabiliyorsanız bir hafta olsun bu Kaçış canınızdan Kıymetli değil ya. Ama bu sürede sevgilinize, onun ailesiyle hatta ilişkinizi bilen biriyle bile konuşmayın. O yokmuş gibi yaşayın. Arayınca ulaşamamanın, sorunları çözememenin Acısını siz değil de o çeksin. Amiyane tabirle pabucun Pahalı olduğunu anlasın. Siz de bakın bakalım onun sizin için bir şeyler yapma cesareti var mı? Çünkü bu aşamada o cesareti gösteremezse sizde onun hayatında ne kadar önemli olduğunuzu Görmüş olursunuz.
Bakın ben burda sinirden destan yazdım, kimbilir siz ne haldesiniz. Şu raddeden sonra artık sadece kendinizi ne istediğinizi düşünün. Herkes günün sonunda köşesine çekildiği zaman bu hayatı yaşayacak olan sizsiniz. Kendinize iyi bakın.