- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #2.621
@aptalaşık nerelerdesin, ban yiyecek zaman mıydı şimdi: (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah iyi geceler diyelim o zaman...
Aramızda olsan iyiydi ama hadi uyu kıyamadım: )
Bu kadar yorgunluğa bu denli anlayışlı olmamanız lazımdı.
Iııı hayır, bu değil.
Yazmayım, çıkışmayım şu kıza diyorum tutamıyorum kendimi.
Siz niye düşğnüyorsunuz, of Allah'ım. Adamın umrunda değil, yarın da gelmez hastayım ahh çok kötüyüm, yataktan kalkamıyorum der. Boşuna kafanızı yormayın.
Ben de sigaraya çıkıyorum, telim elimde bakarım : )
Arkadaşlar bana müsade. Yatayim artık.
Hayırlı geceler :))
O kadar yorgunluk bırakın adamın yüzünü görmeyi sesini duymaya dahi tahammül edemezdi."başlarım hastalığına, bekleyemez, eşşek gibi geleceksin" diye olay çıkaramayacak kadar çok yorgunum.
Ya ama adam gelmeyecek ki.benimki şarjdaydı da çıkarmak istemedim, neyse dolmuş.
yarın çok ağır olay çıkarıcam çünkü biliyorum, rahat carlayabileceğim bi yerde olmam lazım ki güzelce cinnet geçireyim.
aspava'da bas bas bağıracak halim yok sonuçta.
@aptalaşık nerelerdesin, ban yiyecek zaman mıydı şimdi: (
O kadar yorgunluk bırakın adamın yüzünü görmeyi sesini duymaya dahi tahammül edemezdi.
Sizdeki onun hayatınızdan çıkacağının acısına gelememek.
Ya ama adam gelmeyecek ki.
Evet ban yemiş ama sebebini bilmiyorum. O konuyu görmedim. Banlanacak tarzı da yok ama neden banlanıyor kavrayamadım.yine mi ban yemiş? oğlunun çekmecesinde prezervatif bulan bi kadın vardı, ordan olsa gerek.
Evet ban yemiş ama sebebini bilmiyorum. O konuyu görmedim. Banlanacak tarzı da yok ama neden banlanıyor kavrayamadım.
O yorumları okuya okuya geliyor sanırım : )orda tartıştılar sanırım. bence de banlanmaması gerekiyor ama mune bizimle aynı fikirde değilse demek.
asılsafkelebek nerde?
O yorumları okuya okuya geliyor sanırım : )
Hah işte evet, hayatınızda değil. Burayı kavramak çok mühim.şu an hayatımda mı sanki?
Hah işte evet, hayatınızda değil. Burayı kavramak çok mühim.
Hakkaten okuya okuya geliyordum, son sayfalarda adımın anılmasıyla gece gece ne oluyoruz? dedim
Ya bana bildirimler gelmiyormuş ya, haberim yoktu son olaylardan forumda saf saf dolanıyormuşum iki gündür.