- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.101
siz ayrılmadınız mı bu cinsellik olayı neden ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hissetmedi diye bişey yok pofuduk ya nerden hissetmeyecek gözünü seveyim kandırma artık kendini. Seni zorlamış işte bal gibi istemeden yaptı falan deme, artık görüşme onunla olayın analizini falan da yapma artık, inan bak yalvarasım falan geliyor sana görüşme diye.
ya da yaşa yani, cinsellik midir nedir yaşa gitsin, başkasıyla yapamam işine dönecekse onunla yaşa
Ya karşılıklı olacaksa yaşasınlar ne istiyorlarsa ama pofuduğun böyle kullanılmasına dayanamıyorum yaya da yaşa yani, cinsellik midir nedir yaşa gitsin, başkasıyla yapamam işine dönecekse onunla yaşa
siz ayrılmadınız mı bu cinsellik olayı neden ya
İtiraf ediyorum üstüne gelip seni daha fazla üzmemek adına konuyu gizlice takip ediyordum, yorum yapmadan yani. Şimdi de seni kıracak bişey söylemeyeceğim diye umuyorum, zira durumunun hassaslığından bazen kırılmayacağını düşündüğüm şeylere de kırılabiliyorsun.
Hatta ben sana hiçbişey demeyeyim de inşallah o adam bozuntusu hastalık kapmıştır oralarda, burnu yerin dibinde sürter de sen de için zerre acımadan izlersin bu durumu. Bunca zaman belki senin zorlamanla görüştü seninle ama yine de son yaptıklarının hiçbirini yapma hakkı yoktu, dilerim acısını yaşar o da.
ayy inşallah adama beddua ettim diye bana kızmazsın![]()
ilişkinden emin değilsen ben cinsellik yaşama demek istiyorum yine kendi kararındır ama ileride gerçekten değmeyen biri olduğu için çok üzülürsün. karşındaki adam adam değil çünkü.
hadi buluşup sevişelim tarzında değildi ki. normal "biz nolduk nolucaz" konuşması yaparken 2 saniye gözgöze gelince paldır küldür oluyordu. başka hiç kimse de olmadığı için, ikimiz de kimseye dokunmadığımız için, sorun olmuyordu. artık bitti.
ben söz bozulurken "eşiklerinden gelin geçmesin" demiştim, çok içim yanmıştı. ne dilediğine dikkat etmek gerekiyormuş, ah ederken nokta atışı yapmak gerekiyormuş. ailem dedikçe "soyun kurusun" demiştim, dikkat etmek gerekiyormuş. belki de bu benim ahımın tutma şeklidir.
yaşın kaç?hadi buluşup sevişelim tarzında değildi ki. normal "biz nolduk nolucaz" konuşması yaparken 2 saniye gözgöze gelince paldır küldür oluyordu. başka hiç kimse de olmadığı için, ikimiz de kimseye dokunmadığımız için, sorun olmuyordu. artık bitti.
giderek algım azalıyo galiba, başkasıyla olmadıysan ve bu adamlada birlikte olmadıysan nasıl bakire değilsin, haddim olmayarak meraktan soruyorum, ayrıca olay analsa nasıl zorladı dar olmasına neden şaşırdı
çok eskiden duymuştum, belirli bi süre o bölge yeterli esnekliğe ulaşırsa zar kayboluyor. yeterince esnedim ben. temizlik yaparken falan da fark ediliyor yani, yapısı değişiyor.
yaşın kaç?
bak o zamanlar öyle olursun biliyorum
"kimseye dokunamam asla bana hiçbir erkek dokunmasın"
"ben ondan başkasına nasıl dokunurum?"
tüm bu düşünceler sarar beynini ama sonra karşına adam gibi biri çıkıverir
dersin ki keşke o diğeri hiç olmasaydı keşke şimdiki adam olsaydı sadece
hatta yeri gelir pişman olursun, hayır bişeyler yaşadığın için değildir bu pişmanlık,
o gereksiz insanla yaşadığın için üzülürsün
hani o büyük aşktı hani ilktik ikimizde
ama işte adam gibi adam değilmiş dersin
karşındaki adamam tamamen güvenmeden yaşamanı tavsiye etmem
neden yazıyorum tüm bunları anlamışsındır.
nasıl esnedin yaw, cidden anlamadım nerden duydun bilimsel geçerliliği var mı bunun
böyle birşey olamaz.ben çocuklu kadınım oramda hiçbir zaman değişiklik hissetmedim bence sen psikolojik olarak hissediyorsun.çok eskiden duymuştum, belirli bi süre o bölge yeterli esnekliğe ulaşırsa zar kayboluyor. yeterince esnedim ben. temizlik yaparken falan da fark ediliyor yani, yapısı değişiyor.
hiç sporcu arkadaşın olmadı mı? çoğunun zarı kaybolur bi süre sonra. araştır istersen.