9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ben herkese yaptım. ama 35 kahveyi aynı anda yapmayı bile becerememişim. o bile konuşuldu. ya bizim nasıl 6 takım kahve fincanımız olmaz ben nasıl herkese aynı anda kahve veremem ya?

iyilik yaramaz şazili yetiyo bak, anlamadılar bile, bi ketıl dolusu suyu dökü döküvercen Tokatlı tanıdığım olaydı diye geçti içimden

o kadar adama kahvede yapılmaz ben 20 kişiye bile yapamadım cezve kahvesini bi tek eşim annesi babası içti gerisi şazili içti :KK53:
ahahaha benim exkayınbabaanne(yalnız 1 hafta olmadı üye olalı iyi çekiştirdim 90 yaşında kadını haaa :KK45:) dediydi bir gün cenazeleri vardı bunların gittik işte biz next gelinler kıdemli gelinler falan, kadın en küçük benim diye "sen yap kahveleri" dedi. bildiğin böyle yalnız "marilyncim sen yapar mısın?" "kızım yapar mısın?" falan yok bildiğin buyurdu hanımefendi. ben de ex bay Monroe'yu tuttum kolundan soktum mutfağa bütün kahveleri ona yaptırdıydım valla yalan olmasın 25 mi 30 mu ne kahve yaptıydı :KK70:

boşanma falan olsa çatır çatır nafakamı alırdım. düğün olacak diye tam takım yaklaşık 30 binlik çeyiz düzdüm. boşuna ailemi sıkıntıya soktum. boşansam en azından ciddi söylüyorum manevi tazminat falan talep ederdim. böyle şey gibi ortada kaldım resmen.

bu yazdığıma da inanamıyorum, resmen kafayı yedim.
yok canım, çok haklısın bunları düşünmekle. ailen o kadar masrafa girdi, sen o kadar hazıladın kendini kolay mı?

ahahaha benim exkayınbabaanne(yalnız 1 hafta olmadı üye olalı iyi çekiştirdim 90 yaşında kadını haaa :KK45:) dediydi bir gün cenazeleri vardı bunların gittik işte biz next gelinler kıdemli gelinler falan, kadın en küçük benim diye "sen yap kahveleri" dedi. bildiğin böyle yalnız "marilyncim sen yapar mısın?" "kızım yapar mısın?" falan yok bildiğin buyurdu hanımefendi. ben de ex bay Monroe'yu tuttum kolundan soktum mutfağa bütün kahveleri ona yaptırdıydım valla yalan olmasın 25 mi 30 mu ne kahve yaptıydı :KK70:

ooh eline sağlık ex enistenin
90 yaşında vay anasını

Ama Tokatlılar genelde hep ana kuzusu olurlar aynen senin durumunu yaşamıştım bekarken
6 yıllık bi ilişki sonra anası istemedi beni :63:
Bizim oralar Öyledir maalesef

teşekkürler de araya kimse girmedi. kuzenleri falan bayram seyran atlamazlardı, bi kere arayıp "siz napıyonuz yavrum ya" demedi. boşver o yüzden.
Ben iyilide istememiş beni diyorum şuan Evliyim Hamd olsun mutluyum
Her şeyde bi hayır vardır bela okuma kardeşim
Belki sende benim gibi iyiki olmamış dersin

Kartal demiş ya ben 6 yıl boyunca çok mesafe koydum beni tanıyamadılar ben mesela böyle düşünüp arayıp sorup evlerine gitseydim laf olurdu kızda pek hevesli derlerdi adım gibi biliyorum zaten bizden çıkmıyodu olurdu adı, o bakımdan ailenin olanı biteni nasıl yorumladığı çok önemli

Haklisin canim lakin ben eve gitmeleri kastetmedim sadece cok mesafeli davranmayip biraz ılımlı olmayi kastettim

Dedigin cok dogru cok ilgilenirsen de bu kiz cok hevesli derler dengeyi saglamak cooook zor

kayış koptu, 9 yılım ziyan oldu, ben ne aptalmışım gibi şeyler düşündüm ama başlık için hiçbirini seçemedim.

eski konularımı bilen bilir diyerek klasik bir giriş yapayım.

9 yıllık sevgilimle kasımda sözlendik, ocakta ayrıldık.
ayrıldık da denir mi bilmiyorum, "ailem daha bilmiyor, söyleyemedim" diyor. yüzüğünü çıkarmıyor. gelip bohçasını almıyor.

neyse, anlatmak istediğim bu değil.

ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?

ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?

cidden çok doluyum, düzgün ve sıralı yazamıyorum, 3 ayda 9 yıllık ilişkinin ebesi bellendi. bu kadar söyleyebiliyorum.

anlatsam çok uzun olur çünkü, sıkmak da istemiyorum.

sorumu sormayı unutmuşum editleyeyim: bu ana kuzuluğu benimkine has bi olay mı yoksa erkeklerin geneli böyle mi?

çok soru geldiği için ekleme yapıyorum: annesi beni istemiyor çünkü dışardan kız alıp vermiyorlar. babası annesinin halasının oğlu, teyzesi teyzesinin oğluyla evli, anneannesiyle dedesi amca çocukları...
böyle uzayıp gidiyor. şimdiye kadar akraba olmayan kız almamışlar, akraba olmayana kız vermemişler.
hanları hamamları var çünkü. bölünmeyecek.

Öncelikle merhaba canımcım;

aynı olay benimde başımdan geçti kısmi olarak.7yıllık bir ilişkim vardı sonrasında annesi tanıştı etti benle aramızda sözde takmıştık.onuda biliyodu.Çocuk bi askere gitti geldi değişti annesiyle sıkıfıkı olmalar kanka olmalar bilmem ne
sonra ne mi oldu bigün ailesiyle yalanlar söyledler ve ayrıldı gitti.Ogünden sonra hiç görmedim taki 4 ay öncesine kadar.evlenmiş çocuğu olcakmış karısı doğum yapıyordu..Ve kendiside ağlıyordu hayatımda ilk defa ağlarken görmüştüm.Çocuğunun ölme tehlikesi varmış.hiçbişey hissetmedim çünkü çok mutluyum hayatımda başka birisi var evlilik yolundayım.Bazen bazı şeyler işaretçi olabilir canım dikkate al derim.olmuyorsa çokta zorlama.Belki daha güzeli olacağı içindir olmaması.Unutma her şerde bir hayır vardır canım.Senden değerli hiçbirşey yok bunu unutma..

ooh eline sağlık ex enistenin
90 yaşında vay anasını

ya bizim bi arkadaş anlatmıştı, o da artvinliydi galiba, "ölmüyolar anacım" dedi kız ya :KK70:
"kadın gelmiş 90 yaşına hala gelinine eziyet ediyor da gelin de genç değil ki 70 yaşında" demişti :KK70:

Ama Tokatlılar genelde hep ana kuzusu olurlar aynen senin durumunu yaşamıştım bekarken
6 yıllık bi ilişki sonra anası istemedi beni :63:
Bizim oralar Öyledir maalesef

madem almayacaklar çıkarken neden ses etmiyorlar işte ben bunu anlamıyorum.
hiç mi vebalden korkmuyorlar?

mutfağa denetime geldiler bide

teyzesini gönderdim de kızlar gitmedi. denetim değil de fotoğraf falan işte. kovamadım keşke kovsaymışım.

ya bizim bi arkadaş anlatmıştı, o da artvinliydi galiba, "ölmüyolar anacım" dedi kız ya :KK70:
"kadın gelmiş 90 yaşına hala gelinine eziyet ediyor da gelin de genç değil ki 70 yaşında" demişti :KK70:

madem almayacaklar çıkarken neden ses etmiyorlar işte ben bunu anlamıyorum.
hiç mi vebalden korkmuyorlar?

teyzesini gönderdim de kızlar gitmedi. denetim değil de fotoğraf falan işte. kovamadım keşke kovsaymışım.
Çünkü çıkarken nede olsa biter deyip kendileri başka bi kıza göz koyup yerini çoktaaaan hazır ediyolar

Bence ailesi onu cok dolduruyor o yuzden boyle yapiyor biraz zaman gecse bu sacmaliklari birakir gibi geliyor bana dogruyla yanlisi ayirt etmeye baslar

bu saatten sonra neye yarar?

Çünkü çıkarken nede olsa biter deyip kendileri başka bi kıza göz koyup yerini çoktaaaan hazır ediyolar

işte hala bitmemişse bitsin diye kıza iftira atarken hiç mi allahtan korkmuyorlar?

Hatta beni istemeyen kadın meğer oğlu için karşı komşunun kızını layık Görmüş ne yaptı etti Aldı o kızı oğluna

Back
X