9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

He kayınvalide sıkıntı tip.. O zaman zor.

Ego savaşı oluyor biraz evlilikte başlarda ama zamanla onun da üstesinden gelinebiliyor aslında. Ama bilemiyorum. Düşünüp taşınıp iyi karar vermek lazım. Benim kv kötü niyetli değildir buna rağmen tartıştığımız çok oldu. Ama karşıma alıp anne ben buna buna kırılıyorum diyince de düşünüp düzeltti de bir yandan. Yani insanlar bazen farketmeden de yapıyorlar.

Arkanı dönüp gitmek her zaman bir seçenek. En kolayı. Her zaman böyle bir imkan var. Ama tabiki kötü giden bir ilişkiye de bile bile atlamamak lazım.

allah senin belanı versin ben artık yaşamak istemiyorum demiştim. ama hani beraberken de öyle şakasına geç cevap yazınca falan benim ölmemi istiyor musun beni beni pofuduğunu falan derdim. o da beni de öldür ben de kurtulayım dedi yani öyle tehdit olarak demedim.

Sen düşünüp neden kendini helak ediyorsun ki. Asaletini bozma seni istemeyeni sen hiç isteme. demesi kolay evet biliyorum ama ket vur kendine. onlar senin ahını aldı. emin ol kedi gibi gelecek affet diyecek.

aha en çok ondan korkuyorum. işte o zaman döverim. nasılsa geri geleceksin bizi ziyan etme dedim ailem reddeder dedi. gelirse fena döverim.

aha en çok ondan korkuyorum. işte o zaman döverim. nasılsa geri geleceksin bizi ziyan etme dedim ailem reddeder dedi. gelirse fena döverim.

Tatlım konunu okudum ama tüm sayfaları okumadım.
Bir şey sorucam hala seviyor musun bir beklentin var mı değişip annesine karşı dik duran istediğini savunan bir adam olsa geri gelse veya başka bir şey barışır mısın?

kendimi ezdirmek değil de ziyan olmayalım diye sustum. susmuş halimi bile beğenmediler.
ahım çok da işte yapacak bi şey yok.

ben bu konudan hicbirsey anlamadim...
sizin iliskiniz nasil bir iliski hangi aski yasiyorsunuz... ilginc

sen bu cocugu silip atmazsan daha yillarca böyle uzar gider gibime geliyor
en sonunda onun baskasiyla evlenmesini izlersin
olan sana olur

700 sayfa okudum artık basım ağrıyor.
sehzade senı ıstemıyor istese ,herkesi karşısına alıp savaşmaz mı anlatmaz mı konuşmaz mı
neden bu hallerın yahu.
30 yasında bu adam 30 ,ergen ergen haller ,annem de annem.
sen sadece kendını kandırıyorsun ,olan sana oluyor.
bırak artık peşini ,öyle yok o kım kı bu kım kı dıyıp engellemiyorsun ,sılmıyorsun ama gerı de kalmıyorsun
senı ıstemeyenlerı ısteme ..azıcık gururlu ol lütfen.

yarin öbür gün ailesi kiz bulacak evlen diyecek ve bu cocuk evlenecek ?
ne yapacaksin? ömrünümü cürüteceksin ..geri döner diye?
ahirette bulusursunuz artik..
bence artik hayal dünyasindan cik
cocuk seni cepte görüyor..ha varsin ha yoksun fark etmiyor bile
seni hayatina almak istese alir ..ailesini ikna eder alir yani
önünüzde kaldiracak dag felan durmuyor
aileleri ikna etmek okadar da zor birsey degil

evlenemeyecek derken?
catir catir evlenir yahu ..sende arkasindan baka kalirsin
evlenen evleniyor canim hemde tikir tikir
isteyen adam ailesini karsina alamaz mi saniyorsun yahu?
ask insani güclü kilar..seven erkek böyle konusmaz
konusuyorsa bahanedir.. yeterince sevmiyor senin icin savasmak istese savasir
düs yakamdan demez

hastalandığım gece canımın acısıyla tek bi ah ettim. dillendirmek istemiyorum. ama evlenemeyecek.
sevmedi diyemem ama yetmedi.

cocuk daha ne istedigini bilmiyor yahu
bi gel bi git.. gelgitli iliski demek sonucu hüsran olacak iliski demek .
birseyin olacagi varsa en basindan beri sorunsuz bir sekilde ilerliyor ..dis etkenler olursa onlar engel olarak görünmüyor cok rahatsiz ederse de ortadan kaldiriliyor. yani aslinda olay bukadar basit ..

seni gercekten biri sevdigi zaman anlarsin bunlari

canim sen kendi kendini hasta ettigin ve kendine zulmettigin icin ortada ahlik bir durumun oldugunu sanmiyorum
zaten aileye de yeterince cektirdin insanlari stalkliyorsun rahatsiz ediyorsun

onca şeyden sonra doktor iyileşme ihtimalin yüzde bir dedi diye iki serzendiysem ben mi suçluyum? o tarihe kadar hiçbir şekilde ailesine bulaşmadım ben. kardeşi bi engelledi bi kaldırdı hiçbir şey söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…