- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.541
bişey demedi mi, nasılsın
konuştuk canım öyle her zamanki gibi. konuşmak için yarın buluşmaya karar verdik.
Sizdeki sabır kimde var bilemiyorum.konuştuk canım öyle her zamanki gibi. konuşmak için yarın buluşmaya karar verdik.
hadi hayırlısı bakalım inşallah aklı başına gelir
Sizdeki sabır kimde var bilemiyorum.
Nasıl her zamanki gibi konuşabiliyorsunuz, ben çat diye ayrılmıştım ikiye.
Neden sürekli birilerine en hayati konularda laf anlatmaya çalışmak zorundasınız ki? hem de tek başınıza? Sözlünüz sizi her konuda tek başınıza bırakıyor ve isteklerinizi önemsemiyor. Sürekli kendi istediği olsun istiyor. Ailenizin bu ev konusunda yanınızda durmaması da ilginç bence. Bu ne yahu konuyu en başından beri takip ediyorum ve hiçbir şey istediğiniz gibi gitmiyor. Artık biz buradan dayanamıyoruz, sinirimiz bozuluyor siz hala insanlara laf anlatmaya çalışıyorsunuz. Ortada var mı yok mu belirsiz bir sevgili ile... Ben ilk defa evlilik öncesi süreçte bu kadar ezilen, yıpratılan bir insan görüyorum. Lütfen artık bir şeyler yapın.kirada oturmak korkulacak bi şey değil evet, ben memur çocuğuyum çünkü. yıllarca devletin gönderdiği yerde kirada oturmuş insanım. ama bunu hiç kirada oturmamış insanlara anlatmaya çalışıyorum. bütün derdim bu.
Neden sürekli birilerine en hayati konularda laf anlatmaya çalışmak zorundasınız ki? hem de tek başınıza? Sözlünüz sizi her konuda tek başınıza bırakıyor ve isteklerinizi önemsemiyor. Sürekli kendi istediği olsun istiyor. Ailenizin bu ev konusunda yanınızda durmaması da ilginç bence. Bu ne yahu konuyu en başından beri takip ediyorum ve hiçbir şey istediğiniz gibi gitmiyor. Artık biz buradan dayanamıyoruz, sinirimiz bozuluyor siz hala insanlara laf anlatmaya çalışıyorsunuz. Ortada var mı yok mu belirsiz bir sevgili ile... Ben ilk defa evlilik öncesi süreçte bu kadar ezilen, yıpratılan bir insan görüyorum. Lütfen artık bir şeyler yapın.
Bu konu benim sinirlerimi yipratti yeminle
Ölür müsün, öldürür müsün?konuştum şimdi, hala çalışıyormuş işi bitince arayacak.
Ölür müsün, öldürür müsün?
Yahu bu kadın seni akşamdan beri bin kere aramış; insan bir "Canım uyuyakalmışım", "Canım işim vardı", ya da her ne zıkkımsa artık; söylemez mi ya!
Yani zaten şu devirde bir insanın telefonunu neredeyse 24 saat görmemesi mümkün değil. İlla ki saate bakar, alarmı çalar, e-posta gelir. "Umursamıyor" da demek istemiyorum ama, ilgilenmediği kesin.önceden bu kadar görmemesi falan zaten mümkün değildi, hem yatmadan hem uyanınca arardı. 2-3 aydır böyle.
Yani zaten şu devirde bir insanın telefonunu neredeyse 24 saat görmemesi mümkün değil. İlla ki saate bakar, alarmı çalar, e-posta gelir. "Umursamıyor" da demek istemiyorum ama, ilgilenmediği kesin.
Bence iki seçenek var: Ya "Nasılsa gitmez" diyordur; ya da "Giderse gitsin". Bence ilkini diyor. Her ne olursa olsun, ayıp ettiği kesin.ben direk umursamıyor diyorum.
Ilk önce onsuz yapamam. Onunla evlenmezsem kimseyle evlenemem düsüncesini at aklindan bence..böyle bir yorum yaptigini hatirliyorum dogru hatirliyorsam.
Basina ne geliyorsa bu sacma ve dogru olmayan düsünceden geliyor zaten.
Sanirim bu yüzden tahammül ediyorsun herseye, eziliyorsun, umursanmiyorsun, alttan aliyorsun, sen senlikten cikiyorsun vs ..kendini önemse degerini bil artik. Kimse vazgecilmez degil. Bal gibide onsuz yaparsin..hatta dünya varmis dersin ..ergenliginden bu yana o olmus hayatinda o yüzden onsuz nasil bilmiyorsundur belkide korkuyorsundur.
Senden yana bilemicem ama ondan yana sadece aliskanlik olmus gibi gözüküyor artik bu iliski..yoksa araniza öyle sogukluklar aramamazliklar vs girmezdi..veya ailesine karsi resti cekerdi direk seni ugrastirmazdi bu sacmaliklarla.
Bence iki seçenek var: Ya "Nasılsa gitmez" diyordur; ya da "Giderse gitsin". Bence ilkini diyor. Her ne olursa olsun, ayıp ettiği kesin.
Ayyy yeminle içim şişti. Bu nasıl sevgililik pofuduk???
Yok yok gece gece afaganlar bastı. Normal değil.
Allah ım sen aklıma mukayyet ol.
Peygamber sabri var.
adam mala bağladı herhalde iyice ne bileyim ben de şaşkınım. huyu değişti askerden gelince. ama çekemiyorum artık yeter.
Çok üzgünüm ama sevgisi bitmiş. Ben seven bir erkeğin tavırlarını göremiyorum.
Senin yüzük atmanı sabırla bekliyor.
Umarım yanilirim.
Bende tahmin yürütmekten biktim vallahi.
Neyin ne oldugu neler döndügünü..seviyormu sevmiyormu..neler oluyor vs..?
Sen bile bilmiyorsun.
Resti cek ve izle sadece..neyin ne oldugu belli olsun artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?