9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

o değil ya onun ne bok yediğiyle ilgili hiçbir fikrim yok.

kuzenim kayınvalidesiyle, annem dedemle tartışmış. erkeklerin tutumları önemli benim için.

kuzenimin kayınvalidesi tıpkı benimki gibi o bana şunu dedi de aslında şunu demeye getirdi gelecek özür dileyecek demiş, olaylar olaylar. kızı kanser ettiler doymadılar. onlar benimkilerin bi level altıydı, bunu duyunca sinirlerim bozuldu. kocası etkisiz eleman yine.

dedem de gereksiz bi şey yüzünden anneme bağırmış babam da toplan gidiyoruz demiş. bu kadar basit işte. alırsın karını gidersin. nedir yani ya. evlilik bu koca bu.

bi de korkuyorum biraz.

her şeye baştan başlayacağım, sonra gelip tekrar hayatımı mahvedecekmiş gibi hissediyorum. hep öyle yaptı çünkü.

ne diyeyim ki?
bu aralar biraz sinirlerim bozuk sanırım. ama bazı kararlar verdim.

sınavım var, sınavdan sonra belli olacak. kazanamazsam il dışı iş bakacağım. kazanırsam da artık ona göre gelişir her şey.
ama her durumda bütün sosyal medya hesaplarım gidecek. telefon numaram telefonum değişecek.
bunları yapmadan önce içimde kalan her şeyi de sayıp döküyorum.

bazı şeyler oldu, yani evlilik sorunları. onları şimdi anlatmak istemiyorum canım sıkıldı.
yani bu aralar yine biraz depresifim ama toparlarım.
ona mı yazıyosun pofuduk

ailesine de.
bana iyi davrananlara teşekkür ediyorum, incinmişliklerimi söylüyorum.
cevap vermelerini istemiyorum veya ne düşündüklerini umursamıyorum. içimde kalıp beni hasta edeceğine söyleyip kurtuluyorum.

biraz karmaşık yazabilirim iyi değilim.

yüksek lisans sınavını kazandım. cuma belli oldu.

annemi aradım, akşam yemeğe teyzemler gelecekmiş, öyle kısa konuşup kapattık. sonra babam aradı hayırlı uğurlu olsun demek için. teyzemler ordaymış. arkadan sesleri geliyor "hiç evleneyim yuva kurayım demiyor anca okusun 50sine kadar okuyacak koca çocuk hak getire..."

babam örtbas etmeye çalıştı ama duydum.

iki gündür de sela silah sesinden beynim yandı kafa gitti.

yani, ne kadar kaçarsam kaçayım, ne yaparsam yapayım bitmiyor.

biraz karmaşık yazabilirim iyi değilim.

yüksek lisans sınavını kazandım. cuma belli oldu.

annemi aradım, akşam yemeğe teyzemler gelecekmiş, öyle kısa konuşup kapattık. sonra babam aradı hayırlı uğurlu olsun demek için. teyzemler ordaymış. arkadan sesleri geliyor "hiç evleneyim yuva kurayım demiyor anca okusun 50sine kadar okuyacak koca çocuk hak getire..."

babam örtbas etmeye çalıştı ama duydum.

iki gündür de sela silah sesinden beynim yandı kafa gitti.

yani, ne kadar kaçarsam kaçayım, ne yaparsam yapayım bitmiyor.
Ben sana bir şey diyeyim mi, senin aciliyetle ailene bir cinnet geçirmen lâzım. Annen-baban böyle terbiyesiz akrabalarının sesini kesmiyorsa kendin kesmek zorundasın Pofuduk. Bu ne salaklıktır ya, laflara bak. Geldiler mi yemeğe? Neden hiç çemkirmiyorsun bu insanlara ya?

annemler bodrum'da, biz ankara'dayız.
yemeğe annemlere gittiler, ben telefonda duydum sadece. babam örtbas etmeye çalıştı, sonrasında bi şey dedi mi onlara bilmiyorum.

annemler bodrum'da, biz ankara'dayız.
yemeğe annemlere gittiler, ben telefonda duydum sadece. babam örtbas etmeye çalıştı, sonrasında bi şey dedi mi onlara bilmiyorum.
Yine "ben olsam" noktasına geliyorum, kusura bakma, ama ben olsam mutlaka o telefona teyzemi istemiş ve canını bir güzel yakmıştım. Bence ses çıkarmaya başladığın zaman hem sen rahatlayacaksın, hem onlar geri basacak.

iş "kötü bi şey mi dedik yurdun yuvan olsun diye dedik" diye başlayıp konu yine şehzadeye gelecek. konu hep oraya geliyor.

