9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

aile değil oraya beraber gittiği arkadaşları. inşallah ailesine de bulaştırır. uyarmadım. başka bi şey olsa "iç çamaşırlarınız bir arada yıkanıyor evdekilere de bulaştırırsın" falan derdim de bunda uyarmadım. bile bile uyarmadım. aklıma geldi ama sustum.

hee evdekiler diyince ailesi sandım

hatırlamıyor. bi de beni suçladı biliyor musun? istemiyorsam istemiyorum diyecekmişim, yalan söylemişim ona sinirlenmiş ama dövdüğünü hatırlamıyor. istesem alırmışım almamak için kendimi kasmışım.

Daha ne olmasını bekliyosun, nereye gidiyo bir tık sonrası

bi şey olmasını beklemiyorum, ne bekleyebilirim ki? ağrım var anlatabiliyor muyum? her yerimde. ama öncekiler gibi değil bu sefer. önceden de seviştikten sonra ağrım olurdu kol kaslarımda bacak kaslarımda kasılmaktan. bu sefer farklı. olay tecavüz sayılır mı onu bilemem. o konuda bi şey diyemem.

bi şey olmasını beklemiyorum, ne bekleyebilirim ki? ağrım var anlatabiliyor muyum? her yerimde. ama öncekiler gibi değil bu sefer. önceden de seviştikten sonra ağrım olurdu kol kaslarımda bacak kaslarımda kasılmaktan. bu sefer farklı. olay tecavüz sayılır mı onu bilemem. o konuda bi şey diyemem.
Şimdi tam anlamak için soruyorum: Siz normalde sevişirdiniz. Ama sadece ön sevişme değil mi? Birliktelik olmuyordu. Dün yine aynısı olacakken bu adam ilişkiye girmeye çalıştı. Kendi beceremeyince seni dövdü. Doğru mudur? Pislik ezik adam. Normalde hiç durma şikayet et derim ama, ailen işte bir şey diyemiyorum onlar öğrenirse iyicene binerler tepene.

nedense hala bu iş başa saracak diye hissediyorum, neden darım diye kendini mi suçlarsın ne yaparsın bilemiyorum ama bizi şok edecek şeyler yazacaksın gene

bitti diyorum. bitti daha ne? daha ne olacak? ben hep beni sevdiğine inandım, orda biriyle prezervatif yırtacak kadar sevişmişse ne aşkı ya?

Konunun ilk ve son sayfalarından okudum . Allah sabır versin size... Yaşadıklarınız kolay değil. Olayları bu kadar acı çektiren tarafı da hep sevildiğimize inanmak zaten . 'böyle davranıyor ama özünde seviyor ' olgusunu silebilsek bir... Sevgi böyle bişey değildir herhalde :KK57:

Şimdi tam anlamak için soruyorum: Siz normalde sevişirdiniz. Ama sadece ön sevişme değil mi? Birliktelik olmuyordu. Dün yine aynısı olacakken bu adam ilişkiye girmeye çalıştı. Kendi beceremeyince seni dövdü. Doğru mudur? Pislik ezik adam. Normalde hiç durma şikayet et derim ama, ailen işte bir şey diyemiyorum onlar öğrenirse iyicene binerler tepene.

ilişkiye girmeye çalışırken olay biterdi bu on yıldır böyle. dün ittirdi. ben başının girdiğini hissettim ama o hissetmedi. daha içeri itemedi. ben kendimi kastığım için girmiyor sandı. şikayet etsem neyini şikayet edeceğim?

Konunun ilk ve son sayfalarından okudum . Allah sabır versin size... Yaşadıklarınız kolay değil. Olayları bu kadar acı çektiren tarafı da hep sevildiğimize inanmak zaten . 'böyle davranıyor ama özünde seviyor ' olgusunu silebilsek bir... Sevgi böyle bişey değildir herhalde :KK57:

bi noktada siliniyor.

ilişkiye girmeye çalışırken olay biterdi bu on yıldır böyle. dün ittirdi. ben başının girdiğini hissettim ama o hissetmedi. daha içeri itemedi. ben kendimi kastığım için girmiyor sandı. şikayet etsem neyini şikayet edeceğim?
Ya hissetmedi diye bişey yok pofuduk ya nerden hissetmeyecek gözünü seveyim kandırma artık kendini. Seni zorlamış işte bal gibi istemeden yaptı falan deme, artık görüşme onunla olayın analizini falan da yapma artık, inan bak yalvarasım falan geliyor sana görüşme diye.

bi noktada siliniyor.

Ben de terkedildim , üstelik kendi sevgimden çok onun sevgisine inanırdım - kaldı ki tanıyan/tanımayan kime anlatsanız bunu diyebilirdi . Tüm olumsuzluklara rağmen bana ' biz güçlüyüz herşeyi aşarız sevgilim ' diyordu . 1 ay oldu terkedeli , görüyorum ki güçlü olan bir BİZ ve ortada bir AŞK yokmuş. Zor oluyor bir noktada silemesem de , içimden söküp atmaya çalışıyorum ben de. Sizin durumda da inanın orta mesajları , nişan atmalarınızı detaylı okuyamadım yanlış bir kanıya varmayayım ama ne yaşanmış olursa olsun siz bittiği konusunda kararlı olun ve artık n'olursa olsun Sizin için Sizden Değerlisi YOKTUR..

Ya hissetmedi diye bişey yok pofuduk ya nerden hissetmeyecek gözünü seveyim kandırma artık kendini. Seni zorlamış işte bal gibi istemeden yaptı falan deme, artık görüşme onunla olayın analizini falan da yapma artık, inan bak yalvarasım falan geliyor sana görüşme diye.

ya da yaşa yani, cinsellik midir nedir yaşa gitsin, başkasıyla yapamam işine dönecekse onunla yaşa

Back
X