- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi pigme pofuduk
Kardes bu adam nereli?onu diyorum? kadın oğluna asla fikrini sormamış. "bu böyle olacak" demiş konuyu kapatmış. evladını seven hangi anne yapar bunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardes bu adam nereli?onu diyorum? kadın oğluna asla fikrini sormamış. "bu böyle olacak" demiş konuyu kapatmış. evladını seven hangi anne yapar bunu?
Kardes bu adam nereli?
Ben de bixim bu taraflardan sandim. Bizde de etrafa kapali yasayan genis aileler var. Aile istemiyorsa olay biter. Oglani ana-babasi evlendirir. Ama genclerimiz pek dinlemiyor artik. Cogumuz kafamiza gore takiliyoruz.tokatlı bacım
İç Karadenizli bunlar ben Artvinliyim bizde genelde kız tarafı ağırlanır 60 kişi istemeye gelelim vs değilde kız tarafı çoluk çombalak gelsin yesin icsin böyle yani bizde
Ben de bixim bu taraflardan sandim. Bizde de etrafa kapali yasayan genis aileler var. Aile istemiyorsa olay biter. Oglani ana-babasi evlendirir. Ama genclerimiz pek dinlemiyor artik. Cogumuz kafamiza gore takiliyoruz.
Tokat ahalisi disa kapali miymis?
ya adamlar baklava börek falan getirelim dediler şimdi allah var da 60 kişiyi nereme oturtayım anam ben? "yere otursunlar" olur mu? ağıl mı burası?
gaçtım gaçtım o yüzden
ben çok cahilim ki ben hiç doğurmadım ki ne anlarım çocuk yetiştirmekten
sevgilimin annesiyle asla birebir münakaşaya girmedim, sıkıntılarımı sevgilimle paylaşıp ailesini benimle yüz göz etmemesini istedim.
bazı durumlardaki davranışlarını anlamaya çalıştım. onaylamadım, hak vermedim ama sebep-sonuç ilişkisi içerisinde anlamlandırmaya çabaladım.
güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum ama bu kadar sert yorumu hak etmediğimi düşünüyorum.
Diyarbakirgenelleyemem bilmiyorum da bunlar böyle. sizin taraflar nereler?
nereli olursa olsun 60 kişi istemeye gidilmeyecegini herseyden önce akıl izan gereği bilir isteme aile arasında olur
özür dilerim eger sizi kirdiysam niyetim kötü degildi
ama bunlar gercekler..
insan bir olayin icinde olunca tam net göremiyor herseyi veya görmek istemiyor
hele ki ask konularinda..
umarim karsiniza sizin degerinizi bilen ve olgun kendi kararlarini verebilen bir insan cikar
ozaman kv nekadar kötü olursa olsun bukadar yipranmaz yipratilmassiniz
babasının dayısına kadar "aileden" sayılıyorsa işte. sözümü bile burnumdan getirdiler. gördükleri tek mutluluk o olsun allah da onların belasını versin. yine sinirlendim.
o artık 2. 3.derece akraba yani yuh
değil işte anlamıyorsun saygısızsın. onların bi aile bütünlüğü var neden bu kadar saygısızsın sen? sizin aile bağlarınız kopuksa, siz samimiyetsizseniz onlar napsın? hayret bi şeysin yani.
pofuduk sakin ol bibabasının dayısına kadar "aileden" sayılıyorsa işte. sözümü bile burnumdan getirdiler. gördükleri tek mutluluk o olsun allah da onların belasını versin. yine sinirlendim.
o kadar adama kahvede yapılmaz ben 20 kişiye bile yapamadım cezve kahvesini bi tek eşim annesi babası içti gerisi şazili içti![]()
Anam bende tokatlıyım kız neresinden Tokat'ıntokatlı bacım
pofuduk sakin ol bi
bela ceza okuma, boş ver, senden uzak olsunlar da Bağdat'a kral olsunlar. sen üzerinden attın ya verilmiş sadakan varmış bacım, nikah olmadan çıktı meydana, bir de boşanma neyin uğraşacaktın sonradan.
Anam bende tokatlıyım kız neresinden Tokat'ın