"sen bizi dinlemediğinden böyle ortada kaldın zaten" derler.
hepsinin damadı bi acayip hangisini diyorsun? normal erkek yok. biz sülalece koca seçmeyi beceremiyorsak demek.

"sen bizi dinlemediğinden böyle ortada kaldın zaten" derler.
hepsinin damadı bi acayip hangisini diyorsun? normal erkek yok. biz sülalece koca seçmeyi beceremiyorsak demek.
Sen en azından -öyle ya da böyle- direkten döndün. Herkes kendi derdine yansın. Bok var sanki evlilikte, kafa s.kip duruyorlar.

ben bekarım burcu, bok varsa da ben bilemem belki vardır :KK53:

bi gün kendimi kesicem her şey bitecek sonra konuşsunlar rahat rahat

ben bekarım burcu, bok varsa da ben bilemem belki vardır :KK53:

bi gün kendimi kesicem her şey bitecek sonra konuşsunlar rahat rahat
Hahaha çok tatlısın Pofuduk:KK50:

Kendini ne keseceksin kardeşim, ver ağızlarının payını geç diyorum. Senin en büyük sorunun gereğinden fazla sakin olman zaten bence. Çok kıro bir laf ama haklılık payı var; dalını kıranın ağacını sökeceksin ki herkes ayağını denk alacak.

Ki bunu annem babamı terk ettikten sonra annem için "Arkasından teneke çaldım" diyen babamın eski sevgililerinden birini derdest edip arkasından teneke çalmış biri olarak söylüyorum. O gün bugün kadın piyasada yok. Kesin bilgi yani, yayabiliriz.

Tatmis biri olarak bende soyleyeyim bi b.k oldugu yok.
Filmlerde oyle mikimmil evlilikler. Ha gercekte varsada bilmiyorum o kadar sansli misindir. Keyfini cikar bekarligin. Gez toz eglen kafa dinle sorumsuz davran. Hatta benim yerime de sorumsuz davran.
En buyuk zevkim uykurken kulakliktan muzik dinlemekti bu basit seyi bile yapamiyorum.

sen iyi yapmışsın da, o kadın yani nasıl desem, hayatından çıkabilitesi olan biri. ben pek çok arkadaşıma ayarın kralını verip siktir çektim. yüzyüze bakacağım insanlara yapamıyorum çünkü bi kere yaparsam yüzüne bakmam biliyorum.

bu lafı söyleyen teyzem ve eniştem, ben o adama daha önce ayar çektim ondan beri aramız iyi değil zaten ama birkaç yıldır selam sabah veriyorum mecburen yine yüz buldu galiba.

babamla kavga ettik az önce bu sebepten. o yüzden yazamadım.

halimden şikayetçi değilim canım ne isterse onu yapıyorum da bi de insanlar sussa çok güzel olacak. ama yok işte.

İnsanlar evli de olsan konuşur bekar da olsan konuşur, iyi de olsan mevzu olursun kötü de olsan mevzu olursun,çocuğuna sana eşine evine barkina hep bi karışan olur

Ya çok sert olup bertaraf edeceksin bir daha konuşmaya cesaretleri olmayacak ya da gülüp geçeceksin, ben ilkini yapıyorum küfür de ediyorum gerekirse,bazen de hafif mesrep diyebileceğimiz cevaplarım oluyo

işte insanların işi gücü niye yok ki böyle sürekli başkalarına yorum yapıyor? allah dert vermemiş demek ki.

babam benimle konuşmuyor şu an, annem de "okuduğu için evlenemiyor değil, evlenmeyeceği için okuyor, pofuduk için evlilik konusu kapandı" demiş.

höyt dediklerinde bu işin biteceğini biliyorlarmış, babam sürekli sorun çıkarıp bizim yeter dememizi beklediler ben de senin için sustum dedi.

Back
X