9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bu arada benim tipimi sormuştunuz, geçen biz de tartıştık, damla sönmez ve burçin terzioğlu arası bi şeymişim. ama burçin terzioğlu daha fazla.

yok burdan değil. beni tanıyanlardan damla sönmez diyen de vardı burçin terzioğlu diyen de. ben de dün annemlere sordum onlarla istişare ettik. burçin terzioğlu dedik.

yok burdan değil. beni tanıyanlardan damla sönmez diyen de vardı burçin terzioğlu diyen de. ben de dün annemlere sordum onlarla istişare ettik. burçin terzioğlu dedik.
Tam tahmin ettiğim gibi

Bayılırım güzel kadınlara

Bi' fotoğrafını göndereydin de göreydik madem

Şikayet istersen msjı moderatörler silerler.
Çok mu eski fotoğraf? İkinizde çok küçük gibi geldiniz.
Tam aklımda canlanan gibisin. Yüz tipin falan değil ama bakışların yüz ifaden.

benim ayarlarımla oynuyor.

son retweeti bu. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. benim görmediğimi sanıyor. engelliyim çünkü.

Tam tahmin ettiğim gibi minnoş bir şey çıktın Pofuduk

Retweet meselesine gelince; evet, gerçekten kaybetti yani. İyi paylaşmış.

gözler aynı burçin yalnız onu söylemek isterim. kime benzediğime öyle karar verdik.

ya favlarına baktım, uyku girmez gözüne gönlü viran olanın falan gibi şeyler var. of bilmiyorum.

gözler aynı burçin yalnız onu söylemek isterim. kime benzediğime öyle karar verdik.

ya favlarına baktım, uyku girmez gözüne gönlü viran olanın falan gibi şeyler var. of bilmiyorum.
Aslında ifade olarak da biraz Hazal Kaya'ya benzettim ben, ama bu durum bu fotoğraf için de geçerli olabilir.

Sana bir şey söyleyeyim mi, gerçek hayatta söylediklerinin yanında favorilerinin hiç önemi yok. Hayatı gerçekte yaşıyorsunuz çünkü, Twitter'da evlenme teklifi etse bile neye yarar?

bunları benim görmediğimi varsayarak yazıyor çünkü gerizekalı.
ne bileyim ya. öyle de olmuyor böyle de olmuyor.
bir yanım şirkete gidip üstüne atlamak istiyor bir yanım eve gidip arabasını parçalamak istiyor bir yanım annesine gidip beni neden sevemedin demek istiyor bir yanım babasına gitmek istiyor bir yanım ona gidip sadece yanında oturmak istiyor. bir yanım başka biriyle bi şeyler yaşamak istiyor ama bunun üzerinde biraz düşününce hemen vazgeçiyorum. çok karıştım yine.

hazal kaya maviş olduğu için onu kimse söylememişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…