- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.501
ulaşamıyorum dedim. o ara mesaj attım. görüp görmediğini bilmiyorum. görse arardı muhtemelen görmedi.
Onların o alışverişe gelmemesi onların hayatını ne kada etkiler, sizin o evde yaşamayı kabul etmeniz sizin hayatınızı nasıl etkiler bunlar düşünülmesi gereken konular. Fedakarlık açısından bakılırsa siz kendinizi aştınız bence.
Ve o belki malesef ki çok büyük bir belki.
Ama bence sizin şu aşamada bunu değil sevgilinizi düşünmeniz lazım. Siz yarın uyanın sevgiliniz arayın, bu gibi bi ses tonuyla bugün çok acil görüşmemiz lazım diyin Kapatın, ona da iki Yüzüğü de verin, Söylemek istediğiniz her şeyi de söyleyin. Ve kendinizi beklemeye alın. Aramadan sormadan ne yaptın demeden bekleyin, bakalım ben o evde yaşamam diyince ve bunun için resti çekince o ne yapıyor? O size nasıl bir Teklifle geliyor? O bu sorunun Çözümü için ne yapıyor? Siz durum artık o düşünsün.
Bir de madem alyans bir kere çıktı/ çıkıyor, sevgilinize söyleyin yeni bir başlangıç yaparken tek Taşla birlikte onu da değiştirsin, siz de her şeye yeniden ve umarım ki tüm sorunlarınızı geriye bırakarak başlayın.
Ama temel nokta artık siz düşünmeyi bırakın, biraz da o düşünsün. Bu sadece sizin sorununuz değil.
Vazgeçmeyecekse yenilerini alsın bir zahmet.ama vazgeçmeyecekse o yüzük bana lazım. vazgeçecekse zaten alyanslar bende kalacak.
Ve bugün telefonunuza çıkmadı öyle mi??
Gel demişsiniz gelmemiş, gel demekten almıyorsa sizden beklenmeyecek şekilde gel diyeceksiniz o zman.onun açısından bakınca bu benim sorunum çünkü o her türlü uyar. o evde de oturur kiraya da çıkar sıkıntıyı çekecek o değil. ama evet artık onun sorunu.
arayıp gel dedikten sonra bekleme kısmı beni çok geriyor ya. ben gitsem daha kolaydı.
Ya bu adam kendi odasına eşyalarını karıştırtmamayı becerememiş, size eve karışamazlar diye zırvalıyor.
6 yaşında sanki.
Bir kaç sayfa önce yazmıştım size.konuyu okumaya devam ediyorum.daha şimdiden 1 yıl sonra otursak nasıl olur diyorsunuz.burdaki herkes de size erkek arkadaşınızı kendisine getirme konusunda bir seyler yazıyor.bence erkek arkdasınızın degil sizin kendinize gelmeniz gerek..cok tutarsızsınız...birlikte yasamama fikriniz inş bir kaç sayfa sonra değişmez..bunun iyi bir fikir oldugunu inanmaya başlamazsınız.
Onun odası onun özel eşyası, buna saygısı olmayanın oğlunun evine niye saygısı olsun.zırvaladığına ikna olmuyor.
bunu ona söylesem diyeceği "annem kendi evinde karıştırıyor, temizlik yapıyor, bizimkine niye karışsın."
zırvaladığına ikna olmuyor.
bunu ona söylesem diyeceği "annem kendi evinde karıştırıyor, temizlik yapıyor, bizimkine niye karışsın."
Ya bu aynı şey mi.
Bütün gün telefonunu açmayacak, mesajınızı okumayacak hali yok. Eğer öyleyse zaten yüzükleri çöpe atın.
onun açısından bakınca bu benim sorunum çünkü o her türlü uyar. o evde de oturur kiraya da çıkar sıkıntıyı çekecek o değil. ama evet artık onun sorunu.
arayıp gel dedikten sonra bekleme kısmı beni çok geriyor ya. ben gitsem daha kolaydı.
Vazgeçmeyecekse yenilerini alsın bir zahmet.
Vazgeçecekse de siz de alyanslardan geçin Allah aşkına... Niye sizde kalsın , kendinizden beklenmeyeni yapın işte. Adam da şaşırsın, bu alyansları da nasıl verdi diye.
Biraz ciddiye alınırsınız belki.
Gel demişsiniz gelmemiş, gel demekten almıyorsa sizden beklenmeyecek şekilde gel diyeceksiniz o zman.
Hiç bağırmaz mısınız mesela, yeri göğü inletin ya gelsin ya gelsin. Saatlerce beklemek nedir, hemen diyeceksiniz ya.
Bir kaç sayfa önce yazmıştım size.konuyu okumaya devam ediyorum.daha şimdiden 1 yıl sonra otursak nasıl olur diyorsunuz.burdaki herkes de size erkek arkadaşınızı kendisine getirme konusunda bir seyler yazıyor.bence erkek arkdasınızın degil sizin kendinize gelmeniz gerek..cok tutarsızsınız.
Onun odası onun özel eşyası, buna saygısı olmayanın oğlunun evine niye saygısı olsun.
Nişanlınızın hakettiği okkalı bir tekme...
Ya onun evi de, sevgilinizin odası değil mi? Adam resmen birey değil, olamamış.
Ayrıca size ''ev veriyorlar'' ya hani. O ev de onların.
Şaka gibi bir konuya sahip olduğunuzu düşünüyordum, ama şaka gibi bir sevgiliye sahipsiniz.
Adamın tek iyi huyunu okumadım 250 sayfa.
ben gitsem kafam rahat ederdi. sabah 9da konuşur konuyu kapatırdım. öbür türlü gece 10a kadar bekleme ihtimalim var ve gelmeyebilir iş bitimini bilemem.
ben gitsem kafam rahat ederdi. sabah 9da konuşur konuyu kapatırdım. öbür türlü gece 10a kadar bekleme ihtimalim var ve gelmeyebilir iş bitimini bilemem.
Ona açıklama yapmadan gel demeniz ciddiyetinizin daha iyi anlaşılmasını Sağlar bence. Hem biraz meraklınır endişelenir belki. Biraz oyunu kurallarına göre oynayın. Herkes işine göre çok güzel davranıyor bu konuda çünkü bir siz deneyimsizlikten ne yapacağınızı bilemediniz. Ama artık yetsin.
O kadar şeye katlandınız bence bunun için de sabredin. O gelsin. Biraz artık ağırlığınızı koyun. Yüzükleri de gayet net bir ifadeyle verin, olayın ya hep ya hiç olduğunu anlasın.
Madem onun için kiraya çıkmak fark etmeyecek sizin için bunu yapsın. Sizin bunun için tek başına mücadele etmeniz yanlış. Onun sizi mutlu etmeye çalışması gerekiyor artık, malsef ki bu işler öyle kenarda oturup çözülsün diye beklemekle çözülmüyor. Biraz çaba göstersin.
Ay hanımefendi çok rica ediyorum biraz çıldırır mısınız artık? Hemen gel, hemen gelmezsn hiç gelme diyin lütfen.
BU işi ancak bir cinnet çözecek çünkü.
Ailesinden biri rahatsızlansa, arkadaşı ölüm kalım davasına düşse, çıkmayacak mı o işten?
Valla ne biçim sevgiliyi bıraktım, ne biçim bir insan diye soruyorum şu an.
Siz başbaşayken hiç sorununuz olmadığına emin misiniz? Adamla başbaşa kalamıyorsunuz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?