9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bunu buraya konu olarak aç da bi gör ne laflar geliyor.

hahahaaa:KK45:
dimi, ama benim için konu bile değil annem varken de geliyo ben daha yüz yüze görüşmedim ben ankaraya gidince meteyi sevmeye de gelir, 1 yaş doğumgünü için kurabiye yapacakmis bunlar hep tatlı jestler, ama kimi derki yarannaya çalışıyo ilgisi yok niye yaranmaya çalışsın bizim oglana kız varsa ona da erkek var

hahahaaa:KK45:
dimi, ama benim için konu bile değil annem varken de geliyo ben daha yüz yüze görüşmedim ben ankaraya gidince meteyi sevmeye de gelir, 1 yaş doğumgünü için kurabiye yapacakmis bunlar hep tatlı jestler, ama kimi derki yarannaya çalışıyo ilgisi yok niye yaranmaya çalışsın bizim oglana kız varsa ona da erkek var

işte herkesin fikri farklı. "bu kız bizim oğlana ölüyor, o zaman eziyet edebiliriz, nasılsa bırakıp gitmez" mantığı yok sizde.

babamı kaybettim annemi yalnız bırakamam bakacaz artık o zamanda ben patlatırıbi konu
başın sağolsun canım. baban yattıkça oğlunun, eşinin, anneciğinin, senin ömrünüz uzasın inşallah.

Annem şu an istanbulda kardeşimin sevdiceği biz geliyo belki kalıyo bile,faceden resimlerini görüyorum yemek yerken puzzle yaparken falan bu bizim gözümüzde kızın değerini düşüren bişey değil ama herkes aynı olmuyo
ay ne güzel bak, ben çok severim böyle şeyleri, şimdi sen yazınca mutlu eğlenceli bir çift canlandı gözümde. yirim onları da yazık konu açarsan 2 dk kalmaz Türk Örf ve Adetlerine aykırı davranmaktan taş yağmuruna tutulursunuz

başın sağolsun canım. baban yattıkça oğlunun, eşinin, anneciğinin, senin ömrünüz uzasın inşallah.

ay ne güzel bak, ben çok severim böyle şeyleri, şimdi sen yazınca mutlu eğlenceli bir çift canlandı gözümde. yirim onları da yazık konu açarsan 2 dk kalmaz Türk Örf ve Adetlerine aykırı davranmaktan taş yağmuruna tutulursunuz

dostlar sağolsun. ..
valla ben bu konuda çiftlerin sadece yaptığı şeylerin sorumluluğunu alamamasına kızarım

dostlar sağolsun. ..
valla ben bu konuda çiftlerin sadece yaptığı şeylerin sorumluluğunu alamamasına kızarım
kesinlikle katılıyorum. eğer sevişecek kadar olgunlarsa korunmayı da bilsinler bir zahmet, sonra geliyorlar burada sevgilim saçıma boşaldı hamile kalır mıyım? he kızım hepimiz öyle bebe doğuruyoz zaten

Yaw ben bu konuyu yeni okudum. Klasik ask hikayesi sanmıştım :)
Neyse kardes sevgilin henuz birey olmayi basaramamis ki hayati boyunca da basaramayacak.
Ayrica onun ben ve esim kadar buyuk engelleri de yokmuş. Seni cok isteseydi bizim gibi beraberce gider nikah gününü alir basardiniz imzayi.
Gerisi ha waco ha waco...

Hayır benim takıldığım nokta ne biliyor musun? Mademki bu aile asla dışarıdan kız almıyor kendi aile içinden alıyorlar. Bu adam bilmiyor muydu 9 yıl boyunca annesinin dışardan bi kıza hayır diyeceğini? Oyalamaktır bu ya da ben bu kızı seviyorum annemi ikna ederim diye düşünüyorsa da neden hemen pes etti dönüp sana Annem dışarıdan gelin istemiyor diye? İkinizede yazık. Zor bir durum. Birey olamamışlık. Evlensenizde burnunuzdan getirirler. Bu arada sadece ilk sayfayı okudum konu gelişiminden haberim yok. Allah kolaylık versin.

36. sayfada yazıyor, özetlemesi zor şimdi.
iki gün önce konuştuk.
ama özetle, biz ailecek terbiyesizmişiz, bana kır düğünü yapıyorlarmış ama ben nankörmüşüm, daha ne istiyormuşum.
Okudum karşılıklı iki tarafta bitti demedi henüz değil mi

Sen nasıl hissediyorsun?
Kızgınliği yok sayarsan ?

kırgınım. adam olup sahip çıkamadığı için. ve şu an barışalım desem, hala "gel ailemden özür dile, evimizin anahtarını onlara verelim, ne zaman isterlerse gelip gitsinler" diyeceğini bildiğim için.

Pigme sizin isin tamamen bozulursa ki oyle gorunuyor, bir seneye kalmadan nisanlinin evlenecegine parmagimi basarim suraya.

ben ramazandan önce evleneceğini düşünüyorum. malum, annesinin "haziranda kır düğünü" hevesi var. içinde mi kalsın kadıncağızın? malum, bi tanecik oğlu var.

ben ramazandan önce evleneceğini düşünüyorum. malum, annesinin "haziranda kır düğünü" hevesi var. içinde mi kalsın kadıncağızın? malum, bi tanecik oğlu var.
Eşi de açar bdv de konu. Görücü usulü evlendik, eşim hala eski nişanlısını seviyormuş diye. Bu insanlar da hiç beyin yok. ( nişanlın için diyorum)

Back
X