9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Daha önce bu son bir yil icerisinde seni sevmedigini söylemismiydi?

Sıçarkende izin alsın bi daha. Mazallah rızamızı almadı diye evlatlıktan falan reddedeler.
Şimdi de her tlfnda şifre var beyinsiz mi bu çocuk koysun şifre kim görecek kimin aradığını.
Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar hayatıma müdahale ettirmedim ailemi. 30 yaşına gelmiş kazık kadar adam daha kiminle konuştuğunun hesabını veriyo. Şaka gibi

Ben böyle bir adamin varligina inanmam. Yani hem pasif aileci hem asik. Ikisi bir arada yok, olamaz.
Pasif bir erkek asik olunca aslan kesilir.

ben de o yüzden anlayamıyorum.
insan bu kadar baskıya patlar bi yerden sonra. patlamıyor. onun yerinde ben olsam çoktan kapıyı çarpıp gitmiştim. yedi ailenin tek oğlu kim nereye reddediyor?
gece güzel güzel iyi geceler dileyip yatıyoruz mesela, sabah günaydın diyorum, ben ailemi çok seviyorum pofuduk onun için çık artık hayatımdan diyor. ne alaka şimdi noldu yani?

bunlari düsünmek de ayri dert
ha tamam adam madem dengesiz ailesini secmis belki de büyülenmis..herneyse artik
sende kendini sec ve hayatina bak artik
konus konus nereye kadar yahu
elalemin oglunun sikintilarini dengesizliklerini sen mi cekeceksin
hala sogumadin mi yahu sen bu cocuktan

gece nefret ediyorum sabah özlüyorum. ben kıyamıyorum. hani bi insan çocuğunu nasıl sevmez?
babam defalarca söyledi çeksin gelsin ben ikinize de bakarım dedi. gelmiyor.
benim de elimden bi şey gelmiyor.

birde büyü bozmakla ugrasacaksin
hic isin yokmus gibi..birak yahu birak ne halleri varsa görsünler
alsinlar madem ogullarinin tursusunu kursunlar
sende alirsin bi yakisikli cocuk takar koluna klas bir dügün yapar onlara davetiye yollarsin
al sana miss gibi yeni bir sayfa

bukadar drama bünyeye zarar vallahi
hem senden yana hem ondan
bu ne yahu...komedi resmen..

annem geçen negatif enerjiyi alır diye eve sirkeli su serpti bak o geldi aklıma. anne turşumu mu kuruyon anne dedim bana bolca serpti.

Elinden gelmeyen seylere kafayi yormayacaksin ozaman.
Elinden neler geliyor onlara odaklanacaksin ve ilerleyeceksin..

şehzadeyle konuştuktan sonra gitmeyi düşünüyordum. hatta beraber gidelim diyecektim. anam teyzem deyince unuttum. sonradan konuştuk hayır dedi. biraz toparlayayım giderim. manyak bi de beni aradı bağırdı sonra şarj aletini evde unutmuş şarjı bitiyormuş. hani böyle ne yaşarsak yaşayalım konuştuğumuz zaman sanki hiç kötü şeyler yaşamamışız gibi aynen muhabbet devam. park yeri bulamayınca sinirlendi kapat kapat sonra konuşalım dedi kapattı.
devreler yanık. sonra vay niye ailesini suçladın. napiyim?

cok garip gercekten.
ama bunlari cözmek ve suclu aramak yerine ben bunlari daha fazla cekmek zorundamiyim diye sor kendine..
daha ne zamana kadar böyle yasamak istiyorsun ki? ha oldu olacak..ha olmadi ha öyle böyle..
hosuna gitmeyen birseyde cekip gideceksin kendi özsaygini korumak adina
dene gör.. iyi gelecek
onun bitti veya istemiyorum demesini beklemeden sen git
asil ben istemiyorum böyle sacmaliklari cekmek zorunda degilim de ve git
sonra basla tikir tikir kendi hayatini yoluna koymaya
ha özlersen özle.. birgün ozlersin iki gün aklina gelmez sonra ayda bir derken unutmus olursun..ve bir bakmissin yepyeni bir sayfa icindesin ve mutlusun..

ben şehzadenin gelgitlerini alışkanlık zannediyorum.
gözlerini kaçıra kaçıra seviyorum diyor, ailesi numaranı görmüş neden konuşuyorsun hala deyince seviyorum diyememiş ötesi var mı? bence yok. sence de olmamalı artık.
ailesiymiş büyüymüş hep bahane bunlar. artık gerçekci ol ayakların yere bassın.
10 senede onun sevgisi bitmiş. alışkanlık olmuş şuanda da. başka bir şey değil. zira sevgi, aşk dediğimiz böyle basit bir şey değil.

işte ben bunları çekmek zorunda mıyım yerine ben bunları yaşamak zorunda mıydım diyorum ondan böyle. yani ailesi olmasa olup gidiyoruz işte hala.

bi gün il dışındaydı, otelden aradı gece. işten yeni çıkmıştım sanırım. ben dedim ki evli olsak oraya beraber giderdik sen çalışırken ben gezerdim şimdi de yanında olurdum. o da dedi ki oh hiç çalışayım falan diyen yok şehzade çalışsın pofuduk hanım gezsin.

hani böyle hala şeymişiz gibi. bilmiyorum ki.

ha sonra da dedi ki burda ne işin var senin otur evde bekle beni. nerdeydi gerçekten hatırlamıyorum ama doğuda karışık bi yerdeydi. elazığ olabilir.

çekmek zorunda değilsin. ama sen de bu acıdan zevk alır haline gelmişsin.
neden aramasına müsade ediyorsun? etmiceksin. bırak madem seviyor diyorsun hasret kalsın.

Tüm erkekler böyle biraz. Gerçekten insan evlenmeden anlamıyor. Kadınlar daha güçlüler. Biz genç kız olduktan sonra çoğu kararımızı kendimiz alıyoruz. En fazla yapmak istediğimize annemiz babamız izin vermiyor diye yapmıyoruz. Ama erkekler annelerinin bildiğin etkisinde kalıyor. Bunu bende tokat gibi yaşadım evliliğimde ama artık hiç sallamıyorum. Böyleler çünkü. Etrafımda görsen herkese atar gider yapan adamlar annelerinin yanında kuzu oluyorlar. Ekstra olanlar da var tabi o çok fena. Ama bundan sonra başkasını bulsan da çok farklı olmaz yani.

Evlendikten sonra zamanla daha eşçi oluyorlar. Erkekler bağımsız düşünebilen canlılar değiller. Ya annelerini dinliyorlar ya karılarını. İşte evlenip çocuk sahibi olunca eşi daha etkili olmaya başlıyor üstünde.

İlk yazını okudum linke tıklayıp özeti bulamadım. Link verebilirsen daha detaylı da okuyabilirim.

Son düzenleme:
linki bulabileceğimi sanmıyorum çok oldu. 1 yıldır ayrıyız ama görüşüyorduk. ailesi öğrendi artık görüşemiyoruz.

çocuk olunca da değil. benim kayınvalidem kayınvalidesinin ölmesini beklemiş anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…