9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yazmayım, çıkışmayım şu kıza diyorum tutamıyorum kendimi.
Siz niye düşğnüyorsunuz, of Allah'ım. Adamın umrunda değil, yarın da gelmez hastayım ahh çok kötüyüm, yataktan kalkamıyorum der. Boşuna kafanızı yormayın.
Ben de sigaraya çıkıyorum, telim elimde bakarım : )

benimki şarjdaydı da çıkarmak istemedim, neyse dolmuş.
yarın çok ağır olay çıkarıcam çünkü biliyorum, rahat carlayabileceğim bi yerde olmam lazım ki güzelce cinnet geçireyim.
aspava'da bas bas bağıracak halim yok sonuçta.

"başlarım hastalığına, bekleyemez, eşşek gibi geleceksin" diye olay çıkaramayacak kadar çok yorgunum.
O kadar yorgunluk bırakın adamın yüzünü görmeyi sesini duymaya dahi tahammül edemezdi.
Sizdeki onun hayatınızdan çıkacağının acısına gelememek.

Hah işte evet, hayatınızda değil. Burayı kavramak çok mühim.

onun farkındayım zaten.

ya bi de şöyle bi durum var.

babaannesinde alzheimer vardı, ama o dede kadar ağırlaşmadı, yine de geceleri babaannesiyle yatıyordu, ona bakıyordu. 2011de babaanne vefat etti.
anneannesinin öyle hastalığı yoktu ama yaşlıydı yani, alt katlarına getirdiler zaten 2012 başında, onunla ilgilenmeye çalışıyordu. 2013te anneanne vefat etti.
dedesinin durumu malumunuz, sürekli onun yanındaydı. martın 16sında o vefat etti.

allahın gücüne gitmesin de, bizim hayatımız yoluna girsin diye beklerken 3 kişiyi gömdük. anlayış göstermekten de çok sıkıldım. benim babamın ailesi sağ ve maaşallah benden sağlamlar. annemin ailesini 2005te 3 ay arayla kaybettik ama hiç böyle uzun süre bakım gerektiren hastalıkları olmadı. yatağa düştükten 3er hafta sonra vefat ettiler. hasta bakmak nedir ne değildir bilmiyorum ben yani. o yüzden sesimi çıkarmadım anlayış göstermeye çalıştım.

ama artık dedesi de yerleştiğine göre gerçekten çok affedersiniz liseli ergenler gibi 24 saat yapışık yaşamayı, orda burda sürtmeyi hak ettiğimi düşünüyorum. belki bencillik yapıyorum bilmiyorum, ama banane lan dayısının durumundan, banane babasının tansiyonundan bi de babasını mı gömeyim? gelsin gitmesin. her gün buluşsak "bugün de eve git" demeyecek durumdayım resmen. tamam hala gelenleri gidenleri var onu da anlamaya çalışıyorum ama anlayışım bitti. adamı alıp geri vermemeyi hak görüyorum şu an. o da mevcut durumu ileri sürüp gelemeyince çıldırıyorum. neyi bekleyeceğim ben daha?

Back
X