9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

uzun süredir yüzyüze görüşmedik.

Biraz bencil buldum, size yaptığı şeyin farkında değil üstelik. Beklentinizi karşılamayacağını bile bile zamanınızı çalmaktan çekinmemiş. Tabii bunu ayrılıktan sonraki davranışları için söylüyorum.

Bu arada severus snape sevgisinden geceleri gizlice ağlamış biri olarak (sözlükçüler anlamıştır) nickaltınızı okudukça duygulanıyorum.

Biraz bencil buldum, size yaptığı şeyin farkında değil üstelik. Beklentinizi karşılamayacağını bile bile zamanınızı çalmaktan çekinmemiş. Tabii bunu ayrılıktan sonraki davranışları için söylüyorum.

Bu arada severus snape sevgisinden geceleri gizlice ağlamış biri olarak (sözlükçüler anlamıştır) nickaltınızı okudukça duygulanıyorum.

azıcık salak özetle.

dün gece de izledim izledim ağladım ben şahsen, bizi öyle sevdiler de james potter'ı mı seçtik sanki. lily'ye kızgınım biraz.

azıcık salak özetle.

dün gece de izledim izledim ağladım ben şahsen, bizi öyle sevdiler de james potter'ı mı seçtik sanki. lily'ye kızgınım biraz.

Aşk böyle bir şey sanırım; severus gibi seven birini göremeyip küstah, şımarık james ile olmaya sebep veriyor.

bi mevzu var.

kendimi temize çıkarmak değil derdim. ama en azından tarafsız birinden fikir almak istiyorum. ve anlatabildiğim kadar tarafsız anlatmaya çalışacağım.

sürekli bizim çevremiz geniş çok kalabalığız dediler biliyorsunuz. söze 30 kişi geldiler, nişan için 100 kişilik yer istediler. 200 kişilik salon tuttuk, sonra 300 değil miydi dediler falan.

düğün için 2000 kişi diyorlardı gidip 600 kişilik salon tuttular. biz 450 kişi sayı verdik.

önce yemekli diyorlardı, sonra kuru pasta dediler. oturma düzeni ayarlanmayacak erken gelen istediği yere otursun dediler.

neyse mevzu bu değil.

ben "yemekli 2000 diyordunuz neden kuru pastalı 600 oldu" diye sorunca şehzade bana "şükürsüzsün, güçleri ona yetti, bi kere de şükret" demişti.

ailem çok bi şey söylemedi ama annem "rezil olucaz" dedi. gittiğimiz bütün düğünler yemekli olmasını geçtim, hiçbir zaman yer ayarlansın diye beklemedik, salonlarda protokol masası vardır ya hani, her zaman o masada yerimiz ayrılmış olurdu. şimdi bizi öyle ağırlamış insanlara kuru pastayı geçtim yer kalmaması rezillik. babam nikahı ayırırız düğüne de kimseyi çağırmayız dedi en son bana ama bunu onlara söyleyecek fırsatımız olmadı.

şunu sormak istiyorum, benimki gerçekten şükürsüzlük mü? aileminki kibir mi?

şehzade bana "sen beni para için mi sevdin" falan demişti mesela.

yani evet bunca sıkıntıyı bizi ayırmak için çıkardılar onu da biliyorum ama, hani ne bileyim, gerçekten ben mi yanlış davrandım?

Kucuk gormek gibi olmus biraz. Bana bu denseydi bende cok kizardim. Utanip kimseyi cagirmayiz demek ne demek? Hakaret gibi resmen. Kaldi ki ortada utanilacak bir durum yok. Iyi ki soyleyecek firsatiniz olmamis.

Madem boyle bi dugun istiyosunuz bu kadar onemli o zaman damat adayini da o cevreden secseniz iyi edersiniz..

iyi de zaten oturtacak yer yok? adamlar kendileri en az 1000 kişi çağıracak salon 600 kişilik?

zaten onlara bi şey demedik de benim bunun sebebini sormam şükürsüzlük mü? derdim düğün değil de bize sayı sorup daha sonra salon tutulması... bilemedim.

onun bütün çevresi de öyle düğün yapıyor ayrıca, görüyorum yani.

ya ben hiçbir zaman düğün istemedim zaten hep nikah istedim de hani insanlara "altınını tak defol git bak ayakta bekleyenler var" der gibi de düğün yapmak...

O durum icin birsey soyleyemem. Zaten istemedikleri belliydi. Bi de niye ugrasalim demis olabilirler. Tamamen uydurmasyon sirf son damla olsun diye tuttukta diyebilirler

Ama Aile ici konusmalariniz hos degil. Yadirgamiyorum gerci ailenin genel tutumuna baktikca.
2 bin kisi olsa da yemeksiz olsa yine memnuniyetsizlik olacakti

Ya cok sacma hala bunlari konusmak. Ortada sorun vardi. Buyuk bi sorun vardi. Aileleri es gec en basta sizin aranizda sorun vardi.
Olmadi bitti.
Otesi yok iste. 1 seneyi gecti hala ince ayrintilara saplanmis duruyorsun. Daha nisan olmamis dugunun yemegine kuru pastasina dertlenmek sacma degil mi..

aile içi konuşmaları özet geçtim birebir söylenenler öyle değil de az kaldı ben de patlamak üzereyim.

ama hani "geçen sordunuz biz 500 siz 1500 neden 600 kişilik salon tuttunuz" demem şükürsüzlük mü veya derdim düğünmüş gibi mi olmuş ben hatalı mıyım onu anlayamıyorum.

ben salon tuttuklarına da hiçbir zaman inanmadım zaten ama ne bileyim ya anlatamıyorum işte. ben güle oynaya tamam desem başka yerden arıza çıkaracaklardı o da var.

düğünün yemeğine dertlenmiyorum.

onun çevresinin yaptığı düğünleri de görüyorum. o yüzden. kafam karıştı toparlayamadım şu an.

Sukursuzlukle alakali oldugunu dusunmuyorum. Aksine sormasan saf misin derdim. Niye diye sorulmaz mi bu durum uzerine.

gittiği bütün düğünlerde oturma planı varken bana "oturma planı ne la sen nasıl bi görgüsüzsün" demesi mesela. "kına için salon tutalım" dediğimde yine "görgüsüz" demesi. ama arkadaşlarının düğünlerinde hep oturma planı var? kınayı salonda yapan var? yani ben görgüsüz müyüm kibirli miyim bilmiyorum şu an.

"neden" diye sordum, nankör oldum şükürsüz oldum paragöz oldum.

Aile dugunleri de mi oyle? Gordun muhic aile icinde ki dugunleri?
Binbir cesit arkadasim var. Ozellikleson yillarda oylecok arkadas dugunune gittim ki hepsi ayri teldendi mesela..

bi tane aile düğününe gittim. oturma planı yoktu ama salon yeterince büyüktü ve yemek servisi sonra yapıldı. ve bence gayet de güzel bi düğündü.

daha önce bi komşularının düğününe gitmiştim, o "altınını takan gitsin salon kasıyor" tarzıydı.

Back
X